Det Muhammedanska Målet12 responses to “Det Muhammedanska Målet

 • br

  Men omalla islams fiender dödas i sverige hur får ni då ut era bidrag!?!? Islam hatar allt väst står för utom alla bidrag.då duger vi.tänk om ändå profeten muhammed skrivit i koranen att det är dödsstraff om man tar emot bidrag av kristna bla

  Gilla

 • Kurt

  sätt dom på en påle så man gjorde för i tiden

  Gilla

 • Det Muhammedanska Målet — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Det Muhammedanska Målet — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Orback slant med tungan i sitt avslöjande att man har som syfte att översvämma Sverige med muslimer!!!

  Gilla

 • gamgubben

  Allt för många politiker kommer via partiernas kindergartens utan eller liten yrkeserfarenhet eller umgänge med valmanskåren, därför är de direkt olämpliga till att tillvarata väljarnas behov.
  De är endast kuggar i partiurverken som är anpassade till partiernas önskningar och behov. Sverige är deras lekstuga och vi väljare endast till att förse dem med en plats vid köttgrytorna. SD kommer att anpassas till detta innan de hinner komma till makten. Tyvärr!

  Gilla

 • Billy Boy

  Det är ju en himla tur att vår eminente fd integrationsminister Jens Orback (S) ställt ut garantier för att Sverige kommer att bli skonade från framtida muslimska illdåd.

  Jens Orback uttalade detta redan år 2004:


  Uttalandet kommer vid tidskod c:a 2:40 in i videon nedan.

  Dags att påminna de ”trevliga” små islamska kvinnorna som uttalar sig i videon i startinlägget att deras hot inte gäller oss i Sverige eftersom vi fått fagra löften från deras håll (med evighetsgaranti) förmedlade till oss svenskar av sossepolitikern Jens Orback.

  Gilla

 • Mm

  Skicka ut alla muslimer, vilka prakt idioter. Är det deras uppfattning har de inte i vårt land att göra och det är ju vad de anser så adjöss med er

  Gilla

 • The proud swede

  Jävla idioter

  Gilla

 • centurion

  Kulturberikare, Pensionsräddare…Den humanistiska stormakten representerar ett av historiens värsta svek gentemot de stackare som verkligen är i behov av hjälp i sina hemländer. De hitresta filurerna har endast som uppgift att berika sig på vår bekostnad, infiltrera, indoktrinera oss, avliva oss, sprida islamistiska irrläror och fullfölja det 1400-åriga uppdraget som ärke-pedofilen påbörjade.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: