Enligt Aftonbladets Lindberg är det Åkesson som bestämmer

INRIKES. Ibland, eller rättare ofta undrar jag hur det står till i de övre regionerna hos Aftonbladets krönikör Anders Lindberg, dels kallar han sig oberoende socialdemokrat och möjligen var han icke-sosse i mammas mage men sedan.

Anders Lindberg en typiskt socialdemokrat och valarbetare åt Löfven. Han har varit ledamot i SSU:s förbundsstyrelse, representerat Sverige med SSU i internationella utskottet, varit socialdemokratisk kommunpolitiker, varit politisk sekreterare för S i riksdagen, arbetat åt utrikesminister Laila Freivalds (S), arbetat på socialdemokraternas partistyrelse, är gift med en socialdemokratisk politiker och skriver åt en socialdemokratisk  tidning.

Nu påstår herr Lindberg att Sverigedemokraterna står på välfärdsbolagen sida och att det sticker i ögonen att det är vi skattebetalare som betalar kalaset.

Välfärdsbolagen är helt bidragsberoende av pengar som en gång var tänkta att gå till just välfärden.

”…troligen kan VD:arna vara lugna, risken att alla krav på regleringar rinner ut i sanden är uppenbar. Efter näringslivets lobbying har välfärdsbolagen Sverigedemokraterna på sin sida.

Och då spelar det ingen roll att en majoritet av befolkningen vill att deras skattepengar ska gå till skolan och vården.”

-Pettersson undrar om Anders Lindberg inte vet att Sverigedemokraterna bara har 13 procent av rösterna i riksdagen och de bestämmer varken över välfärdsbolagen eller vart skattepengarna går.

Nåväl, Lindberg behöver påminnas om Åsa Westlund, som är hans fru och svensk socialdemokratisk politiker. Westlund var under åren 2004-2014 Europaparlamentariker och där var damen överlägset sämst med 85-procentig frånvaro i miljöutskottet, trots detta uppbar damen en rejäl lön med låg skatt. det var inget dåligt tillskott till familjekassan Anders.

Det är också våra skattepengar Anders…

SD vill i stället för som de andra partierna lägga pengar på att personer som vistas i Sverige utan tillstånd och endast betalar 50 kronor för tandläkarbesök lägga pengarna på att korta köerna, att möjliggöra fler sjukhusbäddar och att öka kvaliteten över hela landet, det säger dock inte herr Lindberg…

10 thoughts on “Enligt Aftonbladets Lindberg är det Åkesson som bestämmer

  1. vid inträdet i SSU lär det ske en inoperation av ett implantat i hjärnan enligt obekräftad källa. Funktionen av detta implantat lämnas till läsaren att bedöma efter studier av sossars beteedemönster. Vid kommande rättegångar ligger en Anderssosse högt på listan över landsförrädderiiåtalen. Förbjud asylrätt!

  2. Den socialistiska adeln som Lindberg tillhör brukar inte ha några problem med att sko sig själva…

  3. Har man bara en hjärncell och den oftast är i konflikt med sig själv….så blir det så här tokigt.

  4. Inte alls konstigt!
    Vi har ju ett mycket målande exempel på en ”framstående” person
    som totalt saknar omdöme; Reinfeldt!

    Vi, Sverigevänner måste göra vad vi kan för att rädda vårt fosterland!

  5. Han framstår för mig som en bror till herr Fridolin. Skolpojke med vattenkammat hår som försöker vara lärarinnan till lags.

  6. Att Anders Lindberg inte är frisk i huvudet är ju inget att undra över. Man behöver inte vara yrkesman för att konstatera hans sjukdom. Diagnosen finns troligen inte i boken. Om han är möjlig att bota får nog nån läkare ta sig an.

  7. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Anders Lindberg kommer alltid att vara en av socialdemokratins sista försvarare.
    När han har varit i olika debattprogram
    i Tv på senare tid tycks han ha bleknar rejält
    och kommit tvåa på bollen allt som oftast.
    Att ställas mot Rebecca Weidmo Uvell och
    andra debattörer med en mycket ärliga
    avsikter är visserligen en svår uppgift.

Kommentera