7 thoughts on “Julhälsning

  1. Tänk sååå mycket som med Rysslands (Puttes) hjälp som skett i detta land, under senaste året.Tror inte Islamisterna som fått glädjen att uppleva ryssarnas Stalinorgel,någonsin återvänder till detta land.
    Har talat med tyskar som upplevt/överlevt dessa vapen på nära håll,och de uttalar samtliga,att det var det värsta de någonsin genomgått.

  2. Finns det något annat muslimskt land sådana firanden skulle kunna ske? Före Erdogans diktatur, möjligen i Turkiet. I Libanon skulle det bli massiva militära insatser om de kristna ens skulle göra ansats till försök. Om 5 år är de kristna utrensade även där.

    Syrien är således en nagel i ögat på både USA och Jihadistiska världen. Av samma skäl. Syrien älskas av alla därvarande etniska, religiösa resp kulturella minoritéter. Landet är en fristad för sådana minoritéter, och i denna smältdegel finns en grogrund för att lyckas utveckla ett högt välstånd. Något varken USA eller dess allierade inom Jihadismen kan tollerera. USA trodde att Syrien skulle bli avsevärt lättare att förstöra än Libanon, Libyen resp Irak, men tji fick de när minoritéterna istället samlades kring regimen.
    Syrien måste ju vara idealsamhället enligt svenska mångfalds- resp mångkulturprinciperna vänstern hävdar inom svensk politik. Ändå återupprättar nu Sverige de traditionella kommunistiska subversiva aktivitéterna i Syrien. Attentaten kallas då ”frihetskamp” (medan samma i Paris eller Stockholm kallas terrorism), samt förövarna i Syrien är ”frihetskämpar” (medan förövare av samma typ av aktivitét i Paris eller Stockholm är terrorister)?

  3. Men ser ni inte att det är al Assads horder av rödklädda soldater, som marscherar längs gatorna, för att förgöra alla Trumps demokratiska fredsälskare? Detta måste ses väldigt allvarligt på. Sätt igång och bomba, USA, SaudiArabien och Israel! Annars väller denna röda armé över alla länder i Mellanöstern.

    • Där finns inga svenska ”kärringar” och inga livtidsbidrag, för att sitta på kafeerna och snacka skit.
      Det är de bra och duktiga syrierna som kommer att bygga upp sitt land igen, de andra är i bidragseuropa, västeuropa !

Kommentera