Skam åt alla feminister av båda könen som försvarar islamister

ISLAM. Sara Mohammad, grundare av Glöm Aldrig Pela och Fadime, är känd samhällsdebattör och engagerad i kampen mot hedersrelaterat liv, våld och mord! Mohammad är med på bloggen då och då…

Nu är Sara smågrinig på alla feminister av båda könen eller om det finns fler, liksom världens första och förhoppningsvis sista feministiska regering.

6 thoughts on “Skam åt alla feminister av båda könen som försvarar islamister

  1. Det finns bara feminister av ett kön. Feminin betyder nämligen kvinnlig och så vitt jag vet så finns det inte tvåkönade kvinnor.

  2. Hon vill dra ner oss svenska kvinnor i det muslimska eländet, vi ska tvingas sympatisera med muslimska kvinnor genom tvångslagar. Hon är skränig och hånfull, full av hat mot svenska kvinnor. Det låter ofta vettigt det hon säger tills man granskar hennes påståenden. Vi kan inte ta hand om allt muslimskt elände, pengarna räcker inte och svenska kvinnor och flickor ska inte offras för hennes otäcka kvinnosyn.

    • Joy,
      låter bra som du säger men nu har vi dessa som inte tycker om ”kvinnor” här i detta land, jag vet inte hur många som åkt ut från en ”balkong” innan detta blev uppmärksammat !

      Den enda lösning jag kan se det är STÄNG GRÄNSEN !!

      Vi måste rensa upp inom landet medans det är möjligt för att dessa kvinnor som insett vad och hur dom ska leva !!!

      Här eller Där ????

  3. Vid något svagt ögonblick funderade jag på att skiva en bok: könsbestämningsnyckel – hur du bestämmer kön på en feminist.

    Men jag förstod att det var omöjligt och slutade därför efter att ha formulerat nedanstående kriterier.

    För den svårbestämbara feministen finns ingen möjlighet att bestämma kön. Däremot kan man med bestämningsnyckelns hjälp avgöra om det är en feminist eller inte med endast tre kriterier:

    1. Hannen ska vara som en hona
    2. Honan ska vara som en hanne, och
    3. Ingen av dom är bra

    Om 1, 2 och 3 föreligger rör det sig om en feminist.

    • Ditt resonemang låter även som definitionen på ett lesbiskt par.
      Men det är ju klart…feminist=lesbisk bråkstake

Kommentera