Kvinnlig journalist hotas med att få näsan avskuren under intervju med afghansk parlamentledamot

ISLAM. Den framstående kvinnliga journalisten Isobel Yeung hotas med att få näsan avskuren av en afghansk parlamentsledamot när synen på ”våldtäkt” i islam skiljer sig åt under en intervju.

-Pettersson ber om att få påminna om att alla människor och alla kulturer är lika mycket värda enligt det ”goda” PK-etablissemanget…

https://twitter.com/JPY_Kurdish/status/946643394734018565

22 thoughts on “Kvinnlig journalist hotas med att få näsan avskuren under intervju med afghansk parlamentledamot

  1. Förbålt söt och modig flicka!
    En ren och skär skam att pro primo tvingas sitta på golvet och motta uttalade hot, pro secundo nödgas erinra mentalt och moraliskt invalidiserade troglodyter om basala mänskliga rättigheter, samt pro terzio vara hänvisad till att ekipera sin späda lekamen i vad som skulle ha passat en lagårdspiga under inledningen av föregående sekel.

    Vissa behjärtade själar är sannerligen underkastade att sträva fram under mycket bistra förhållanden, där nästa sekund kan vara den sista.
    Andreas.

  2. Det är väl ingenting, i vårt land är de de flesta män könslösa pga 7 klövern framfart
    Allaha åt alla bara du är muslim.
    Visst är deras region och deras välfärd något vi måste ha.
    Retorik i Lövfens still rasister borde få läsa avskuren så vi kan se vilka som röstar på SD så vi kan straffa dem i godhetens namn

  3. Jag såg en bra film från Nigeria där en man dömd för våldtäkt hängdes upp i sittande ställning i en ställning och sedan knöt man fast en tio kilos sten i pungen på honom och gungade honom vid jämna mellanrum.

  4. Det är en gammal tradition att ta av näsan på folk. I Induskulturen är det vad som gjordes på otrogna män.

    ”Induskulturen har lämnat de tidigaste
    skriftliga källorna. Den något pikanta
    seden att bedragna kvinnor skar
    näsan av sin otrogne man ledde fram
    till plastikkirurgiska näsrekonstruk-
    tioner av imponerande slag.”

    https://www.google.se/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.svenskkirurgi.se/index.php%3Foption%3Dcom_k2%26view%3Ditem%26task%3Ddownload%26id%3D201_9001ccfe1450d7be6fc67383b0cbe9d9%26Itemid%3D369&ved=0ahUKEwjNqc7GxLLYAhWCHpoKHWEsCIkQFggkMAA&usg=AOvVaw3zU2LMcauFWDrQatUJgVY4

    Induskulturen:
    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Induskulturen
    http://www.st.nu/kultur/den-mystiska-induskulturen

    Islam vart inte först. De har stulit idén.

  5. Alla värdelösa människors lika värdelöshet enligt pk-ismen .En värdegrund för all usla människor värden över att annama.För övrigt är det gamla flosklet – Alla människors lika värde en gammal fn-reselution som är fel tolkad- alla människors lika värdighet var originalet. Det passar bättre in när svenska politiker öser pengar över dom som raserar samhället och drar in för våra gamla som byggt detta en gång så fungerande och vackra land.

  6. Det är skönt medmultikulti och värdegrund käbbel.Tack byfånen till statsministern. MVH Adolf

  7. Denne afghanske parlamentsledamot tas nog emot med öppna armar in i Löfvens socialistiska feministjunta då han har rätt värdeavgrund enligt deras kvinnofientliga totalitära massinvandringsideologi,han får säkert en mycket framstående ministerpost kanske som jämställdhetsminister och shariaminister.

Kommentera