Vem är hon?

Det vilar lite märkliga omständigheter runt medias och vänsterns nya gunstling, Fatemeh Khavari. Så många att t.o.m. Robert Aschberg konfronterade en medborgare som ifrågasatte delar av Khavaris närvaro i Sverige.

Det finns en del intressant att läsa om henne och de ensamkommande afghanerna på den här sidan. Sanningar brukar dyka upp förr eller senare, men innan det sker är det en sak jag funderar över. På hennes twitter-konto kan man läsa att hon är 17 år. Som 17-åring i Sverige har man två val. Man går i skolan eller man jobbar. Med tanke på att Khavari dyker upp överallt och i alla sammanhang, torde man konstatera att hon varken gör det ena eller det andra.

Har hon möjligen tilldelats ett snabbspår förbi både studier och egenförsörjning?

Om Fatemeh Khavari på bloggen…

21 thoughts on “Vem är hon?

  1. Swebbtv har gjort en utmärkt Dokumentär om de ljugande
    ensamma Afghanerna med tre delar.

    Blir de hemskickade då dödas de,
    när de i själva verket blir upphämtade av familj/ släktingar.

    ”Bedrägeriet om Afghanistan – Procentuellt fler dödas i Tensta! ”

    Det är alltså procentuellt fler som dödas av skjutningar i Tensta under 2017, än civila som dör av krig och bomber i Afghanistan.

    Ändå har medierna konsekvent under hela 2017 pumpat ut en bild av att de ensamkommande blir dödade om de skickas tillbaka.
    Med 2 dödade på knappt 19.000 invånare i Tensta är det procentuellt fler än Afghanistans ca 3500 dödade på 35 miljoner invånare.

  2. Första gången jag såg henne tänkte jag att det inte var konstigt att de unga afghanerna flydde sitt hemland om deras tonårstjejer var som hon.

    När hon stod på Norra Bantorget och sa att Sverige var deras land nu och de skulle hjälpas åt att bygga upp det ? ! så tänkte jag som så många andra här att både hennes härkomst och ålder inte stämde.

  3. Uppseendeväckande individ!
    Den spektakulärt självgoda min vederbörande extremimport anlägger vittnar om ett dolt eldunderstöd, vilket endast kan härledas till de subversiva vänsterkrafter som satts i omlopp och som i samtliga avseenden gynnar finansmagnaternas globaliseringsprocess.

    En nyttig byfåne vars trovärdighet är lika obefintlig som hos resten av aktörerna inom det korrumperade statsmaskineriet, och där ingenting som relaterar till begreppet Fatemeh Khavari och dennas löjeväckande utspel, vidrör den våldsvåg de i kriminella sammanhang ständigt figurerande afghanerna ansvarar för och som med all önskvärd tydlighet bevisar denna närvaros resurs- och kostnadskrävande kvaliteter.

    Ovan nämnda och iögonfallande illa klädda taltratt anser det självfallet mer givande att ge luft åt sina egenmäktiga illusioner, än att fördöma sina landsmäns fasaväckande uppträdande på svensk mark.
    Tack för ordet!
    Andreas.

  4. En antagligen mycket farlig person som arbetar i det fördolda. Hennes ansiktsuttryck uttrycker självgodhet vilket tyder på att hon är mycket säker på sig själv, sin sak och dem/det hon arbetar för. Hennes(?) åldersuppgifter bör man ta med en nypa salt, kan vara över 20 år. Hon försöker som det verkar prata bort saker och ting och inte ge ärliga svar på några frågor. Styr media helt.
    Jag hoppas(med är kanske för mycket) att SÄPO håller ögonen på denna aktivist. Vad har hon för planer när hennes arbete för de s.k. ensamkommande är över?

  5. Någon som vet när hon kom till Sverige, hur hon kom hit, hennes bakgrund, hennes tidigare liv om hon är en hon eller han, hur har hon lärt sig svenska och vem har lärt henne, är hon utsänd av någon eller vad är ”det” ?
    Ser bara frågor och inga svar !

  6. En stadsfinansierad flykting lobbyist, riktigt fult att använda en ung flicka men Stefan har inga skrupler.Skiten ska säljas in till varje pris ingen ska komma undan ja kanske inte på våra politikers barns skola .Inte ska deras döttrar bli indragna på skoltoaletten av ny adelns söner.Nej det är du Svensson
    som ska få smaka på den underbara
    Mångkulturen.

    • Enligt Migrationsverkets beslut fick Fatima Khawari ett permanent uppehållstillstånd i Sverige på den svenska ambassaden i Irans huvudstad Teheran i december 2014.
      Beslutet har klassning ”K” [”Anhöriga till personer som bor i Sverige, som fått uppehållstillstånd av flyktingskäl, som skyddsbehövande i övrigt eller på humanitära grunder”], vilket innebär att grunden för beslutet var anknytning till hennes storebror [Morteza Khavari, som vi inte vet något om överhuvudtaget]. Det är han som var det ”ensamkommande flyktingbarnet” i den klassiska betydelsen. Resten av familjen, inklusive hans mor, bror och Fatima fick komma efter på anknytning till honom.
      http://hotpot.se/politik/fatemeh-khavari-minns-inte-nar-hon-ar-fodd/

      • Jag ber att få tacka för upplysningen, då vet vi lite mer om hur det går till , anhöriginvandring……………
        Misstänker att just det är ett stort ”slukhål”.

  7. Gymnasiet är frivilligt, så det går bort. Men att hon/han inte är inskriven i någon arbetsmarknadsåtgärd är märkligt. Men vad vet man. En otroligt obehaglig 17-åring är det. Full av arrogans och lögner.

  8. Jag undrar vem som försörjer henne, omyndig och allt.

    Kanske medlem av arbetsvägrarnas riksförbund…

    Kränkande lydnadsträning att tvinga folk söka jobb
    ———————————————————————-

    De som lever på försörjningsstöd borde inte tvingas till arbete överhuvudtaget. Om man trots så usel ekonomi ändå tackar nej till ett riktigt jobb så har man förmodligen goda skäl. För att göra livet med försörjningsstöd mindre katastrofalt och nyckfullt bör försörjningsstödet gå ​bra ​att leva på i en storstad, vara lika för alla och vara relaterat enbart till inkomst och inte till egendom eller hyra. För att minska ångest och byråkrati kan skattemyndigheten, istället för socialtjänsten, betala ut pengarna helt automatiskt varje månad och utan att det behöver göras någon ansökan. En sådan garantiinkomst skulle ge samhället den välbehövliga grundtrygghet​ ​som​ ​krävs​ ​för​ ​att​ ​alla ska​​ kunna​ behålla​ hälsan​ ​och​ hoppet.​

    Läs hela den kommuniststolliga texten

    https://www.sydsvenskan.se/2017-12-27/krankande-lydnadstraning-att-tvinga-folk-soka-jobb-de-inte-kan-fa

Kommentera