Moderatledaren: Jag kör hellre Sverige käpprätt åt skogen än samtalar med SD

INRIKES. Moderaternas nye partiledare Ulf Kristersson säger att den misslyckade invandringen till Sverige kan få landet att gå ”käpprätt åt skogen”, trots detta tänker han inte samarbeta med Sverigedemokraterna, klargör han i en intervju i Expressen.

Ulf Kristersson (M) säger att det kan ”gå lysande och det kan gå käpprätt åt skogen” för Sverige på grund av den stora asylinvandringen.

Integrationen av nyanlända invandrare har inte alls fungerat och att det kommer bli Sveriges stora problem framöver.

Trots det vägrar han samarbeta med Sverigedemokraterna, eftersom de har ”fel” värderingar.

– Jag ser inga förutsättningar för att budgetförhandla eller samregera eller samarbeta med SD, för jag delar inte deras grundläggande värderingar, säger Kristersson.

-Pettersson säger att moderatledaren inte har någon lösning eller svar på problemen.

Ulf Kristersson menar att att invandrare som kommer till Sverige ska jobba, lära sig svenska och följa svenska lagar, alltså samma sak alla partier sagt i många år men inte gjort något åt.

 

45 thoughts on “Moderatledaren: Jag kör hellre Sverige käpprätt åt skogen än samtalar med SD

  1. Det ser man, det är viktigare att vissa politiker får leka och terrorisera svenskarna med högre skatter och brott, än att samtala för att få till en hållbar framtid för Sverige i harmoni, rättvisa och säkerhet.
    Jag trodde att Moderaterna nu fått en vuxen ansvarsfull ledare med vuxna åsikter….så fel man kan ha.

    LEKSTUGAN I POLITIKEN FORTSÄTTER!

    Jag vill inte ha såna politiker…VILL DU !? 🤒

  2. Varför ska inte alla partier (utom SD) förenas i ett Antisvenskarnas Parti?
    Eller Landsförrädarnas Parti? Då skulle de definiera sina värderingar!

  3. Jag ger mig den på att den palatskupp som avsatte Kindberg Batra regisserades av Reinfeldt och Ulf Kristersson. Tycker nämligen Kristersson börjar likna Reinfeldt mer och mer

  4. SD skall köra sin egen politik och ge blanka fan i 7 klöverpartierna. SD skall i första hand tillgodose Sverige som land sina medlemmars och väljares intresse. För egen del tycker jag att de skall skärpa till och höja tonen i debatter rejält. Det är dags att ta fram det tunga artilleriet omgående redan vid riksdagens öppnande. Det är bäst för landet om 7 klöverns företrädare stannar kvar i sandlådan där de har hållit till de senaste 40 åren MINST.

    • Jag har ordentlgt smitats ned av ungersk revolt, som om det jag kände inte varit nog …. Här i Transylvanien har man the STING and the ZING !!!

      • Så snart protester börjar som det hänt i år i Bukarest, ’hoppar’ ungrarna över Karpaterna och ansluter sig till övriga landet.
        Så var det faktiskt veckan före revolutionen den 22 dec.1989. Första gnistor var i Timisoara den 16 dec 1989 då romerskkatolska ungerska prästen Laszlo Tokes arresterades av kommunister.
        Katolska ungrare tillsammans med ortodoxa rumäner samlades runt pastorns hus på Mariatorget i Timisoara, protesterade och ropade ”Jos Ceausescu” (ned med Ceausescu). Då stupade första offren – skjutna. Många skulle dö en vecka senare i övriga städer i Rumänien.

        Skåningen, MrQ, Kurt m. fl, go ahead, insult us, hate our guts ! Do not tread on us !

  5. A Magic Trick – Election !

    Another fake election,
    Another fake direction
    What a distraction –
    A lethal injection !

    Follow your erection,
    It will give you love and affection.
    Then run for protection
    To a third world nation.

    What a murderous deception !!!

  6. Så har så moderaterna fått en ny idiot i toppen efter Reinfeldt och AKB.
    Lär de sig aldrig någonting?
    Kristersson har ju ända sedan tiden som ordförande i MUF varit för de öppna gränserna. Hela varldens befolkning skulle vara välkommen och dela den svenska välfärden med oss. Och sedan dess tycks han helt ha avskärmat sig från verkligheten.
    Herre vår Gud, beskydda oss för de svenska politikerna.

  7. Kan jag glädja Bajen 666 med att sluta skriva på Petterssons så visst kan jag göra det. Tror ändå någon kan sakna mina skriverier om psykvården.

  8. Agendan kan ju bara va att ersätta hela svenska folket mot babbar. va i helsike har jag betalat skatt åt egentligen!!

  9. Kanske SD borde rannsaka sig själva framöver. Om ALLA övriga partier säger nej till samarbete kanske något fel kan finnas hos SD? Vad tycks?

