Att säga sanningen bestraffas alltjämt

Beatrix von Storch, vice ordförande för det tyska patriotiska AfD (Alternativ för Tyskland) twittrade och har nu blivit åtalad:

I det arabiska meddelandet uppmanade polisen till ett fridfullt firande.

Då twittrade Beatrix von Storch:

”Vad i helvete håller på att hända i vårt land? Varför twittrar en officiell polis-sida på arabiska? Tror ni att det kommer lugna de barbariska muslimska, gruppvåldtagande manshorderna?”

Flera hundra polisanmälningar har gjorts och hennes twitterkonto har blockerats (tweet raderat):

http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/hunderte-anzeigen-gegen-beatrix-von-storch-wegen-silvester-tweet-15370168.html

Beatrix har rätt för vi har inte glömt t.ex.

https://en.wikipedia.org/wiki/New_Year%27s_Eve_sexual_assaults_in_Germany

Min kommentar:

Människor som inte vet att våldtäkt är förbjudet och följer detta förbud måste utestängas helt från att immigrera (det kan krävas att vissa grupper utestängs). En bedjan till denna typ av människor att följa lagen är ytterst naiv då ett ignorerande eller det omvända är att vänta.

 

8 thoughts on “Att säga sanningen bestraffas alltjämt

  1. Finns väldigt många idioter i Tyskland och beviset för detta är att Merkel sitter på tronen.

  2. Säkert att grodfejset Angela Merk-Hell sitter och dirigerar allt från sin lya. En Nürnberg rättegång för henne och dagens alla krigsförbrytare för det är krig de för mot europeiska nationer.

  3. Självklart är, att dessa grobiener från Mena-länderna inte har här att göra. De har alltför ofta visat, att de inte kan anpassas till ett civiliserat samhälle. Sedan kan man ju alltid fundera över om Sverige och Tyskland fortfarande är civiliserade länder. Det skiljer ju en hel del på hur det ser ut nu och för 30år sedan.

    • Du har fullkomligt rätt…. Inget av dessa två länder är sig likt från 80-talet. Kapitalet är det som idag talar mer än någonsin tidigare.
      I Tyskland ställes nu gamla hyresgäster på gatan,eftersom stora företag köper upp fastigheter och omvandlar dessa efter modernisering till ”säljlägenheter”…Inget ovanligt att en vanlig två-rums får en hyreshöjning på mellan 2.000/4.000 per månad.
      Ingen vanlig pensionär eller vanlig yrkesarbetare kan betala sådan hyra.Vilka tror ni ligger bak denna politik,om inte Führerin själv och hennes lobyister….

  4. Ytterligare en hedersutmärkelse (avstängd från Facebook eller Twitter).
    Bra Beatrix von Storch.

Kommentera