Man skjuten i huvudet i Rinkeby – död

BROTTSLIGHET. En man har skjutits i huvudet vid en pizzeria i Rinkeby nordväst om Stockholm. Mannens skadeläge är i nuläget okänt. Polisen bekräftar att en person har förts till sjukhus.

Polisen

Mannen har förts till Karolinska i Solna och utanför sjukhuset är det stökigt med ett 15-tal poliser på plats.

Uppdaterat: Mannen har avlidit. Den mördade förekommer under flera punkter i belastningsregistret. 2014 dömdes han till fängelse i två år och sex månader. I samband med rånet, som genomfördes med ännu en man, misshandlades en person. Han är även dömd för grov stöld, övergrepp i rättssak, olovlig körning, stöld och ytterligare ett rån 2011, då han fick tre månaders fängelse.

-Pettersson upprepar, Sveriges poliskår är dimensionerad för svenska kriminella. Inte för Mellanösterns och Nordafrikas, därför behövs inte fler poliser utan färre kriminella från dessa länder.

Varför tolererar vi att polisens resurser går åt till att bevaka en akutmottagning i stället för att jaga kriminella?

Karolinska_akuten
Här försöker ”bortalaget” storma akuten på Karolinska i Stockholm. Bilden från ett annat tillfälle med en annan skjuten babbe.

20 thoughts on “Man skjuten i huvudet i Rinkeby – död

  1. man undrar, om Löfven någonsin kommer fatta
    va som pågår överallt, innan det är helkört?
    …noterar ibland någon våldtäckt här å där
    inom EU, ere ngn som har statistik på hur
    mördandet?…gärna i förh. till folkmängd
    här och där…vi spöar snart säkert USA,
    å då inte bara i hockey

  2. Men polisen har väldigt stor förmåga att agera mot svenska rasister som skriver tokigt på Facebook.

  3. Det är skjutning, våld,rån och bränder varje dag.Spyan och byfånen håller sig undan ,vi kan inte ha det så här.Jag är 70 år,trodde att det blir härligt att bli pensionär och leva kvarvarande dagarna i lungna Sverige,efter resor och jobb runt i hela världen.Ja mors du,ödet och Sveriges invandrings politik ville något annat.Allt annat än stilla liv.Tack 87 %,kräv tönten till byfånens avgång.Mvh Adolf

  4. Inte ett ljud från IDIOTEN Dan Eliasson.Det ligger granater på gator och torg som exploderar och denne extreme dåre är tyst.Han skulle inte heller besöka den årliga Folk och Försvarsmötet i Sälen.Han sa att han fick för många frågor i fjol. Detta måste vara den uslaste polischef som finns i världen.Och dessa dårar i Alliansen bara ser på,när dom kunde få han sparkad i morgon om dom ville.

  5. Var troligen en besviken pizzakund som hade beställt kebabpizza med halalslaktat kött och kom underfund med att den bestod av fläskkött , då får man ju ha förståelse för stackarn sådant kan ju bara inte tolereras utan sådant måste beivras . Sedan när det gäller den skottskadade individen så vore det bättre att transportera honom med helikopter till ett annat sjukhus tex till Visby för då slipper man problemet med att sjukhuset blir ockuperat av likasinnade individer .

    • Det blir lönsamt lite längre fram. Bubbarna skjuter så mycket så de kommer att ta hem guld i pistolskytte (lite längre fram) för Sveriges räkning.

      Tränar man på rörliga mål, som ju bubbarna gör, har de andra ingen chans. Andra länder tränar bara med skytte på tavla. Heja Sverige, vi vinner – stort.

      • Huvudet är dessutom ett mindre mål än t.ex. torson.
        Mycket skjutande på rörliga och små mål är förträfflig träning.
        Här kommer Sverige!

      • Fridolin kommer ikväll och gör handhjärtan som tröst.Hade Eliasson glömt att dela ut armband? Det behövs snart en konsert och gala för att få slut på skjutandet.

  6. Jag ställer utan tvekan grupp mot grupp !
    Allt till svenskar i Sverige och NOLL till afrikaner och mellanösternfolk i Sverige !

  7. Då finns det resurser för att ta hand om. En äldre kvinna med begynnande hjärtinfarkt , för henne fanns det inte tid !
    Äckelsverige !

  8. Stämningen är på topp i Rinkeby. Hoppas för guds skull att folk nu till valet tänker efter en extra gång vilket slags samhälle vi ska ha framöver.

  9. Sånt har vi ju alltid hållt på med i det här landet…det är bara anmälningsbenägenheten som ökat…. hejsan Betnér…vad har du att säga nu?

Kommentera