Ledarskribent vill att SAS-personal får bära hijab

ISLAM. För några dagar sedan fick SAS rätt när de nekade en muslimsk kvinna att bära hijab till uniformen. Det gillar inte Alex Voronov, och det är mycket som Alex inte gillar, men han gillar muslimer och invandrare trots att han bor i Eskilstuna. 

Alex Voronov, född 1975 i Odessa i Sovjetunionen, är en svensk skribent som sedan 2002 arbetar som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade han vid tio års ålder.

Klart är att Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass…

Tycker ni inte det nedan räcker så kan ni läsa några av hans tidigare alster HÄR. 

-Pettersson tycker att Alex ska flytta till något annat land, för att lämna plats åt ett 20-tal nyanlända i sin villa…

Twitter. Herr Voronov kanske vill att SAS och andra företag med uniformskrav ska acceptera västar från Hells Angels och Nordiska Motståndsrörelsen också…

Tidigare

31 thoughts on “Ledarskribent vill att SAS-personal får bära hijab

  1. Inte ens flygvärdinnor på Emirates (Dubai) har hiijab. Så varför ska ett auropeiskt flygbolag införa hijaben i sin klädkod?

  2. Det som är skrämmande är att en ledarskribent på Eskilstuna Kuriren visar sig helt okunnig det han framför.
    Man måste fråga sig hur står det till med ledningen och även läsarna av tidningen som borde protestera mot rent svammel som den här Alex framför.
    Det är arbetsgivaren som bestämmer vilken uniform som personalen skall ha när det gäller en enhetlig uniform, därför måste personalen inrätta sig efter det, om de skall kunna ha jobbet.

  3. Konsekvenserna av en vilsen själ som fått sitt jobb på grund av åsikter och inte kompetens. Han kan vara lugn för de är många som har hamnat snett i dagens samhälle. Vi lider varje dag av alla i Sverige som har fått sitt jobb som inte har kompetens. Vänsterns CV: 1 Kön, 2 hudfärg och 3 kompetens.

  4. Vad fan pratar ni om Voronov för ? För att han är svart kommunist med tjocka läppar ?
    Varför inte prata om en till rumänsk världsberömd kvinna istället ?
    Simona Halep tog Shezhen lätt som en plätt !!

  5. Vad innebär en ”feministisk regering” ? Kan det kanske vara så att Feminism helt enkelt betyder RYGGRADSLÖS ?

  6. Voronov? Odessa? INTE svensk! Jag är svensk, kan hitta mina anfäder som längst tillbaka till slutet 1300-talet i visa led, i Sverige, svenskar födda av svenskar.

    • Så ska det låta, Ruth Magnusson ! Vi här också – hittat våra förfäder så långt tillbaka till år 100 – 104 e.K. då dakisk-romerska genesis börjat – tidigare än vikingarna dök upp i världen. Hmmm ?

      • Jag menar att vi var varken nomadiska zigenare eller rodde vi våra båtar till andras länder för att plundra dem. Vi var fasta stabila på samma territorium som dagens Rumänien, skötte om bina som gav oss honung, odlade vindruvor som vi gjorde söta goda viner på, arbetade i våra gruvor där vi tog ut en massa guld som prydde våra vackra dakiska kvinnor som vävde vid vävstolar och uppfostrade barnen och älskade sina daker – de brukade jorden och stod på bergtopparna och vakade över det var vårat. Vi åtrådde inte andra folks rikedomar, vi hade allt vi behövde och mycket över. Vi kunde bygga vattenledningar från floder och åar till våra hus länge innan romarna luktade sig till vårt guld och kom med sina legioner och centurioner, Vi stred mot dem med korta, böjda svärd, med våra flaggor upp i händerna och varje flagga hade vår stams symbolbild på: en varg.
        Vi ville inte ha romarna, deras kejsare Traianus och deras många gudar de dyrkade och bad till. Vi hade EN enda gud – Zamolxis – EN modig kung Decebalus Per Scorillo, tappra män, en huvudstad och fäste i Sarmisegetusa och bergen runt omkring oss till försvar.
        Men föräddare inifrån har alltid funnits till hands för fiender. Decebalus sätte i bergen avslöjades men han hann dricka gift innan han greps och romerska centurioner hög hand huvud och höger hand och tog dem till Traianus.
        Sedan, var det lätt – även den godhjärtade men tappra dakerna förstod att de måste kapitulera och de gjorde det för att de insåg att romarna inte var dem underlägsna, utan tillsammans kunde grunda en ny nation. Det var en ömsesidigt accepterad fred – som själva romarna kallade för Pace Romana (romersk fred). Och det var BRA !!! Vi blev latiner.
        Vem kunde då ana att flera hundra år framåt andra sorters omänniskor skulle åter åtrå vår bördiga jord, våra bin, vårt guld, våra vindruvor och vete ? Vi fick spilla mer blod i många strider mot ottomanska riket, mot tyskar, mot ryssar och kommunism. Under tiden hade vi fått många tappra prinsar och kungar, många vackra, älskvärda kvinnor och söta barn och allt det här gjorde livet lättare att stå ut med och fortsätta kampen.
        Även idag kämpar vi för det som är vårt, Vi vill inte ha något av någon, vi är inte skyldiga något till någon. Bara till Gud !
        So help us God !

