Ett otroligt debattinlägg – ”Verkligheten kräver att vi pratar volymer”

INVANDRING. ”Mycket kan sägas om den nya flyktingpolitiken, till exempel att den är värdelös, men det vore ohederligt att göra det utan att också erkänna att den gamla inte heller var bra. Alla vi som var kommunpolitiker 2015 vet det” , skriver dagens debattör Nils Karlsson MP, dessutom i den vänsterextrema tidningen ETC. 

Det går fort nu, det är många roddare som har bråttom över till den rätta sidan, en av dem är Nils Karlsson, Miljöpartist från Malmö som låter som en som bara för en kort tid sedan var den värsta rasist-nazist-fascist-islamofoben.

Nils Karlsson, MP, vill fokusera på hjälp i närområdet och införa kvotsystem, fast Nisse har fortfarande inte lärt sig vad som är en rimlig nivå, trots att han bor i Malmö.

Det skriver Karlsson dessutom i en av de värsta vänsterblaskorna, bidragsberoende konkursföretaget ETC.

-Pettersson gamla farsa sade att mycket ska man höra innan öronen trillar av och det är bara att instämma…

Läs hela debattinlägget HÄR…

15 thoughts on “Ett otroligt debattinlägg – ”Verkligheten kräver att vi pratar volymer”

  1. Otroligt vilken lång startsträcka en del behöver för att få fart på hjärncellerna.
    Ibland har jag trott att Mp stod för Mental paus.

  2. Det gäller för PK folket att försöka räddas sig innan man hamnar i frysboxen. Det brinner i knutarna så tiden fram till valet kommer att bli stekhet.

  3. Om han varit ovanligt intelligent hade han inte blivit politiker och valt det mest korkade nämligen MP.

  4. Den dumme och uppenbart vilsna Löfven förstår inte vad volymer innebär. Käre Löfven, inklusive andra fegisar, ibland kan det vara svårt att komma ur sådana kostnader som man, dvs. du, iklätt dig i å skattebetalarnas vägnar, då ”verksamheten” ökade om ”verksamheten” igen minskar.
    Bubben hör till den typen av kostnad – den återgångströge bubben.

  5. Helt onödigt att ”prata volymer”, eftersom den måste vara noll! De enda volymer som vi måste prata om är hur många som ska ut ur landet!

  6. Fan vad de ror nu alltså, Har Nisse talat med Fridolin och berättat att han är på väg att bli rasistfacsistnazist?

  7. 1. ”Han såg sig själv som småkorkad
    2. ”… fick diagnosen Asperger … … ovanligt intelligent
    3. ”… Miljöpartiets nya kommunalråd

    Låt se nu …
    #2 och #3 är en paradox. Misstänker feldiagnos.
    #3 är ett bevis på att #1 är en ytterst blygsam beskrivning.

  8. Nu börjar folket som har agerat nyttiga idioter förstå att dom är lurade. De har svikit sina familjer och vänner för att vara megafoner till Vänsterns onda avsikter. De kommer att bli flera som kommer till insikt nu när Sverige håller på att bli ett U-land. Jag känner ingen sympati för landsförrädare som tycker att pengar och karriär går före Landets befolkning. Har man ingen heder så är man inte mänsklig.

  9. Nu är denne Karlsson endast en av många, inom den röd/gröna vänsterrörelsen,som lever på oss andra.En annan Miljöpartist (aktivist och även alkoholist påstår de som närmre känner honom) numera pensionisten Per Garthon förklarar sig nu vilja göra comeback inom MP,till höstens val.
    Denne f.d.-ing har ju annars senaste åren mest figurerat när polisen tagit honom för rattfylleri. Antagligen räcker nu inte pensionen till för hans vidlyftiga vanor.

Kommentera