S driver SD-politik i förhandlingar med MP

INRIKES. I november 2015, för två år sedan, delade Sverigedemokraterna ut flygblad på den grekiska ön Lesbos, då var detta den värsta formen av rasism-nazism. Nu visar det sig att Socialdemokraterna i regeringsförhandlingar med Miljöpartiet drivit frågan om att sätta upp ”kom inte hit”-annonser i länder med många flyktingar. Hela S-ledningen säger nej till asylsökande.

Adam Bergsveen är Miljöpartiets tidigare presschef. Stämningen är nog toppen mellan S och MP när medarbetare och tidigare medarbetare börjar läcka ”hemligheter”.

-Pettersson tycker med bakgrund av detta att det är märkligt att S vägrar prata med SD när de ändå kopierar deras politik…

Det är jul, och då ska vi vara snälla, men det ska bli intressant att följa Lena Mellin, Anders Lindberg och de andra på Aftonbladet när de försvarar finansminister Magdalena Anderssons (S) uppmaningar till ”flyktingar” att söka sig till andra länder samtidigt som de låtsas att de alltid tyckt så…

18 thoughts on “S driver SD-politik i förhandlingar med MP

  1. Jaha behöver vi veta det ??
    Valfläsk !!!
    Lögner lika den att man inte skulle höja bränsleskatten (föregående val) !!!

    Behöver vi veta mera !?!?

  2. sossarna visar sitt falska tryne att vända kappan efter vinden. Tänk vilka rasister dom blivit. Stefan det är dags att avgå nu !

  3. Syns att valet nu närmar sig med stormsteg, nu är allt tillåtet hyckleriet når rekordhöjder och det naiva svenska folket går garanterat på detta och ger 7 klövern fyra år till !

  4. Nu har vänstern haft fel i 3,5 år och de närmar sig ett valår. Nu kan de börja tala om verkligheten sista halvåret för att få tillbaka väljare från SD. De går inte längre att förneka SD:s framgångar som dom troligtvis vet är betydligt större i verkligheten än i deras uppgjorda mätningar. De vi Sverige vänner ska göra är att fortsätta visa vårat förakt mot 7 klövern. De är trots allt dom som har gjort helvetet i Sverige möjligt. ”Där lögnerna råder är sanningen ett brott”. God fortsättning.

    • 3, 5 år ?
      Vänstern har haft fel sedan de tog över Sveriges samhälle i slutet av 60-talet.

      • ”Frankrikes regering kommer stationera ut 100.000 poliser och soldater under julhelgen för att förhindra nya islamistiska terrorattacker” se fria tider.
        Det bästa är att det kostar inget utan blir lönsamt på sikt hälsar Feministregeringen, som planerar att skicka ut 2 dialogpoliser för att grilla halakorv med baaarnen.

      • Jag hatar inte somalier,hatar inte människor överhuvudtaget,jag ifrågasätter om dom har någon kultur,för att här i Sverige har dom inte utmärkt sig med kulturell uppförande.Må så gott Adolf

    • Onsdagen den 02 aug 2006 publicerade Aftonbladet reportaget nedan. De hade fått uppgifterna om rasism från den socialistiska och skattefinansierade organisationen Centrum Mot Rasism – CMR.

      Kolmården anklagas för rasism.
      Kolmårdens djurpark visar upp de fem massajerna på ett sätt som för tankarna till kolonialtiden.
      Att Kolmården visar upp massajer som ”hoppar och dansar” är rasistiskt och bidrar till ”afrofobi”, menar Centrum Mot Rasism.

      Läs gärna vidare på länken nedan:

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10870089.ab

      Av videon postad av sign. ”compulsoryunion” ovan framgår att även afrikaner med somaliskt ursprung under ett kulturevent i Nyköping i juli 2017 också ”hoppat och dansat”.

      Men varken CMR eller Aftonbladet har uppenbarligen ännu inte reagerat och klassat även somaliernas dansuppvisning i Nyköping som ”rasistiskt och bidragande till afrofobi”. Mycket märkligt!

      Mer info här om det skandalomsusade och absurda Centrum Mot Rasism – CMR

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Centrum_mot_rasism

  5. Makten framförallt. S ”tvingas nu” att föra SD:s politik. Om inte är chansen liten att vinna valet. Nu har alla dom tre stora partierna i stort samma flyktingpolitik. ” Vi bygger inga murar, vi bygger broar” och Öppna era hjärtan” den tiden verkar förbi. Min slutsats då borde dom tre stora kunna göra upp. Eller ska hyckleriet fortsätta. Det bästa till sist: Svenska Folket är oerhört kloka o nästa regering blir BRA! God Fortsättning allihopa!

  6. Historien upprepar sig. Sossarna tog upp ett flertal av Ny Demokratis bespottade förslag ett par år senare.

  7. Vad väntar ni av Lena Mellin?Arbetskamrat med Virtanen det förklarar allt .Bara svammel och skitprat.Mvh Adolf.

Kommentera