Känslan

Känslan när människor som kommer till Sverige, som möts med generositet och som sedan mördar, våldtar, rånar, terroriserar och utnyttjar våra system.

Att det fortfarande finns de som förvånas och räds över att svenska medborgare reagerar med avsky, uttrycker sina ärliga känslor i sociala medier och engagerar sig i partier och organisationer som av etablissemanget kallas för främlingsfientliga och fulla av hat, får åtminstone mig att dra på smilbanden. Uppenbart är okunnigheten stor, eller ska vi säga viljan att se på verkligheten med nyktra ögon? Tänk om vi hade politiker som tvingades leva under samma premisser som de vanliga medborgare som är så dumma att de röstar fram dem till fina positioner. Tror någon att Sverige då skulle befinna sig i den situation vi nu befinner oss i?

31 thoughts on “Känslan

  1. Du förmedlar en bra känsla, Stefan K.

    Den finns i högsta grad, därute i verkligheten.

    Den känslan borde knacka på hemma, hos många av våra politiker.

  2. Nu ska en vacker och varm känsla nästla sig in i våra själar och vi får somna och drömma skönt denna dystra vinternatten ut.
    Noapte buna !

    Princess Marie of Edinburgh / Queen Marie of Romania

    Lost Splendour
    Publicerades den 31 jan. 2010

    Marie of Edinburgh (Marie Alexandra Victoria; 29 October 1875 10 July/18 July 1938) was Queen of Romania as spouse of King Ferdinand of Romania.
    She was born on 29 October 1875, at Eastwell Park in Kent, the eldest daughter of Prince Alfred, Duke of Edinburgh and Grand Duchess Maria Alexandrovna of Russia. Her father was the second-eldest son of Queen Victoria and Prince Albert of Saxe-Coburg-Gotha. Her mother was the only surviving daughter of Alexander II of Russia and Maria Alexandrovna of Hesse.

    https://youtu.be/45o3lbh0qVc

    • Regina Maria var nästan lika fruktsam som hennes farmor Queen Victoria av Storbritannien. Victoria och hennes Albert (’Bertie’) hade 9 barn, Maria and Rumäniens king Ferdinand hade 6 barn.

      • Tack för detta! Jag har hennes memoarer översatta till svenska i 2 delar någon gång på 1930-talet. En mycket intressant kvinna, som levde under en omvälvande tid. Hennes mor Maria var född rysk storfurstinna och det fanns trådar till hela ryska släkten. Liksom drottning Victorias av England alla europeiska släktingar samt makens mer stela tyska, Hohenzollern-Sigmatringen och Habsburgarna. Jag vill minnas att Marie tyckte maken var trög och obeslutsam och hon sökte nog gärna ”inspiration” på annat håll.

    • Var i Polen, Gdansk, för första gången.
      = Imponerad, överraskad och nöjd.
      Blir nog fler resor till Polen.

  3. Att man kan offra en fullt fungerande civilisation är för mig en gåta. Europa har bidragit med utveckling och ekonomi som har hjälpt fattiga länder att få de bättre. Globalisterna har lyckats styra syltryggarna till den förödelse vi ser idag. De finns en sida som är emot globalisterna och de är den som MSM medierna skriver om som vårat största hot. Jag vet vilka de är som är vårat största hot och de är kommer inifrån.

  4. Svenskarn.a är tysta Man har inget land att hålla kärt och skydda.
    Etniska svenskars barn, deras barn och barnen till barnbarnen får inget i arv, utom underkastelse.
    Vikingarnas ättlingar bugar sig för korrupta politiker, muslimer, zigenare och faller ned vid deras fötter med sträckta armar, med manna och honung i händerna och bedjar om nåd.
    Hederliga invandrare som talar sanningen hånas och föraktas. Och deras videor – deleted !!
    Sverige förtjänar sitt öde – så hälsar våra ungrare

    • Acolo este țara mea,
      Și neamul meu cel românesc!
      Acolo eu să mor aș vrea,
      Acolo vreau eu să trăiesc!

      There is my country,
      And my romanian stirpes !
      There is where i wish to die ,
      There is where i want to live!

      https://youtu.be/IS9posHTEL4

      • Också från sången – Fientliga arméer från nära och fjäran försökte göra oss till deras slavar, men derar kvarlevor ligger nu fortfarande djupt i jorden och vi är fria !

        Și unde vezi mii de mormane
        Sub care-adânc s-au îngropat
        Mulțime de oștiri dușmane,
        Ce cu robia ne-au cercat;

        And where you see thousands of piles
        Under which are buried deep
        Legions of enemy armies
        That attempted to enslave us.

  5. Här ett klipp hur svenskar reagerar, finns skrämmande många svenskar som inte älskar och respekterar sitt eget och enda land, det land som deras föräldrar byggt upp och som deras barn borde ha rätt till .
    https://www.youtube.com/watch?v=VJcL5vr01dI
    Vårt mål borde vara att förvalta Sverige för våra barn och barnbarn.

    • Lena

      Jag visade Ohly-videon till ungrarna här i Alba så snart den dök upp på skärmen. De utropade först ’jöj !” och sedan sade en av dem:

      ”Jobb lenne, ha a kedves Pakisztáni barátaihoz menne”.

      Övers.: Sådana människor borde flytta till Pakistan – separerade….

      Och sen fick vi slösa drygt en halvtimme på att skratta. Nu tackar vi !

      • Mimi N.N
        Förstår att du har det fint bland glada människor, härligt !
        Hade vi inte med skattemedel gött kommunisten så skulle jag också skrattat !
        Må så gott !

    • De tar sig ton dessutom, de jävlarna.
      Sen alla löjliga svenskar som sitter ibland dem alltså, pinsamt!

  6. Se till att dessa politiker som har dragit ner Sverige i detta bottenlösa träsk straffas på valdagen i september ,och att de själva får gå i livbåtarna!!

    • Frågan är om det blir något val 9 september, DDR-kramarna tar sig mer och mer plats och vill nu begränsa yttrandefriheten under sken av s.k fake news. De enda fake news är den information som regimmedia och övrig msm kommer med.

      • Det är kanske så pass oroligt i landet vid denna tidpunkt så valet får skjutas på framtiden. När väl värmen kommer i april maj kommer också skadedjuren fram på ett helt annat sätt.

Kommentera