Världens dyraste flaska vodka stulen

GOTT OCH BLANDAT. En vansinnigt dyr flaska vodka har stulits från världens största vodkasamling på Vesterbro i Köpenhamn. Det berättar innehavaren av vodka-samlingen, Brian Ingberg, för TV 2 Lorry. 

Vodka-samlingen ligger under hans bar, Café 33 i Dybbølsgade, och den stulna flaskan är den enda i sitt slag, enligt Brian Ingberg. Han säger att det är en Russo Baltique vodka till ett värde av åtta miljoner kronor.

Läs mer…

-Pettersson brukar fundera och säga, tänk om jag hade haft alla pengar jag lagt på brännvin och brudar, vilken jävla fest man skulle kunna ha…

och ibland lägger jag till att jag aldrig dricker mer än en grogg åt gången, men när jag druckit den blir jag en annan människa och den super som fan. Dock uppskattas inte dessa lustigheter av den oäkta hustrun så vi får hoppas att hon inte läser detta.

 

8 thoughts on “Världens dyraste flaska vodka stulen

  1. Flaskan har kommit till rätta!

    https://www.bt.dk/krimi/stjaalet-vodkaflaske-til-otte-millioner-fundet-en-detalje-faar-ejeren-til-at
    http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-01-05-stjaalet-vodkaflaske-til-otte-millioner-kroner-fundet

    En forsvundet vodkaflaske til otte millioner kroner er fundet på en byggeplads i Charlottenlund af to mænd.

    Det oplyser indehaver af vodkasamlingen Brian Ingberg til TV 2. Han fik stjålet flasken onsdag fra sin samling på Cafe 33 på Vesterbro i København.

    Københavns Politi bekræfter fundet over for TV 2 og fortæller, at den guldbelagte flaske nu er i deres varetægt.

  2. …och ibland lägger jag till att jag aldrig dricker mer än en grogg åt gången, men när jag druckit den blir jag en annan människa och den super som fan.

    Släkt med Dr Jekyll? 😈

  3. Har den bestulne nu så mycket pengar,att han kan köpa Vodka för 8 miljoner/flaskan bör inte förlusten kännas så tung.
    Själv tittar jag varje gång hur ett glas Bier stigit i värde senaste 50 åren.
    Förr kunde man betala c:a 1,25 för halvlitern.Idag kostar en sådant seidel nästan 30:- !! Tror att kronan sjunkit i värde för Bieren smakar i stort som tidigare. 🙁
    https://img.morgenpost.de/img/berlin-aktuell/origs101646853/2228438934-w619-h960-q85/mim-bierfest-BM-Berlin-Berlin.jpg

    • Ja, nu ska jag inte svara hundraprocentigt men den vodka Gissar påstår är dyrast är en femlitersflaska och då blir inte jämförelsen riktigt rätt…

    • Ja, nu ska jag inte svara hundraprocentigt men den vodka Gissar påstår är dyrast är en femlitersflaska och då blir inte jämförelsen riktigt rätt…

  4. Hehe hoppas det är en a-lagare…som får dricka finsprit för en gångs skull, 8 mille för lite sprit sinnessjukt ju.

Kommentera