”Integration – en tickande bomb”

INVANDRING. Sveriges integrationsproblem är som en ”tickande bomb”, säger M-ledaren Ulf Kristersson i en intervju med SvD. Ett av problemen är att det finns barn till invandrare som inte lär sig svenska och fastnar i bidragsberoende och på så sätt hamnar i en ny typ av utanförskap, menar han.

För att råda bukt på problemet anser Kristersson att det ska ställas högre förväntningar på goda skolresultat.
– Att barn kan vara födda i Sverige och fortfarande tala dålig svenska när de går ut nian. Det är inte acceptabelt, säger Kristersson till SvD.

-Pettersson menar att moderatledaren svamlar. Kristersson har rätt i sak att asylinvandringen är en tickande bomb, men han försöker inte göra något åt, mer än att prata med alla utom Jimmie Åkesson.

  • Börja med att stänga gränsen, Sverige tar fortfarande emot alldeles för många asylinvandrare och deras anhöriga.
  • I Sverige gäller svensk lag.
  • Medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor ska återkallas.
  • Den som får avslag på sin asylansökan ska inte kunna stanna kvar i landet.
  • Utländska medborgare som dömts för grova brott ska utvisas.
  • Invandrare ska inte ha rätt att fritt välja bostadsort om de inte försörjer sig själva.
  • Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.
  • Vägen till Sverige kan inte enbart bygga på asylsökande och deras anhöriga.

Ovanstående är vallöften från Moderaterna inför valet 2010, varför gäller inte detta Ulf?

Prata med Jimmie Åkesson!!! så har vi en början.

31 thoughts on “”Integration – en tickande bomb”

  1. Kanske Kristersson skulle fundera lite över de åsikter han gick till torgs med under sin tid som MUF-ledare. Då ville han slopa gränserna och alla skulle vara välkomna att dela vår välfärd.
    Kristersson är en hycklare, inget annat och på sådana röstat man bara inte.

  2. Säger han som själv varit med om att ställa till skiten…
    Om lagar gällde även politiker borde både han och Reinfeldt just nu sitta på Kumla på livstid för alla sina skurkstreck och ofattbara landssvek..

  3. Bombmannen som byggde bomben är ju han själv i medgärningsmannaskap med decemberöverenskommelse folket. Dvs. flyktinglägret och dårhuset Sveriges Riksdag.

  4. Det här var så lustigt att jag måste skratta ha ha ha.
    Ja Herr Ulf Kristersson nya ledaren för Nya Moderaterna, var har du varit de senaste 30-40 åren? Har Ulf Kristersson månne varit på turné utomlands? Det är inte möjligt att inte veta vad som försiggår i vårt land och dessutom lyckas bli Partiledare för Moderaterna eller något annat parti i alliansen eller röd-gröna vänsterkommunistblocket.
    Jisses redan 1970 så fanns dessa problemområden och redan 1970 kunde man se hur det skulle se ut idag år 2017.
    Turkar eller kurder som skrek och bråkade. Fruarna såg man aldrig. De lagade mat så att hela kvarteret stank. Ungarna talade svenska men det är inte säkert att det är något positivt.
    Ulf Kristersson har du aldrig som barn blivit hotad att de ska spöa dig eller tom döda dig? Ulf Kristersson innan man blir partiledare bör man utbilda sig om läget i landet. En vidareutbildningskurs hur man överlever som 7-åring när man hotas.
    Stäng ned Sveriges största lekstuga vår Riksdag och kasta ut regimen i vårt land de saknar all nödvändig kunskap för att kunna leda vårt land.

    • @ Lena

      Videon publicerades av FPSRussia redan den 23 apr. 2012 (= mer än 5,5 år sedan). Drönaren som visades då var en prototyp. ”Prototype Quadrotor with Machine Gun!”

      Skulle tro att den färdigutvecklade drönaren med dess vapenutrustning säkert redan nu är i full produktion och har möjligen redan använts av ryssarna för att kämpa ner IS i Syrien.

  5. Det man inte gjort något åt under åtta år vid regeringsmakten eller lyft frågorna tolv månader eller tidigare före ett val sk man tala tyst om.

