Väl investerade skattepengar!

SKATTER. -Pettersson är inte så säker på att majoriteten av svenskar håller med socialdemokraten Veronica Palm om att nakna bögar och mensblod är konst.

Damen är som hon är, vi vet sedan tidigare att Palm (S) inte förstår sambandet mellan orsak och verkan.

Så länge vi inte har obegränsat med skattemedel så är det politikens uppgift att fördela pengar…

Vi har över 300.000 fattigpensionärer i landet, många hemlösa, folk som inte har pengar till mat, funktionshindrade som saknar assistans, stora brister i skolan och vården m.m. och så har vi socialdemokraten Veronica Palm på Twitter…

13 thoughts on “Väl investerade skattepengar!

  1. Det är ett väldokumenterat faktum att den propagandaprostituerade samhällsdestruktören och provokationsaktrisen Veronica Palm sätter en förvriden ära i att saluföra allsköns styggelser och därmed bekräfta sitt ideologiska och moraliska multihandikapp.

    Att det sedan uteslutande är individer som själva är behäftade av sagda intellektuellt funktionsnedsättande åkommor som förmår ansluta sig till fruntimret Palms urartade utspel, torde vara överflödigt att nämna.

    Klimakteriekotteriets pubertala aktivism med dess givna predisposition för sjukliga karaktärsegenskaper och svagsinne, tar varje tillfälle i akt att tävla inbördes om vem som lyckas agera på det mest förargelseväckande sättet och därmed vinna gehör och beröm inom de egna förtappade leden.

    Vilket kulturmarxistiskt emetikum kommer härnäst att dyka upp i det offentliga rummet, till var redig medborgares ursinne, under den falska beteckningen konstinstallation? Humana exkrementer?
    Dylika alster står för övrigt redan i rikliga mängder till beskådande lite varstans, som visitkort efter våra kulturberikande ”EU-migranter”…
    Andreas.

  2. Skattepengarna bör investeras i vattenkanoner, gummikulor, elstängsel och billiga roddbåtar då det skulle ge optimal kostnadskontroll på såväl kort som läng sikt.

  3. Jag har förstått att många medlemmar i den självutnämnda (konst)eliten är,sexuellt snedvridna på ett eller annat sätt. Detta är ju inte första gången det gänget beter sig abnormt.

  4. Fler förslag på ¨stor¨ konst : Danne ”spyan” Eliasson. Veronica´s ”Blå skåp”, när det är som mest full-sketet. Tycker faktiskt att den perversa damen skulle börja göra lite nytta istället. T.ex. städa zigenar-toaletter. Då finge hon nog fler KONST-iga idéer.

  5. Väx upp! Folk har sedan urminnes tider vetat att kvinnor har mens. Hatet mot kvinnors utsöndringar finns knappt kvar bland svenskar. Visa smörjan för muslimer istället, förslagsvis i moskén, där behövs det.

    • Veronica Palm var min kommentar riktad till. Hon som stöder muslimsk kvinnoförtryck genom att vira in sig med en trasa på skallen.

    • Joy….PK folket har en AGENDA….- Då är SANNINGEN och FAKTA irrelevanta futtigheter som de inte ser!
      Dessa är en gigantisk stor grupp i Sverige som gör allt de kan för att förstöra det enda land vi har!

  6. Hon tycker väl provokationen är värd pengarna?

    – Titta så vi kan sätta sprätt på era pengar!

  7. Sossarna har blod på sina händer(mensblod?).Röst på sossarna är röst för totala sammanbrott. VAKNA VIKINGAR.Mvh Adolf

  8. Själv föredrar jag Lindexreklamen. Blir inte muselmanerna förnärmade av ovan beskrivna nedskräpning.

Kommentera