Tråkiga svenska politiker

Svenska politiker är både tråkiga och väluppfostrade. Riksdagsdebatter kan vara bedövande tråkiga.

Åtminstone om man jämför med det brittiska parlamentet där det kan gå hett till, oralt vill säga. Frågan är dock om inte det brittiska parlamentet är tråkigt och väluppfostrat jämfört med detta.

I Uganda går det hett till när politiska motståndare försöker debattera sakfrågor. Efter att ha sett afrikaner misshandla poliser och vandalisera stadsdelar i Paris. Efter att ha sett afrikaner plundra och slå sönder butiker i centrala Bryssel. Efter att ha sett afrikaner lekt rövare med nyårsraketer i Rinkeby. Ställer sig frågan om man verkligen är förvånad?

13 thoughts on “Tråkiga svenska politiker

  1. Svenska politiker är tråkiga, dock inte väluppfostrade! De är fostrade att tycka som alla andra och inget annat!

    Sedan att Svenska politiker är svårt skadade av Miljö-Socialism är en annan sak!

  2. Våra buktalarbeläten till politiker utför egentligen verkliga konststycken, där de samtidigt som de sprattlar i Satans garn med oligarkernas lortiga fingrar i ryggen och analt genomborrade av globalistkaktusar, uppträder som inbillat sakliga och förtroendeingivande representanter för svenska folket.

    Egendomligt ändå att dessa elitkriminella clowner bara orkar stå och häva ur sig en sån massa ren förbannad smörja; men vid närmare eftertanke kanske det inte är så underligt i ett land där ingenting längre kan betraktas som normalt.
    Andreas.

  3. Beteendet är förvirrande likt en flock apor som slåss med varandra.
    Och dessa förväntar dom sig skall utveckla och driva landet framåt.
    Avgör själva….

  4. Förvirrande. Beteendet är inte kongruent med kostym, däremot med röda strumpor på huvudet.

    • Dom ser likadana ut. Vissa är färgkodade, men hur ska man veta lagens indelning?

      Jag föreslår dom som inte har röd strumpa på huvudet (om det nu är ett lag) sätter på sig exempelvis en olivgrön strumpa så man kan skilja på ”aktörerna”.

  5. Svenska politiker har ”noll” koll på annat än sin lön ( betald av svenska skattebetalare), ni kan dra var tusan ni vill bara vi slipper att höra eller se er, ni är usla varelser………tänk på riktigtv usla ……det är ni !
    Vårt land är invaderat / ockuperat av elände från fjärran och NI SITTER KVAR?????????????????
    FÖRAKT !!!!

Kommentera