Sveriges nya nationalsport, sexövergrepp, blockeras av Facebook

YTTRANDEFRIHET. Den välkända debattören, tidigare tv-värden och författaren Suzanne Bjerrehuus har blivit blockerad av Facebook när hon rapporterade om att sexövergrepp blivit Sveriges nya nationella sport.

”Jag är helt mållös,” säger hon, när BT når henne på telefon under lördag eftermiddag.

På fredagen gjorde hon en uppdatering, där hon skriver om våldtäkter i Sverige och jämför landet med södra Mexiko. Våldtäkter sker 4-5 gånger oftare i Sverige per capita än i Tyskland och Norge, och år 2017 var det en skottlossning om dagen.

Det blir bara värre och värre. Svenskarna borde göra uppror mot de politiker som har förstört Sverige, avslutade hon uppdateringen som enligt Facebook är en överträdelse av nätverkets gemenskapsregler. Facebook drar slutsatsen att ”hatiska uttalanden” som attackerar människor direkt på grund av t ex ras, etnicitet och nationellt ursprung tas bort.

Läs mer på Berlingske Tidning…

-Pettersson som också är blockerad från Facebook på vad det verkar som livstid, säger till er som tycker att man ska strunta i Facebook att det är det lätt att göra, MEN, Facebook är en maktfaktor, fem miljoner svenskar är aktiva där och vill man nå ut till några eller alla av dem är det inte lätt om man är blockerad. Skulle ett annat företag ha så stor andel av marknaden som Facebook och dessutom skapa egna lagar och regler skulle EU-kommissionen gå bananas.

Om nu ”Verkligheten i Sverige är för brutal för Facebook så blir frågan vilken verklighet som ska censureras i framtiden”

 

Intressant är att danska medier tar upp Facebooks censur medan svenska medier tiger.

Facebook är farligt för demokratin och yttrandefrihet

Ann Heberlein, M, avstängd på Facebook som så många andra oliktänkande

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

14 thoughts on “Sveriges nya nationalsport, sexövergrepp, blockeras av Facebook

  1. N’r båtar och fartyg med lycksökare kommer från Afrika till Europa frågar man sig varför dessa personer inte skeppas tillbaka till Afrika igen. De borde ju använda sina enorma kapaciteter till att bygga upp en framtid i sina egna länder i stället för att leva sitt liv i Europa på skattebetalarnas bekostnad och dessutom våldta och råna och kasta sten mot poliser. Det är ett enda stort slöseri med tillgångar. Kvinnorna som de lämnat kvar har ju inga möjligheter att bygga upp en framtid.

  2. Även undertecknad är blockad p g a mitt krav på yttrande- resp åsiktsfrihet. Om jag nu med mina inlägg i FB skulle bryta mot någon lag, så varför anmäls detta inte till vederbörlig myndighet?

    Svaret är att Regeringen själv ligger bakom förtrycket, via sina partimedlemmar vilka finansieras via LO. Som om vi dissidenter inte skulle begripa vilka tyrannerna är. Rösta för ett friare Sverige 2018 och f n finns inget bättre alternativ än SD.

    Vi förtryckta och blockade samlas allt mer parallellt i vk.com. Amerikanska alternativ är lika infiltrerad av de 17 amerikanska underrättelsetjänsterna och därvid även de svenska.

  3. Många öppnar istället konto på VK.com istället för FB som har en hård politisk censur på order av den politiskt korrekta eliten.
    En extremt farlig utveckling när dessutom SVT och hatmedia mörkar fakta dagligen.
    Fick en rapport om väldigt många bränder i villor i Stockholms-området under julhelgen, – ljus påstås vara orsaken MEN jag gissar snarare på asylinvandringen!
    INGEN AMNEST!! STÄNG GRÄNSEN!! SVERIGE VAKNA!!

  4. I ”sverige” har vi ingen censurmyndighet, och behöver ingen heller, eftersom olika företag, PK-medier och organisationer sköter censurarbetet, ur den vanstyrande regimens synvinkel, alldeles förträffligt!
    En normal regering och riksdag samt kloka medier borde naturligtvis reagera kraftfullt emot denna diskriminering av oliktänkande. Men några sådana av betydande storlek finns ju inte!

    • Vad är t ex #jagärhär i FB om inte en informell LO-finansierad ”censurmyndighet”? Att detta inte samtidigt är Regeringens lösning på censurverksamheten. Samt EU-kansliets! Det finns ytterligare några liknande. Kolla i medlemsregistret för #jagärhär så att ni inte som vänner är sådan åsiktsterrorister. Det skulle kunna förklara om ni ofta är blockade i FB m fl!
      Det minsta ni kan göra är att ta bort dem ur de grupper ni är medlem i samt som vän.
      Vi hörs i vk.com

      • Jag menar självklart att vi inte har någon formell censurmyndighet som vissa andra länder utan bara informella. Jag gick ur fb för 4 årsedan. VK kan vara bra, men inget ”socialt medium” är säkert!

  5. Jag tycker att någon skall anmäla facebook för medhjälp till brott. man säljer annonsplatser till förbrytare. man tillåter att det marknadsförs varor i säljgrupperna som är förbjudna att sälja i Sverige Etc.

  6. Facebook är på väg att utradera sig självt. Det ser deras PK-moderatorer till, en block i taget. Sen kan alla som skryter om att dom ”gillar olika” (så länge det inte handlar om åsikter) sitta där och klappa varandra duktigt på ryggarna tills dom ger upp och börja äta på varandra.

    • Det kan man ju önska, men tyvärr tror jag inte på det. Se bara hur folk röstar! Hur många av dem har förmåga att inse att det är ngt fel med fb? Och hur många av dem i sin tur har styrka och civilkurage att gå ur eller göra något åt saken?

  7. Sveriges utveckling är tydlig!
    – men, 87% av röstberättigade i landet har svårt att förstå konsekvensen av sitt agerande.
    De kommer troligen att rösta lika nästa gång.
    ”Massan har ju alltid rätt”.
    Vi måste leva med dessa mentalt svaga människor.
    – och med det de skapar.

    • Nej ”vi måste ingenting”, jag och familjen väljer att lämna detta sjunkande skepp snarast möjligt, för det finns ingenting som kan laga detta landet så länge som folket sover så djupt som dom gör och då i ett nästa koma liknande tillstånd där folk inte ens vaknar när dom blir våldtagna.
      Att det finns folk som fortfarande tror att landet går att rädda gör mig mörkrädd.
      Facebook är och förblir dynga som aldrig någonsin kommer användas av mig och min familj.

Kommentera