Tänk om PK hade agerat i stället för att kalla sanningen för myter

MEDIA. Den förra och den nuvarande regeringen har och försöker tillsammans med gammelmedia och PK-vänster hålla en enat front och stoppa det de kallar falska nyheter och myter.

Tror ni samhället varit bättre eller sämre rustat för verkligheten om inte etablissemanget hade avfärdat de alternativa mediernas rapporter om ökande brott, åldersfusk, volymer på asylsökande, enorma kostnader, bostadsbrist, problem i skolan, organiserat tiggeri osv. som myter?

Tycker ni inte det är dags att de etablerade medierna tar sitt ansvar för den uppkomna situationen och börjar ta ansvar för det skräp de publicerar och rapporterar?

Som ett exempel kan vi ta Alexandra Pascalidou som är programledare på Sveriges Radio, medverkar i SVT och TV4, i tidningar och mycket mer som en kunnig sanningssägare.

Det här är ännu värre än det verkar. Det är ren rasism, Pascalidou påstår att svarta gör vad som helst för knark och sprit i en stor svensk TV-kanal och båda kommer undan…

-Pettersson  säger att det värsta med detta, är att PK ingenting lärt. De påstår fortfarande att det är de alternativa medierna som ljuger…

Aftonbladets Anders Lindberg kommer med fakta

11 thoughts on “Tänk om PK hade agerat i stället för att kalla sanningen för myter

  1. Bedrövligt om PK ska representera ”sanningen”! Aftonbladet behövs om sanningen ska fram är en gammal slogan de körde med MEN vi håller inte med, de levererar SKIT och inte mycket annat. Vi tror inte på fjanten Anders Lindberg, en ynklig människa, feg och ryggradslös.
    Utan Avpixlat och Petterssonsblogg skulle ALDRIG sanningen om det trista som pågår i Sverige kommit fram!
    De ryggar för fakta men befolkningen är inte så korkad som de tror…..Regeringen MP+S kallar sig ”feministisk” men våldtäktsstatistiken talar sitt tydliga språk, Sverige ligger i topp liksom när det gäller mycket annan brottslighet!
    Vi ska klä sav dem iför valet och vi ska krossa dessa LÖGNARE!

  2. Jo du Lena det finns en del Socialdemokraterna som inte tappade bakom en vagn en av dem är Widar Andersson.
    Men, tokvänster och asylaktivister har fått styra och bestämma i partiet utan att någon har vågat opponera sig i rädsla för att bli märkta som rasister och fascister m.m. Fråga Urban Ahlin han gick emot Palestina maffian vad som kan hända då.

  3. Pascalidou påstående att Trump-supportrar under valkampanj 2016 öste ut (= delade ut) knark och sprit till svarta i ghetton för att dom inte skulle rösta på Demokraterna.

    På fråga från studiovärdinnan i TV4 om Pascalidou hade källhänvisning på det så svarade Pascalidou diffust …

    ”Ja absolut, jag har källhänvisning på detta och jag har sparat klipp och det är nyhetsbyråer som har skrivit om det”

    Hon uppgav således ingen källa öht och TV4 lät Pascalidous passera utan att begära fakta på bordet.

    Kanske var Pascalidous källa Hillary Clinton (”Demokrat”-partiet i USA). Båda tycks ha mycket svårt att hålla sig till sanningen, lägga fakta på bordet och erkänna sina lögner och bedrägerier. Pascalidou kanske t o m fick ett ”bidrag” från Clintons som tack för att hon spred ”Fake News” om Trump.

    https://3.bp.blogspot.com/-11oY2uGACFo/V6Skj42Q0KI/AAAAAAAAO6M/LZr_KGBgzgYOeRwe74fBHzRoEczAXm0HQCLcB/s1600/17onx0.jpg

    Delcitat

    FBI utreder Hillary- & Bill Clintons stiftelse för donationer.
    Justitiekanslern tror Clinton är skyldig. Redan 2016 menade han att Hillary Clinton kan ha använt hennes position som utrikesminister för att utpressa internationella regeringar för hennes familjs stiftelse. (Publicerat 2018-01-06)

    Slut delcitat

    https://unv.is/expressen.se/nyheter/hillary-clintons-stiftelse-utreds-for-brott-igen

  4. Media liksom politikerkåren har en konstant rädsla och förskräckelse inför sanning och verklighet. De anser hela tiden, att det är bättre att ”tillverka” nyheterna själva. Då blir de som de vill ha dem

  5. Alexandra Pascalidou är verkligen galen, hon har fullständigt.tappat fotfästet i tillvaron..

  6. Att ha Anders Lindberg som exempel haltar ju. Ta nån som är någorlunda frisk däruppe i knoppen.

Kommentera