    • Är det nån som uppenbarligen behöver rannsaka sig själv verkar vara du, ut med dig så du får in alla hästar i stallet….nu är dom ute på grönbete som det ser ut.

    • ingen är felfri, inte heller SD. Anledningen till 7-klöverns hat mot SD är att SD haft rätt från början till slut vilket 7-klövern har svårt att smälta. Jag anser att SD inte skall samarbeta med någon alls vilket kommer att tvinga S och M att samarbeta vilket förhoppningsvis missgynnar dem båda.

  10. Hanna Stjärne vill att PK skall ha eget monopol med info.
    till medborgarna i valrörelsen.

    ”SVT: Stryp Google och Facebook i valet”

    SVT:s kontroversiella VD Hanna Stjärne vill att Facebook och Google
    ska strypa medborgarnas tillgång till information via sociala medier i valrörelsen, för att svenska folket ska få tillgång till ”fakta och inte desinformation”, skriver Journalisten.
    http://www.friatider.se/svt-stryp-google-och-facebook-i-valet

  11. Dåren,samma skrot och korn som byfånen till statsministern. Vägrar sammarbeta och upprepar samma sak.Det är deras förbannade skyldighet att samarbeta .Folkvald parti i riksdagen skall se til Sveriges väl.Mvh Adolf

  12. Den där moderatledaren är skiträdd för svenska ”journalister”… han har nog med vett nog att blidka verklighetens makthavare i Abzurdistan.

  13. Det han uttalar högt har väl regeringarna gjort till stor del, sedan SD kom in i riksdagen. Det är redan på väg käpprätt åt skogen. Det har sedan länge varit allvarliga akuta problem med skolor, sjukvård och allmän ordning pga. för stor mängd invandrare för att Sverige skall fungera. Dessutom har skatten nått upp till smärtgränsen. Så sjuklövern ger en inga alternativ.

  14. Det kommer han att säga tills valresultatet slår honom i ansiktet. Han kommer då att avgå och efterträda av Hanif Bali. Sedan kör vi all in. Eller all out?

  15. Ytterligare en PK-politiker som inte respekterar demokratin.

    Att skita 20-25% av väljarna på näsan genom att vägra samarbeta med folkvalda politiker är inget annat än brist på respekt.

    Att man sedan svänger i debatten och gör SD’s politik till sin egen, samtidigt som man förkastar SD visar tydligt på ett klent intellekt.

  16. En märklig människa som hellre offrar Sverige än samarbeta med någon annan, även om de inte har samma sätt att se på problemen. Men ändå så stjäl de friskt ifrån SD partiprogram, då är det inte rasistiskt när man klistrar på en M eller S symbol på exakt samma sak som SD sa för ett par år sedan.

  17. Maffiamedlem i Kartellen Decemberöverenskommelsen av odemokratiska självplågeri otoleranta outbildade bortskämda förskingrade

  18. att hjälpa 20 personer där de hör hemma, istället
    för 1 person i Sverige…betraktar denne ”gök” som
    att ha ”fel” värderingar !

  19. Det gör han ju redan. 2017 gavs näst flest uppehållstillstånd någonsin. Och M hade kunnat ta makten om de samarbetat med SD.

  20. Så talar någon med en kluven tunga. M:s s.k. ”värderingar” går alltså före landets bästa och nästkommande generationers överlevnad….

  21. Det är ett fullständigt horribelt uttalande. Han skulle inte ens sätta sig med SD i en samlingsregering vid krig. Helt otroligt

  22. Ingen nyhet, så har M agerat hela tiden. Partiets åsikter före väljarna och landet så länge några röstar på dem.

  23. Det är nån sorts självskadeproblematik.

    Pågen lider förmodligen av sin inbördes konflikt med att det ha sa som ung politiker (släpp invandringen till Sverige helt fri) visar sig med facit i hand att vara så skrämmande fruktansvärt fel.

    Genom att skada sig (landet) skapar han ett synligt lidande som kompenserar för det psykologiska lidande han lider av.

    Eller så är han bara en envis jävla korkboll med en tonårings livssyn och en treårings stampa-i-golvet-lösning på att inte få igenom sin egen vilja.

    • Han kom bara till trotsåldern, där stannade han.
      Han platsar alldeles utmärkt i 7-klövern där alla verkar vara idioter, även väljarna.

  24. Ingen människa att lita på! Han bryr sig icket om Sverige och dess befolkning!
    En röst på m är en röst som är förspilld (tillsammans med de övriga inom sjuklövern)!

  25. Han otroligt stupida och korkade uttanden borde få en del moderater att besinna sig och rösta SD för sin egen och Sveriges skull.

    • Han är ju Reinfeldts tillskyndare, destruktiva människor som lever gott på välfärdssamhället. Undrar var den fjanten varit utan det, så tanig och eländig som han är. Ingen karlakarl som verkar kunna ta i fysiskt, men han kanske hade passat vid hovet som page eller något liknande.

Kommentera