  7. Om alla dessa kommunistiska skribenter och ”socialkärringar” kunde finna sig i beslut och svenska lagar.
    De skall alla följa.
    Sverige har blivit en sophög för slödder.

  8. Unket att försvara den usla kvinnosyn som ligger bakom slöjan. Och den snobbiga attityden, att muslimer är förmer än andra och att kvinnor ska leva avskilda från övriga samhället och för en hatisk och aggressiv gudom. Bottenlöst dåligt i ett land med ”feministisk” politik.

    • De ”progressiva” i vårt samhälle har varit ute och cyklat i flera år nu. De verkar ha noll koll på det mesta.

  9. Det är sådana nollor som gör att det blir som det blir,expressfart till totala kollapsen.Vakna vikingar.Mvh Adolf

  10. Google översätter någorlunda från tyskan,
    Frågar män på gatan: ”Vad skulle du göra om din syster bara gick till jobbet ensam, eller bestämde sig för att resa ensam eller leva ensam?”
    David Berger) Tyst chockad, tyskarna var efter mordet på den 15-årige Mia i Kandel av en man som olagligt anlände till Tyskland. En chock som är förståelig och samtidigt naiv. Åtminstone om du vet om kvinnors roll och dödar i islam.
    https://philosophia-perennis.com/2018/01/05/ahrenmorde-dw/

  11. Varför skall en rysk ugandier tala om för oss etniska svenskar hur Vi skall leva? Mitt eget ursprung kommer från Vikingatiden och jag har inga krav på hur ryssar och ugandier skall leva och uppföra sig i sina respektive länder, hoppla!

  12. Tragisk man som verkar leva långt borta från verkligheten, även när man läser hans andra inlägg. Jag vill leva efter de normer och värderingar som vi i Sverige haft sedan länge. Antingen får man foga sig efter det landet man kommer till, passar inte det så ser inte jag någon annan lösning än att flytta

  13. Korkade människa. Tänk om alla män var tvungna att bära ryssmössa, eller björnfitta som den också kallas. Hur kul vore det på sommaren?
    Jag trycker att herr Voronov ska ta på sig en björnfitta och aldrig ta av den, inte ens i bastun.

  14. Två saker; Vad i he….. gör han i Sverige? Vem f.. släppte in honom? Skicka tillbaka!

    Det är dags för myndigheter, statliga verk och företag att anamma DO:s beslut som bygger på EU-domstolens utslag och stoppa utspökningen bland personalen. Om de inte lyssnar på den högsta instansen inom unionen så kan de läsa på grundlagen och FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna som garanterar religionsfrihet som också garanterar frihet från religion.

  15. Att vara galen är inget brott i sig men att få framföra sina tokerier på ledarplats i en tidning som borde vara ansedd är mer än underligt.
    Måste vara ett ledningsfel.

  16. Passkontrollanter jobbar inte för SAS. De utbildas internt av Polismyndigheten efter anställning och avlönas med skattemedel.

    Klädkoder och andra villkor för passkontrollanter bestäms av arbetsgivaren. I detta fall Sveriges muslim-kramande statsmakt.
    Tyvärr!

    SAS godkände inte att personal med kundkontakt bär synliga religiösa symboler. Den policyn gäller för SAS-personal med kundkontakt i hela världen.

  17. Blir man kvalificerad för ett arbete bara för att man har en viss huvudbonad ? I så fall ; Varför bär inte Alex själv sopsäck ? Och vad beträffar spektaklet med SAS ; En välregisserad teater, i konsten att gråta ut hos DO och sedan hoppas på ett fett skadestånd. ”Engångs-nicaben” var kanske dyr att hyra in för en dag, så det blev nog ebb i kassan.

  18. Ytterligare en invandrad journalist som inte lärt sig vad demokrati betyder, eftersom han tycker att politiker ska hålla tyst och sajter han inte gillar ska hållas på ett knytnävsslags avstånd.

  19. Vill SAS ha vanliga västerlänningar som passagerare så bör deras personal se vettig ut dvs ej några hucklen och liknande.

  20. Det är inga ”nyanlända” som skall diktera villkoren för hur vi skall ha det i Sverige. Passar inte galoscherna, var så god och åk hem, vi behöver er inte.

Kommentera