2017 rullar ur historien men Göran Greider är kvar i den

MEDIA. Göran Greider, chefredaktör på socialdemokratiska Dala-Demokraten och kommunist har skrivit en årskrönika

Där skriver herr Greider som en vänsterextremist bör om den…

  • dumtwittrande Trump
  • högerpopulism
  • om Åkesson som ska ner till 10 procent vid nästa val
  • om klimatet och om att svenska folket borde charterflyga mindre
  • om ryska revolutionen 1917
  • men att den svenska folkrevolten samma år blev bortglömd
  • #metoo och svenska akademin fick vara med på ett hörn
  • terrordådet på Drottninggatan
  • och om kapitalism som sig bör av en kommunist

-Pettersson noterar dock att chefredaktör Greider inte nämner det socialistiska paradiset Venezuela. Varför?

Göran nämner inget om att Venezuela har bland världens största oljereserver och var ett välmående land tills den ”socialistiska revolutionen” drog igång.

Trots att landet har mer olja än Saudiarabien råder brist på det mesta. Inflationen rusar, korruptionen är utbredd och kriminaliteten ökar snabbt.

Över 10% av befolkningen har flytt från landet. Den socialistiske presidenten Nicolas Maduro vägrar att lämna ifrån sig makten.

Det är dagliga våldsamma och dödliga protester mot diktatorn Maduro, det är mord, sjukdomar, svält, varför Göran?

Varför skriver du inget om det socialistiska paradiset Göran? Kanske några rader om den socialistiska republiken Nordkorea eller…

Göran Greiders klokhet kanske bäst beskrivs av att han skrivit en bok ”Stil & Politik”, tillsammans med Barbro Hedvall. Där menar Göran att budskapet sitter i kläderna, inte bara förstås, men också. Politiker signalerar vilka de är eller vill vara med sin stil.

Det är stor humor, jag menar Göran Greider skriver en bok om stil, det går bara inte och skulle det fungera så är chefredaktör Göran Greiders budskap väldigt risigt…

Göran Greider

23 thoughts on “2017 rullar ur historien men Göran Greider är kvar i den

  1. I Dalarna sa man att varelser i Borlänge (med Greiders afrikaniserade kommunala bostadsbolag) antingen pysslar med droger eller sport. Se Greiders fysik och avgör själv.

  2. Tjugohundraarton är det härliga året
    då Greiders feja blir röd som tomat
    Han sliter sig vilt i det mjälliga håret
    och skränar ut sitt hysteriska hat
    Den nionde september är den härliga dagen
    då svetsarens låga slocknar för gott
    Och sosseadeln är slutgiltigt slagen
    och Sverige blir åter gult och blått!

  3. Ett ordspråk till Göran……………..

    ”Det är inte så mycket ont som görs av onda människor. Det mesta onda görs av goda människor som inte vet att de inte är goda.”‬

    – Reinhold Niebuhr

  4. Att det ser ut i som det ser ut i vårt land beror på stor del att det finns människor som Göran Greider.Sorgigast är att stor del av svenska folket går på dom sagorna som dessa producerar.Vi måste bli mer självkritiska.Upp till kampen för Sveriges väl.Mvh Adolf

  5. Apropå dumhet och intelligens:

    Nästan två tredjedelar av övervakningskamerorna i Washington DC blockerades av två rumänska hackare, som sedan försökte utpressa de amerikanska myndigheterna. De hotade också området Vita huset. De två anklagas för att försöka utpressa genom skadlig kod – ”Operation Bakovia”

    De två opererade utanför USA och anklagas för att infiltrera 65% av övervakningskamerorna installerade i Washington, vilket betyder 123 av de 187 enheterna i staden. De två är Mihai Alexandru Isvanca och Eveline Cişmaru (25 och 28 år gamla ). De är båda stiliga, hon är en skönhet ! Vet inte hur man lägger bilder på bloggen, har aldrig lyckats. Googla deras namn själva.
    De två rumänska hackarna anklagas för att ha använt datorerna som kamerorna var anslutna till för att distribuera ransomwarevirus via e-post. De hittades genom en registrerad e-postadress som heter ”vindem suflete” (=vi säljer själar)
    De två greps i Rumänien redan den 15 december och befinner sig i hemarrest. Amerikanska myndigheterna kräver deras ’extradition’ (sv. deportation ??)
    OBS ! Marcel Lazăr Lehel (född 1971/1972) känd som Guccifer, är en känd rumänsk hackare som ansvarar för ett antal säkerhetsbrott på hög nivå i USA och Rumänien. Lehel hackade mejl av kändisar, rumänska och amerikanska tjänstemän och andra framstående personer.

    Tycker ni att dessa skarpa hjärnor är zigenare ??! YOU WISH !!

    • Det finns ENORMT många datorbegåvade ungdomar i mitt land. Vill inte säga ett antal, inte på ett ungefär ens. HEMLIGT !!! Vi har också ett av de snabbaste bredband i världen ….. Easy now, easy !!!

    • ’hemarrest’ eller ’husarrest’ ? Är inte säker på det lilla svenska jag kan nuförtiden …..

    • Så ser Eveline ut – en konstgjord skönhet med byst och läppar plastikopererade. Hon var tät, gumman – stålar lika mycket som löv och gräss ….
      Vet ej om länken går.

      Eveline Cismaru, tânăra care a spart sistemul de securitate al Poliției …
      https://www.libertatea.ro › Ştiri › Ştiri interne

  6. Trodde för många år sedan att karln hade åtminstone ett visst grundintellekt, men det framgår nu och på senare tid att att han är en av våra mest sanslösa PK-imbeciller.

  7. Varför låter det det som Pettersson beskriver Sverige när han beskriver Venezuela, med några smärre justeringar?

  8. Nästa bok av den mkt gode Göran är snart klar och har titeln, ”det är Trumps fel att vi har misslyckats i Venezuela, Nordkorea, Albanien, Sovjet, alla balkanländer, Kambodja”.

  9. Han är ett föredöme för Feministregeringen, StaziTV och alla PK som njuter varje dag då tänker jag speciellt i Malmö av mångfald, mångkultur och allt annat gott, stort grattis, zozzialism när den är som bäst!!!

Kommentera