Reklam för Vietnamesiskt flygbolag

Det vietnamesiska flygbolaget , ”VietJet Air” har producerat en kalender med bikiniklädda unga damer för att bättra på marknadsföringen. 

Kalendern innehåller bilder av lättklädda kvinnor som poserar som piloter, flygledare, tekniker, underhållspersonal och flygledare. Allt detta är till stöd för att ”presentera ett intressant perspektiv för flygbolagets utmärkta tjänster och modern flotta”, enligt pressmeddelande från bolaget.

Naturligtvis väcker åtgärden vissa mer eller mindre sura reaktioner, läs till exempel Malaysiska TheStar som publiserar flera bilder ur kalendern.

FjärranÖsternRedaktören noterar att: Vietnam, liksom Aftonbladet och SVT är kommunistiskt-vänsterpartistiskt styrda.

Att sex säljer omvittnades ju av en del av de kvinnliga anställda på Aftonbladet och SVT som använt ”sängvägen” för att kvallifittera sig för anställning!

Mer om sex på Aftonbladet HÄR.

7 thoughts on “Reklam för Vietnamesiskt flygbolag

  1. Förmodar att alla afghanbarnen kommer att välj detta flygbolag. när de skall skall ut och flyga.

  2. Kvinnor som män ska tillåtas vara stolta över sina kroppar. Och jag ser absolut inget fel med att ha vackra kvinnor och män som förebilder före feta, lata och ohälsosamma feminizter.

  3. Fånigt att män måste se sex i allt! Det finns en professionell värld, vi kvinnor hinner och har inte lust att vara sexiga och tillfredsställa männens sexlust överallt. Tröttande och obehagligt att vi måste vara till tjänst för män så fort en av er kommer i närheten av oss kvinnor! Urk!

  4. Det är väl bra för jämställdheten att kvinnor söker sig till ”manliga” yrken. Det blir bättre kultur och stämning om det är någorlunda lika antal kvinnor och män på en arbetsplats. Vad klädseln beträffar antar jag att den är anpassad för tropikerna. Inget konstigt med det, förekommer även tropikdräkt hos FM. 😉

  5. I den första filmen var det väl tur att samtliga snygga brudar var helt med på att filmas halvnakna istället för att man filmar flyget som man gör reklam för annars så hade det varit ett solklart fall för världens hitils största lögnsait, # metoo, där 98% av kvinnorna har bestämt sig för att sätta dit männen bara för att dom slutat när dom kommit till taffsandet på brösten och inte kommit till själva samlaget som dessa kvinnor väntat sig.

  6. De förtjusande Viet Cong-brudarna är mycket kompetenta och behärskar verkligen flygning ska ni veta.

    När de intagit sina platser i ”cock pitt” som besättningen på ett av ”VietJet Air”-bolagets Dreamliner-plan välkomnas alla passagerarna att följa med på en hisnande provtur rakt upp i det blå.

    Spänn fast säkerhetsbältena så åker vi en liten trygg och komfortabel sväng med bolagets charmigaste flygkapten vid spakarna.

    https://www.thestar.com.my/~/media/online/2017/12/27/02/48/vietnameseairlines2018bikinicalendarmaysetpulsesracingbutusingsextosellseatsdoesntf.ashx/?w=620&h=413&crop=1&hash=A6CB58519EF6D4683CE9E5FF8A520739C54C8C6C

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=vSWFBCuztQ4&w=560&h=315%5D

    Hur kändes det där? Behagligt hoppas jag.

Kommentera