  6. även om man stänger gränserna i detta nu så räcker inte det för att rädda Sverige., vad som gäller nu är att återkalla alla PUT som givits till Irakier-Syrier-Somalier-Eritreaner-Ethiopier mfl. Flyktingstatus ska bara vara tillfälliga skydd,när länderna är säkra som de är i dessa länder skall de återvända 🙂

  7. Att stänga gränsen är inget universalmedel utan ställer nog bara till mer problem än det botar.
    I stället upphör med all anhöriginvandring återkalla också redan beviljade.
    Ingen kommer i åtnjutande av det Svenska välfärdssystemet utan att ha arbetat och betalat skatt i Sverige under en viss stipulerad minitid.
    Framförallt inga barnbidrag och i synnerhet inga retroaktiva.
    Sänd hem alla som har fått avslag och låt inte lagvrängarna överklaga i all oändlighet.
    Obligatorisk utvisning vid grövre brott och låt inte syltryggar och asylaktivister i domstolarna avgöra i en sådan fråga.

  8. M-ledaren Ulf Kristersson kom verkligen med nya, tidigare okända insikter (NOT).
    Petterssons uppräkning, däremot, är helt klanderfri om än fullständigt uppenbar (den också).

    • Bra lästips, Lena. Och nu, med eftertankens kranka blekhet, gäller det att förebygga morgondagens problem. Den bästa ursäkten till oss som blev kallade rasister, är inte att se tillbaka och åja sig över segregation, det är att förhindra ett ekonomiskt, socialt, moraliskt och kulturellt haveri med start vid kommande lågkonjunktur. Ärligt menad ändring sätter man igång IDAG, inte ”nästa år” eller ”efter valet”.

      • Jag röstade moderat från det jag blev myndig t.o.m. valet 2006. Jag blev grymt besviken. En del saker Alliansen genomförde var bra, andra dåliga, men flyktingpolitiken sämst och det bör var och en kunna förstå att förorterna och det som utvecklades där redan på 1990-talet var en tickande bomb.
        Jag säger bara: ALDRIG MER MODERATERNA, jag litar inte alls på dem. (Undantag: om Gösta Bohman skulle återuppstå).

  9. Sverige har nu tagit emot så vansinnigt många att gränsen måste stängas permanent i många decennier framåt. Men inte ens det räcker, det är stor risk för att muslimerna och deras bundsförvanter ändå så småningom blir i majoritet. Därför bevövs även massutvisningar (börja med alla kriminella), repatrieringar och deporteringar.
    Klistersson har ingen trovärdighet i invandringsfrågan, endera är han dum och okunnig eller också spelar han ett spel, inte många andra alternativ finns.

  10. Jag läste på KTH ’s hemsida att det fanns en doktorandtjänst där man skulle utveckla en robot som skulle lära ut svenska som andraspråk. Det kanske är politikernas lösning på samhällsproblem som de har skapat själva.

    • Nysvensk robot i att störa lärare och elever var 5e minut under matteprov:
      Horungar, jag ska knulla din hjärna, det är enkel matematik, bre!

  11. Ulf Kristersson. Du har vaknat för sent. Svenska Motståndsrörelsen konstaterade redan för 5 år sedan på sina reklamaffischer att invandringen är ”En tickande bomb”. Försök hitta på något eget. Eller somna om igen.

  12. Integration=white genocide mao vitt folkmord. Integration fungerar inte ens i multikultis förlovade land UZA där olika etniciteter klumpar ihop sig i olika områden. Sverige kommer aldrig att lyckas med det här exprimentet

  13. Pettersson har 100% rätt. Anser själv att M har mycket liten trovärdighet i denna fråga eftersom dom själva till stor del bidragit till den katastrof vi ser idag.

  14. Håller fullständigt med, Pettersson!
    Tyvärr är svammel alltför vanligt i dessa tider då man arbetar frenetiskt för att försöka omdefiniera den verklighet som vi vanliga dödliga upplever.
    Att rösta på SD förefaller som enda chansen till en förbättring.

Kommentera