Mina spådomar om 2018

”Lennart Matikainen” kommenterar:

Min kommentar:

Håller med om allt förutom att som suggereras ”beslagta och distribuera de mest rikas förmögenheter”. Har man blivit rik på hederligt sätt och inte genom brott har jag inget emot det och vad går gränsen för att betecknas som rik? Kanske var bara en del mer sparsamma än andra.

Jag jobbar förnärvarande för ett företag som på 25 år gått från 10 anställda till ett internationellt företag med 2000 anställda. Säkert de 10 anställda som investerade pengar och i början jobbade gratis ett par år är idag inte fattiga men det hade kunnat gå så annorlunda. Jag är inte det minsta avundsjuk utan tacksam för att jag har ett arbete som ger mig och min familj en försörjning.

 

 

 

 

5 thoughts on “Mina spådomar om 2018

  1. Mina spådomar om Sverige är att landet kommer att försvinna under en stor tystnad. För svenskarna är så djävla korkade och fega för att säga sanningen . om dom nu vet vad det är .

  2. Tack Lennart. Skönt att få höra ett nyårstal från en frisk hjärna med normala värderingar. Dina kloka ord borde resten av det svenska folket, som skadats av politisk korrekthet också få höra. God fortsättning!

  3. Bra Lennart. De är massor av människor som påtalar alla problem som Sverige har. Men jag är orolig för att alla kommer att nöja sig med att visa sitt förakt mot regeringen enbart på nätet. Vi borde visa våra missnöjen i offentliga miljöer så allmänheten får ta del av de. Fortfarande lever alldeles för många människor isom trot att politik är en religon och man följer sin tro som man alltid haft. MSM medierna fungerar som bibeln för dessa vilsna människor.

  4. Ja en vacker redogörelse,över ett av många svenska företag som med goda,och verkligt intresserade medarbetare har nått framgång.Tyvärr stupar de flesta p.g.a. typiskt svenska jantelagen.
    I samband med denna dagens helgdag,vill jag samtidigt berätta om en närmast hjärtskärande händelse från Tyskland.
    Lille 7-årige Luis mormor gick bort för några veckor sedan.Luis var otröstlig och grät dag och natt, när hans mamma kom på idèn,att låta honom skicka ett kort till mormor uppe himmeln.Sagt och gjort vid hennes grav lät han ett vykort stiga upp med en ballong,På detta kort ställde han sina frågor till sin kära mormor. Nu inträffade det helt oväntade ”mormor” svarade på kortet efter några dagar:
    https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/q82/p843x403/26170852_1845961085475171_7029027464280325616_o.jpg?oh=d8946f718cbe05fa3991e32f5886a896&oe=5AB0F188
    Hon skriver att hon från himmeln dagligen tittar ner till Luis,och lovar honom bli hans evige skyddsängel. Med kärlek kommer jag dag och natt
    att vaka över dig. Undertecknat:
    ”Din mormor,jag har dig för alltid kär !”
    Nu söker Lois mamma kortets upphittare och avsändare,för att tacka.
    Luis har nu åter fått livsmodet tillbaka sedan han vet hon är ankommen…

Kommentera