6 thoughts on “Enligt Muhammeds rekomendation

  1. Löfven badar i och dricker kamelpiss varje dag enligt regeringskansliet.Han beställer det från kamelcentret i Göteborg.Det var därför han gav anslag till att starta ett sånt.Så nu vet ni vad han skålade i på nyårsafton.

  2. Äckligt! men det finns ngt som heter ”urinterapi” men bör praktiserar med förstånd , alltså mänskligt urin som används ex på eksem och utslag, kan man prova några dagar, försvinner utslagen har det gett effekt, det är även en gammal svensk ”folktro”.
    Man måste förstå vad urin innehåller, googla! Att som mannen i filmen dricka kamelpiss tror jag definitivt inte är bra!

    • Precis min tanke! Undrar om den världsvane herrn profeten tog efter romarnas sätt att behandla sår ute i fält. Det var inte något ens de höll på med, om det inte rådde brist på läkemedel.

      Jag slås ofta av tanken hur dj….. blåst den där muslimska profeten var. Koranen är full av förvrängda Bibeln extern, i synnerhet från gamla testamentet. Han sätter sig själv i rollen som Jesus, det är ett egoistisk projekt han driver med våld, plundring och våldtäkter; islam. Han är en förebild för muslimer, så undrar folk varför det är så våldsamt i dessa länder och förnekar grunderna i islam och samhällsbyggnad i islam.

Kommentera