Man skjuten söder om Stockholm

BROTTSLIGHET. En man har blivit skjuten i Brandbergen, söder om Stockholm. Den misstänkte skytten ska ha flytt i en vit kombi.

Människor har ringt och larmat om smällar som inte lät som fyrverkerier, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

Den skjutne är förd till sjukhus och är vaken och talbar.

 

11 thoughts on “Man skjuten söder om Stockholm

  1. Det har varit polispådrag, i Farsta, Fagersjö, med polishelikoptrar, polisbilar, poliser med hundar efter skjutningen igår, fram till i natt. antagligen ett samband med sökande av förövarna.

  2. Skjutningar, rån, bilbränder, knivmord, våldtäkter och gruppvåldtäkter över hela Sverige….-vad gör S+MP regeringen?
    Jo, de ger kriminella asylsökande ljugande unga flockdjur AMNESTI….! Dessa kom utan pass och ID och går INTE att utvisa då inget land tar emot ”papperslösa”!
    De borde aldrig släppts in i Sverige utan pass och ID!!!!
    Vi ska skaffa en regering som arbetar för vårt eget folk i Sverige!! Identiteten på de ljugande unga knarklangarna ska fastställas och de ska sitta häktade och därefter ska de UUUUUUT!!!

  3. Nu släcks lamporna i de flesta Svenska hemmen, vilan för en ny arbetsdag behövs. Men vi som sitter här och läser sanningar är natten början på en ny ljugardag från Regering och medier. Fy fan , vilken mardröm vi lever i !

  4. Ytterligare en svensk förort om fallit i babberiets händer. Var tidigare endast svenskar som bodde där,men så händer det som alltid händer när kaosbabben flyttar in-nämligen ”white flight” där vita flyttar ut… vi ser det här och man ser det i Uza bla…………………..
    Glöm integration det förekommer endast i sagor-noggers vill bo med noggers-arabisar trivs bäst med andra araber osv osv

  5. Vi Svenskar är vana att lösa konflikter med ord medan folk från andra kulturer gör de med våld. De kommer att bli så till slut att vi måste börja anpassa oss till deras sätt att sköta konflikter. De är därför som krigen har börjat i deras egna länder. Politikerna håller på att starta ett inbördeskrig som kommer att splittra befolkningen.

  6. Det är vardagsmat. Skjutningar.rån.Tack för er alla som röstat på det här.Hoppas att ni är nöjda med det.Margot svamlar om Iran, hur fan har vi här?Snälla svenskar dags att kräva vårt rätt till trygghet.Tydligen byfånen till statsministern gör ingenting ,hur länge skall vi tåla allt skit?Vakna MVH Adolf

Kommentera