Arif är Mahatma Gandi reinkarnerad enligt Ewa…

INVANDRING. Här har vi ännu ett ”barn” som ljugit om sin ålder och blivit dömd för ofredande av en 14-årig tjej på ett konfirmationsläger och ska utvisas. Bra så långt. 

Men det var först efter att alternativa medier uppmärksammade den tafsande och ljugande afghanen som det hände något och kyrkan bad flickan om ursäkt. Läs vad vi tidigare skrivit om afghanen Arif Moradi. HÄR och HÄR. Arif har även varit talesman för de ”ensamkommande barnen”.

Nåväl, det märkliga är att trots att afghanen uppenbart inte är rumsren så här det fullständigt bisarrt hur en kärlekskrank skara batikdamer kärleksbombar och försvarar lögnaren.

Läs mer på bloggen Toklandet…

11 thoughts on “Arif är Mahatma Gandi reinkarnerad enligt Ewa…

  1. Detta torde vara den optimala verifikationen på hur bråddjupt sjunkna och omdömesbefriade vissa specifika segment inom vårt depraverade existensutrymme blivit, där forna och föredömliga ideal och moralmarkörer ersatts mot diametrala motsatser, och där människans absolut lägsta drifter och lidelser betraktas som efterföljansvärda.

    De emotionellt och ideologiskt desorienterade afghanammorna generas inte inför att offentliggöra sin förnedring, vilken sannolikt härrör från ett självförakt som får ytterligare näring av ovan förevisade manifestationer.
    Tvärtom stoltserar de med sitt förfall med en illa dold tävlingsinstinkt.

    Studerar man dessa texter tar det inte många sekunder innan man med fog kan dra slutsatsen att det hela rör sig om ett närmast epidemiskt uppvisningsnummer, där man söker överträffa varandra i sötsliskiga vördnadsbetygelser och implicita utfästelser om den priapiska förbrytarens fortsatta tillgång på skörlevnadsmaterial och lönskalägen.
    En synnerligen motbjudande men även mycket sorglig kavalkad.
    Andreas.

  2. Galna batikhäxor besatta av otuktsandar,kan inte skilja på människokärlek och kåthet,ser vad de vill se när det gäller de vuxna ljugande afghanska männen som inte är barn men utnyttjar allt och alla som är politiska aktivister och struntar i allt vad Svea rikes alla lagar säger.Batikhäxorna kan följa med alla sina afghanska män till Afghanstan på enkelbiljett utan returmöjlighet,där kan de stanna och bedriva sina sk ”afghanpojkar” harem.

  3. har faktiskt sett denna tomte i Stockholm med just en sk batikkärring 🙂
    Alla Afghaner skall hem omedelbart då det inte förekommer några krig alls i landet. Minst 22/24 regioner är lunga. Ofta ser man Afghaner (men även andra migranter ) i klädesbutiker nypandes i dyra modeplagg som du betalar 🙂 de är alla bedragare. obs att inge afgha har mist live när de återvänt, de möts upp av familj-släktingar på flygplatsen (se SVTs dokumentär)

  4. Kalla mig rasist..men fan vad skumma dom ser ut dom där hazarerna, en salig blandning mellan mongoler,kineser och nåt annat skumt.

  5. I stort sett alla dessa häxor och så finns det nån fjantig gubbjävel är medlemmar i #jagärhär.

  6. De flesta män som inte får ha sex på sina villkor, brukar känna sig kränkta. Även i Sverige, svenska män. Så att bli bestraffad måste kännas hemskt, ingen ser ditt livsviktiga behov. Men lugn, du har tonvis av kvinnor som bara väntar……Hu och urk!

Kommentera