De obekväma sanningarna

Sky News når ut till mellan 80 och 100 miljoner tittare i över 40 länder.

I ett av sina program låter man en f.d. polis komma till tals angående den eskalerande brottsligheten i London och det han säger skulle aldrig tillåtas i Sverige, trots hög brottslighet och en inkompetent regering. Se & Hör!

11 thoughts on “De obekväma sanningarna

  1. Klara besked vad som behöver göras. I hela a västvärlden, alla vet men politikerna törs inte göra det de är satta att göra – gör om, gör rätt

  2. I Sverige ska vi leva som vanligt och inte vara rädda säger makthavarna. Den största rädslan i Sverige är att säga vad man tycker för då ska man hängas ut och straffas. Man kan inte överleva om man blir fråntagen rätten att använda hjärnan som försvar.

  3. När jag bodde i UK för flera decennier sedan så var en av mina grannar en högt uppsatt manlig polis vid metropolitan police, min andra granne var en kvinnlig rektor, de två kunde inte mötas på en enda punkt.
    Den kvinnliga rektorns man, ( han var också rektor dock på en mycket större skola) hade inga som helst problem med att lyssna och tala med polisofficern.
    Ofta tyvärr så var det de gigantiska problemen så som jag såg det könsrelaterade, riktigt eller ej riktigt dock så upplevde jag det så skrämmande ofta.

  4. Kollat nya BECK på CMORE igår… Nja, 3 av 5..

    En dialog mellan terroristen som tänker spränga sig och mamman:
    M: ”Vad är det du gör?”
    T: ”De ska alla dö, otrogna”
    M: ”Vilka ska dö?”
    T.: ”De, judarna.”

    Noterat bara att kristna nämns inte i dialogen för att dö. Det vore väl alldeles för verklighetsförankrat i en svenskproducerad 2017-film, att betona att muslimska terrorister även vill att kristna också skall dö, varför sånt får inte sägas.
    Eller?

  5. Om blattar knivmördar blattar så har Theresa May gjort rätt prioritering och polisen är PK-profet.

  6. Förstår ej att polismannen hela tiden påstår att det är institutionell rasism
    när problemet är genetiskt. Den verkliga rasismen är som vanligt mot
    den etniska befolkningen och åtgärden med att dra in antalet poliser ligger i en plan att så småningom skapa en totalitär polismakt.
    Politikerna är inte smarta det är majoriteten av engelsmännen som är mentalt handikappade. ( gäller även i Sverige:)

    • Ja, det gäller väl ”sverige” i synnerhet!? Vi har ju inte ens förstånd att lämna EU.

      • Sverige är ledande i EU-galenskapen ihop med Tyskland. Det vore möjligen bra för EU-länderna om Sverige lämnade unionen.

      • Så kan man också se det, men det är Svenska urbefolkningen jag tänker på! De vita germanerna som började komma hit redan för ca7000 år sedan, samerna började komma för ca 2500 år sedan.

  7. MigrationsPolis chefshen Eliassons åtgärd: förortsfolket och ikea shoppare ska få armband med eritreanskt text:knivhugg inte mig

  8. Märk märk märk hur programledaren INTE AVBRYTER honom…. normalt i Aktuellt eller vänsterkryddade TV4 hade han sagt en halv mening och sedan hade de brutit in med …”men…”

Kommentera