Juridikfronten – de oärligas samfund

Nya Tider skriver bl.a.

Nya Tiders avslöjande om att medlemmar i Juridikfronten enligt uppgift skrivit hatkommentarer om sig själva och varandra på sverigedemokratiska bloggar för att därefter kräva bloggaren på skadestånd för förtal, har föranlett Juridikfronten att publicera ett bemötande på sin hemsida.

De besvärande omständigheterna låter organisationen dock bli att förklara eller nämna överhuvudtaget. Här är frågorna som Juridikfronten fortfarande behöver svara på.

Läs mera här:

https://www.nyatider.nu/har-ar-fragorna-som-juridikfronten-vagrar-svara-pa/

12 thoughts on “Juridikfronten – de oärligas samfund

  1. God natt, Klubb Lagom !

    Sov gott – lagom gott,
    Dröm sött – lagom sött !

    Och i Rumänien kommer ”apelsinerna att växa” snabbt över natten till ett lagom glas morgonjuice på frukostbordet !!!!!!!!!

    • Ditt folk och din kultur intresserar inte mig,förstår inte varför du ska svamla om rumänien på ett forum som handlar om Sverige och Svensk politik.
      Jag vet inte om du försöker framstå som
      lite mer och bättre.
      Pratar om arvssynd för vikinga erövringar 1500år bak i tiden..
      Det är nutid och det som händer idag som är intressant inte ditt svamel och totalt ointressanta videos på tattare i ringdans.

      • Inte bara kommateringen, utan också din ortografi lämnar mycket att önska. För att inte nämna ondska och feghet. Att anfalla bakifrån, under bältet och i pack är typisk era ockupanter. De är era duktiga lärare tillsammans med Fridolin.
        Be happy there alone. Jag är bland mina varmsjälade latinska släktningar – smarta, vackra kämpar. Du är en mycket olycklig människa och det gör dig ilsken.
        Dominus tecum !

      • Vad glädjer mig att jag gör dig ilsken det var nämligen det som var meningen.
        En pompös pratkvarn som raljerar med menlösa ord går mig förbi.Adjö

Kommentera