En äkta no-go zon

MEDIA. Minns ni feministen och invandrarvännen Oisin Cantwell och hans vapendragare Fadakar och Virtanen?

Alla tre verkar försvunna från Aftonbladet av samma anledning som Soran Ismail, Martin och Anders Timell, Lotta Bromé och många fler försvunnit från sina arbetsplatser.

Oisin Cantwell har blivit en no-go zon hela han. Läs om Cantwells karriär på bloggen…

18 thoughts on “En äkta no-go zon

  1. Dom blir antagligen ambassadörer eller landshövdingar när det värsta lagt sig.
    Brottsmisstänkta är inget som hindrar socialdemokraterna att utöva utnämningsmakten. Senast till rakning Thomas Bodström han blev ju utsedd till landshövding men senare petad till sossarnas stora förtret.

  2. Han har nog ett taget efternamn tror jag, ( cant well ) och det stämmer också. Det han gör är inte så bra, förutom när han tog namnet så lyckades han för en gång i sitt liv. Som man säger : Även en blind höna kan hitta ett korn

  3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    En person som tvingades att avvika från Aftonbladet och MSM.
    Konkurrensen hårdnar och ett fåtal skribenter blir kvar, feministerna avgör deras öde.

  4. Nä för honom finns det ju tydligen inga områden han inte anser sig ha rätt att klampa in på, det fick ju hans kvinnliga kollegor erfara.
    Inga stängda vägar eller stängsel som respekteras av Cantwells fingrar och slemmiga tunga inte.

  5. Minns ni feministen…

    Haha, jag kan inte längre hålla mig för skratt när jag hör det där ordet 😀

  6. Han tillhör det utvalda folket , en simtur på rygg på semestern för oisin resulterar i full panik på stranden- hjälp en haj ropar övriga badgäster.

  7. Det är väldigt tyst från alla Aftonbladet-män. Får de lön utan att jobba? Lever de på sparpengar? Hur gör de för att betala sina Södermalms-hyror?
    Jag tror däremot att alla dessa män inom kort kommer börja skriva kolumner eller små artiklar i några av alla LO-tidningar under psyudonym. Sosse-kollektivet tar alltid hand om sina egna så länge de inte kritiserar politiken.

  8. Oisin Cantwell ! (kan inte hålla mig),det jävla svinet var en gång så otrevlig mot mig. Han kallade mig än det ena ,än det andra i ett e-mail till mig. Jag hade påpekat i en krönika han skrev när han hade varit i Afrika att han sa att Sverige var bland dom bästa länderna .Det hade han sett.Jag svarade honom att skulle han jämföra Sverige med något land så måste det bli något liknande som,Norge ,Finland Danmark,Tyskland eller Frankrike.Du kan inte jämföra Sverige med Malawi och Botswana. Det är att sätta ribban lågt.Men å andra sidan vill man vara bäst då jämför med dessa länder.Han blev vansinnig.Han tyckte jag var psykiskt sjuk,efterbliven och mycket annat.

  9. Ja, det är bra att han gett upp, för han slåss mot verkligheten. Det finns no-go-zoner för vita, i synnerhet för blåljus-personal. Vad kallar han det? Pojkstreck?
    Klumpigt vaggad karl!

Kommentera