Från flathetens land rapporteras om 73 utvisningar till Afghanistan för hela 2017

INVANDRING. Ni minns säkert att i början av 2016 meddelande dåvarande inrikesminister Anders Ygeman (S) att upp till 80.000 asylsökande skulle utvisas från Sverige de närmaste åren.

– Den stora ökningen kommer nog först om ett år, i takt med att Migrationsverket fattar beslut om asylprövningensade han då i en intervju till SVT.

Nu, två år senare ser vi att Ygeman ljög. Trots att så alla eller nästan alla politiker säger att de som har fått nej och saknar asylskäl ska lämna landet.

Regeringen har i praktiken gett afghanska asylsökanden, i praktiken unga män med okänd bakgrund och utan identitetshandlingar som av PK-media kallas   ”ensamkommande flyktingbarn” amnesti från lagar och regler.

 

Sammanlagt finns 3.567 afghanska medborgare som fått sin sak prövad i flera instanser och fått ett utvisningsbeslut som ska verkställas.

Av dessa har 73 stycken skickats hem.

 

Trots att siffrorna från Migrationsverket visar att några massutvisningar inte sker så hindrar det inte flera journalister att skapa en  mytbildning om ”tusentals utvisningar till Afghanistan” – däribland Niklas Orrenius som skrev så här i en artikel för DN i juli 2017 (bakom betalvägg):

”Själv är jag bara säker på en sak. Så länge som vi fortsätter att skicka tusentals människor mot deras vilja till ett av världens farligaste länder – då har vi en skyldighet att ta reda på vad som hände dem”

Mer på Samnytt.se

-Pettersson säger som vanligt, lita inte på fejk och hatmedia, Dagens Nyheter gör 73 till tusentals…

12 thoughts on “Från flathetens land rapporteras om 73 utvisningar till Afghanistan för hela 2017

  1. Det finns bara en myndighet som är effektiv och det är skattemyndigheten när det gäller att driva in skatter från Pursvenskarna. Alla andra haltar betänkligt.

  2. Sverige accepterar att asylinvandrare kommer in i landet utan pass eller annan ID handling, när de får avslag på sin asylansökan, till vilket land skall myndigheterna sända personen ?
    Det är känt att många asylsökande uppger felaktigt land som de kommer ifrån, därför finns det ingen orsak för länder att ta emot personer utan pass eller ID handlingar, som styrker deras identitet.
    Asylinvandringen i Sverige bygger på att när de kommit in i landet blir de kvar där också.
    Den enda möjligheten för myndigheterna är att ge amnesti till de så kallade ”papperslösa”,som också sker.
    Det är endast att inse den här asylinvandringen är rena galenskapen, där det finns ingen möjlighet att veta bakgrunden på personen, det kan vara personer med ett förflutet som grovt kriminella som kommer in i landet.

  3. Fel i rubriken, får man hoppas.

    Vi bildar en sträng av 73 och 2017.

    732 017 bubbar utvisas nu, direkt. Och, de får gå hem eller simma.

    • Man får hoppas att i denna ynkligt löjliga siffra följde åtminståne 73 batikhäxor med på planet, som vi slipper se och höra mer.

  4. 73 utvisade?
    Det ska väl vara 73 000 afganer utvisade om det ska ha något värde
    för vårt fosterland!

    Känner du dig trygg?
    Är du nöjd med det som händer i vårt fosterland?
    Har vi skulden för att de i Afganistan stannade i utveckling på 1700-talet?
    Ska vi åka till Afganistan och bygga upp landet när alla deras ”hjältar”
    ”flyr” till Sverige.

  5. Kommer ni ihåg Ygemans löfte från 2016. Han lovade då att (åttiotusen) indivder, som vistades illegalt, i landet, det blev väl några hundra. Resten går kvar här och försörjer sig på brott och svartjobb.
    Verklighet och sanning är regeringens ( och även Alliensens) värsta fiender.

  6. Inte ens 1000 år räcker. De hinner dö innan. Såvida de inte har tillgång till ungdomens källa?

  7. Vi behöver ett avtal med Ryssland om mellanförvaring. Åker du inte frivilligt, blir du förvarad i Sibirien i ett gammalt Gulag. Givetvis rysk personal på plats. Då skulle detta inte vara ett problem längre…………

Kommentera