Kraftig explosion i Helsingborg. En person skadad

BROTTSLIGHET. Polis, räddningstjänst och ambulans har ryckt ut med flera enheter till Södergatan i centrala Helsingborg efter en kraftig detonation i ett flerfamiljshus.

– En person är avförd med ambulans till sjukhus med allvarliga skador, säger Mikael Lindh, vakthavande befäl vid polisen i region Syd.

Nationella bombskyddet har kallats in till platsen.

UPPDATERING: Den skadade personen, kommer att överleva. Polisen rubricerar händelsen som grov allmänfarlig ödeläggelse och grov misshandel. Enligt uppgifter är den skadade en 24-årig kvinna har haft kopplingar till kriminella och mördade. Hon är inte skåning utan hör hemma betydligt längre bort.

Polisen

Trygghet_i_en_ny_tid

6 thoughts on “Kraftig explosion i Helsingborg. En person skadad

  1. Men! —
    Enstaka sprängningar i trapphus – varje dag, och
    enstaka mord – varje dag, och
    enstaka rån – varje dag, och
    enstaka våldtäkter – varje dag, och
    enstaka gruppvåldtäkter – varje dag, och
    enstaka överfall på äldre – varje dag, och
    ………………… – varje dag!
    Det är väl det som 87% av våra, intelligenta, röstberättigade
    har röstat för!
    ”Massan har ju alltid rätt”!
    – Så det är väl ingenting att oroa sig för!
    Känn dig trygg – i trygga Sverige!

    Sverigevänner!
    Vi har möjligen en annan syn på det här förhållandet?
    //age

  2. Man undrar bara när det smäller på riktigt ? Min dotter var på Götaplatsen vi tolvslaget på Nyårsaftonen ,allt var lugnt vid 12 slaget men när alla började gå ner mot Avenyn så satte blattarna igång och besköt folkmassan med raketer och folk började springa i panik för att ta skydd som tur var så blev ingen allvarligt skadad ,en raket slog ner 3 meter från min dotter.Polisen höll till nere vi Valand längre ner på avenyn troligtvis räckte inte deras resurser till som vanligt. Min dotter kommer aldrig mer att gå ut på en Nyårsafton i Göteborg för att det verkade som halva Göteborgs förorter med blattar var i stan den kvällen och sköt raketer och knivrånade folk.

  3. En oskyldig näringsidkare som vägrat betala maffian beskyddarpengar? Men på adressen tredje våningen Södergatan 73 är det mest svenskar skrivna, och inga med företag…

Kommentera