Räddningstjänsten i Landskrona attackerad sju dagar i rad


BROTTSLIGHET. Efter att räddningstjänsten i Landskrona attackerats med fyrverkerier sju dagar i rad ska personalen nu få stöd av polisen vid utryckningar, skriver SVT Nyheter

Det innebär att polisen måste säkra området innan räddningstjänsten kan köra hela vägen fram.

– Vi åker inte ända in till objektet som vi larmats till utan polisstöd, säger Eva Lövbom, brandchef i Landskrona. Räddningspersonalen måste även ha full skyddsutrusning.

-Pettersson läser om ”ungdomar” alltså ett kodord för invandrare som ligger i bakhåll för räddningstjänst och polis, räddningstjänsten har också tvingats retirera och söka skydd i brandbilarna. Ändå är det rätt lugnt i medierna.

Det är en krigshandling mot samhället och måste bemötas som en sådan, i 30-40 år har det fjantas med dialog, samverkan, kafferep och annat trams. Det hjälper inte.

Jävlas barnen ska det få omedelbara konsekvenser. Det är terrorism.

Dessutom ser jag i bloggarkivet att samma sak hållit på i flera år.

Om Landskrona på bloggen…


17 responses to “Räddningstjänsten i Landskrona attackerad sju dagar i rad

 • heraldikern

  Angripna 7 dagar i rad och polisen har inte lärt sig något de båda första gångerna så att man kan vara beredd och gripa dom tredje eller fjärde gången! Det är banne mig skandal att de tillåts fortsätta trakassera blåljuspersonal. Polisen är ju uppenbarligen ett enda stort skämt!

  Gilla

 • Rayne Storme

  För en jämförelse. En liten kort biltur genom stan för i år 50 år sedan. Medan det fortfarande var vänstertrafik. Guldstjärna till den som lyckas hitta ens en enda babbe. Alla bör se den för blodet kommer att koka på alla som inser hur mycket som har förstörts på blott 50 år. Rödingarna låg i startgroparna för sin långa marsch genom institutionerna. Men hade ännu inte hunnit med förstörelsen av folkhemmet.

  Gilla

 • JEX

  Det enda som hjälper är militär med skarpladdade vapen . Blir militären anfallna så skjut för att döda.

  Gilla

 • Magnus

  Dessa kostsamma individer vill inte ha en fritidsgård utan dom vill ha hela Sverige utan Svenskar. De här är ett lågintensivt krig som försiggår med våra pengar som insats. Vi är i grund och botten vikingar som blir kollektivt våldtagna av globalisterna. De måste bli ett slut på förnedringen som vi utsätts för. Tillsammans blir vi starka så alla Sverige vänner. Ta hand om varandra.

  Gilla

 • centurion

  Patrasket driver med oss och 87:an myser belåtet åt islamismens rätta ansikte. Att vistas i Malmö är farligare än Kabul. Åk hem, det är säkrare.

  Gilla

 • Stenbock

  Det händer mycket i anarkistiska Absurdistan…
  S E N A S T E N Y H E T kommer från pangstaden Malme.
  Nu lär de nya berikarna ha sprängt polisens bil i luften. Om vi skall tro Bonnierblaskan HD`s rapport. Mycket kortfattat (av naturlig orsak) visas fordonet upp på fotot nedan:
  https://hds.imgix.net/75N_iekIdUBM1kwOsjJGNryBze0.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Extremt besynnerligt att man inte för länge sedan ställt ultimatum, utan fortsätter att tillhandahålla dessa kostnadskrävande utryckningar inom zoner där svenska lagar och regler inte accepteras.

  Räddningstjänsten är till för de nödställda samhällsmedborgare som behöver omedelbar undsättning – att riskera liv och hälsa för att stå till tjänst inom de ockuperade kolonier där man ständigt attackeras, kan helt sonika inte betraktas som en rimlig arbetssituation och skyldighet.

  Dessa totalt urartade områdens rövarhövdingar har stiftat sina egna regelverk och har därmed förverkat rätten till samhällets insatser.
  Låt dem därför ta hand om sina egna.
  Andreas.

  Gilla

 • Jag

  Vi massimporterar Vildar! Samvetslösa kriminella våldtäktsmän! Som begår grova brott som vårt s k ”rättsväsende” inte klarar av att hantera! Det är betydligt enklare att ”plocka” fulla Svenskar en löningshelg jämfört med detta MENA-folk. Som dessutom har fri-kort från precis ALLT!
  Vi Svenska Skattebetalare står för hela notan: före, under och efter! Våra ”pensionsräddare” som ”flyr krig och elände – läs social turism med Sverige All Inclusive – som det var tänkt – enligt de sista regeringarna – att ”de” skulle ”rädda upp” oss!
  JoHej! Vilket hyckleri! Vad kommer att hända med våra barn och barnbarn? De kommer att få ta den STORA blaffan med skit!

  Gilla

 • Lena

  Nu för några minuter sedan så blev en polisbil sprängd i Malmö.
  Inga skadade.

  Gilla

  • Jag

   Malmoe är en förlorad stad! Förlorad åt MENA-folk! Hemskt ledsen för er! Lämna så gott det går! Lämna för andra kommuner att betala skatt i!
   De som MENA-folket tar ”över” med sina handlingar och sina brott kommer att raseras snabbt, då samhällen under muslimskt inflytande raseras fort.
   De klarar ingenting, är fullkomligt handlingsförlamade utan sociala resurser. Och dessutom är det en snabbare ”Självsanering” då de tar ihjäl varandra! Stryp tillgången till skattemedel! Stryp allt!!!

   Gilla

 • Mimi N.N.

  Har hört och läst att ett slag i diafragman är smärtsamt, man kippar efter andan. Näst kommer ett slag med handens yttre kant mot näsroten. Man handlar i självförsvar. Inget snack.

  Gilla

 • putte

  Det är rätt konstigt här kommer dom som flyktingar och säger att dom flyr krig och elände , ihop med sina små telningar som är traumatiserade på grund utav allt smällande och skjutande . Sedan köper dom smällare och raketer som avfyras både dag och natt och då är dom inte rädda , en fråga varför i hundan är dom här för flydde dom inte för att dom var rädda för allt skjutande och smällande , dom kan väl för tjyven stanna hemma när dom är så glada i explosiva varor . När det sedan gäller dom skadorna som dom åsamkar genom sitt idiotiska handhavande så ska dom vara personligen ersättningsskyldiga , samt om dom får självförvållade skador skulle dom inte få vård i den svenska sjukvården utan dom kan själva tråckla ihop sina skador .

  Gilla

 • Dalmasen

  Blacktime in sweden now

  Gilla

 • assad

  Talet sju förekommer mycket frekvent i bibeln – bubbarna är religiösa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: