Två män i skyddsväst beskjutna vid Arlövs kyrka

BROTTSLIGHET. Samtal inkommer om skottlossning i Arlöv i närheten av skolan/kyrkan. Flera polispatruller skickas till platsen.

Vid kyrkogården i Arlöv anträffas två män, en i 20-årsåldern och en i 25-årsåldern som uppger att de beskjutits. Båda männen bär skyddsväst. De undersöks av ambulanspersonal.

Ingen av dem behöver sjuhusvård. De båda männen är sedan tidigare kända av polisen. Männen medtas till förhör.

Kyrkogården bedöms vara brottsplats och spärras av för brottsplats-undersökning. Kyrkogården samt områden utanför kyrkogården genomsöks av hundpatruller.

Polisen

Trygghet
Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…

5 thoughts on “Två män i skyddsväst beskjutna vid Arlövs kyrka

  1. Jag väntade 172 när jac hörde wild West. Ringde Polisen. Tag dem via mobil till rätt ställe var det kunde vata. De var snabba. Hjälplösa.
    Igår natt äktw till Arlöv att kolla upp hur mina mor och far mår. Arlöv är inte som det var i 1993 när jag kom förda gång. Det är mörkt, tomt utan folk på gator. Inga gamla efter runt om kl 17. Under spmmaren de är ute till 18 men framför höga hus i sällskap. Några vat rädda för SD btev som lämnades i brevlåda. De skrev om vad det händer nu. Läste påståendet att fplk från Balkan mördade de tv. Det tror jag inte. Det måste vara någon annat för brev av gammla försvinner i Arlöv. Någon har läst utdrag från Banken. Förra månaden tag någon brev av min far och mor. De har ingenting. Ang. TV com hem ändrar kod till digotalbox mycket ofta de måste man dra ur sladd och starta igen. Anledning är Malmö och förfalskade kort.

  2. De här som är ute för att döda, varför skjuter de inte alltid mot huvudet om de nu önskar död ?
    Leker de eller vad handlar det om ?

  3. Ingenting är heligt längre i Sverige, Kyrkogårdar, sjukhus, skolor, pensionärshem, butiker, torg, allmänheten medför en enorm risk att beträda för skötsamma skattebetalande etniska svenskar.
    Var skall Vi etniska svenskar ta vägen någonstans?
    Regeringen, inkl. en men lös opposition, har totalt tappat greppet om Sverige!!!!!

  4. Det smäller också vid Arlöv i närheten av skolan/kyrkan.

    Jag sammanfattar: a) det smäller på pizzerian i Rinkeby, och b) vid Arlöv i närheten av skolan/kyrkan.

Kommentera