Åtgärderna för att förhindra att illegala invandrare från att kom in i Israel 100% effektiva år 2017


Ingen invandrare kom  illegalt in i Israel under 2017, medan 4 012 illegala invånare lämnade frivilligt, man ger illegala invandrare två alternativ: frivillig hemresa eller frihetsberövande på obestämd .Siffrorna markerar en vändpunkt i kampen mot olaglig invandring i landet.

Enligt administrationens siffror lämnade 4,012 illegala invånare – 3,332 av dem medborgare i afrikanska länder – frivilligt Israel i 2017.

Naturligtvis vore liknande siffror möjliga att uppnå i Sverige också. Ett första steg i den riktningen kräver dock att Sveriges regering besätts med personen med åtminstone ett minimum av förstånd och sunt förnuft.

LÄNK

Gör Sverige lagom igen! 

 Fjärranösternredaktören 


5 responses to “Åtgärderna för att förhindra att illegala invandrare från att kom in i Israel 100% effektiva år 2017

 • gamgubben

  Usch och fy så de bär sig åt i Israel, tänker nu vår regering och tillsätter en utredning för att så smidigt som möjligt kunna få dessa, företagsamma personer till Sverige istället.

  Gilla

 • Kattsand

  En stor skillnad är att den svenska regeringen vill ha stor invandring, oavsett om den är legal eller inte. Saknas viljan så anstränger man sig inte för att förhindra det heller.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Gör Sverige lagom igen.Den var bra,lite lagom lite tråkigt men säker och trygg.Avgå byfånen till statsministern. Ha det så gott Adolf

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  SVERIGES medborgare våldtas, misshandlas, rånas därför att riktiga fåntrattar till politiker vill vara ”goda” och humanitär stormakt…! VI SKA INTE HA DET SÅ HÄR! Vi ska INTE ha en regering som ger kriminella amnesti i vårt land och viska INTE ha en ordning där man kan komma till Sverige och våldta och mörda våra anhöriga utan rimliga straff och ofta inte utvisning. Begår man brott i vårt fosterland SVERIGE då ska man ut med huvudet före….
  Reglerna måste ändras, det ska inte vara möjligt att söka asyl utan pass och ID!! När de lämnar Iran eller Afghanistan har de pass och ID annars kommer de inte därifrån, att de tillåts söka asyl i Sverige är politikernas fel. De blir Sveriges ansvar då de INTE går att utvisa, inget land tar emot ”papperslösa!!
  Vad tycker 87:an? Bryr de sig inte om sina anhöriga eller Sveriges framtid ?
  Det handlar om hjärntvätt och Stefan Löven påminner mycket om Bagdad Bob – LÖGNARE som förnekar fakta och allvaret! SVERIGE har en politiskt tillsatt polischef Dan Eliasson, och de har förstört polisorganisationen. Polisen retirerar från utanförskapsområden, det är mycket allvarligt att kriminella tar över vårt land.
  KRIMINELLA SKA INTE HA AMNESTI I SVERIGE!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: