Åtgärderna för att förhindra att illegala invandrare från att kom in i Israel 100% effektiva år 2017

Ingen invandrare kom  illegalt in i Israel under 2017, medan 4 012 illegala invånare lämnade frivilligt, man ger illegala invandrare två alternativ: frivillig hemresa eller frihetsberövande på obestämd .Siffrorna markerar en vändpunkt i kampen mot olaglig invandring i landet.

Enligt administrationens siffror lämnade 4,012 illegala invånare – 3,332 av dem medborgare i afrikanska länder – frivilligt Israel i 2017.

Naturligtvis vore liknande siffror möjliga att uppnå i Sverige också. Ett första steg i den riktningen kräver dock att Sveriges regering besätts med personen med åtminstone ett minimum av förstånd och sunt förnuft.

LÄNK

Gör Sverige lagom igen! 

 Fjärranösternredaktören 

5 thoughts on “Åtgärderna för att förhindra att illegala invandrare från att kom in i Israel 100% effektiva år 2017

  1. Usch och fy så de bär sig åt i Israel, tänker nu vår regering och tillsätter en utredning för att så smidigt som möjligt kunna få dessa, företagsamma personer till Sverige istället.

    • Tyvärr är risken stor….Ärthjärnorna i regeringen vill leka ”humanitär stormakt….!”

  2. En stor skillnad är att den svenska regeringen vill ha stor invandring, oavsett om den är legal eller inte. Saknas viljan så anstränger man sig inte för att förhindra det heller.

  3. Gör Sverige lagom igen.Den var bra,lite lagom lite tråkigt men säker och trygg.Avgå byfånen till statsministern. Ha det så gott Adolf

  4. SVERIGES medborgare våldtas, misshandlas, rånas därför att riktiga fåntrattar till politiker vill vara ”goda” och humanitär stormakt…! VI SKA INTE HA DET SÅ HÄR! Vi ska INTE ha en regering som ger kriminella amnesti i vårt land och viska INTE ha en ordning där man kan komma till Sverige och våldta och mörda våra anhöriga utan rimliga straff och ofta inte utvisning. Begår man brott i vårt fosterland SVERIGE då ska man ut med huvudet före….
    Reglerna måste ändras, det ska inte vara möjligt att söka asyl utan pass och ID!! När de lämnar Iran eller Afghanistan har de pass och ID annars kommer de inte därifrån, att de tillåts söka asyl i Sverige är politikernas fel. De blir Sveriges ansvar då de INTE går att utvisa, inget land tar emot ”papperslösa!!
    Vad tycker 87:an? Bryr de sig inte om sina anhöriga eller Sveriges framtid ?
    Det handlar om hjärntvätt och Stefan Löven påminner mycket om Bagdad Bob – LÖGNARE som förnekar fakta och allvaret! SVERIGE har en politiskt tillsatt polischef Dan Eliasson, och de har förstört polisorganisationen. Polisen retirerar från utanförskapsområden, det är mycket allvarligt att kriminella tar över vårt land.
    KRIMINELLA SKA INTE HA AMNESTI I SVERIGE!!!

Kommentera