Islam kostar…

INVANDRING. Den mångkultur som egentligen är en monokultur och kallas islam kostar. För att förhindra eller försöka förhindra islamska terrordåd under julhelgen har Frankrike placerat ut 100.00o soldater och poliser. Det skulle till svenska förhållandet motsvara ungefär 15.000 extrapoliser/militärerdom resurserna finns inte. 

 

Den franska regeringen förklarar bevakningen med ”ett fortsatt förhöjt terroristhot”.

Den extra säkerhetsstyrkan ska fokusera på att skydda julmarknader, köpcentrum, synagogor och kyrkor, kollektivtrafik och turistplatser.

Extra personal kommer även sättas in under det ortodoxa julfirandet i januari ”för att försäkra firandet av dessa festligheter under trygga förhållanden”.

Hundratals människor har mördats i muslimska terrorattacker i Frankrike de senaste åren. Detta har fått landets president Emmanuel Macron att instifta nya antiterrorlagar som på ett bättre sätt ska garantera utökad säkerhet i form av soldater och poliser.

Breitbart

– Pettersson säger att ni måste komma ihåg, att muslimernas citat från koranen har inget med Islam att göra, koranen har inget med Islam att göra, Muhammeds armé har inget med Islam att göra, Islam har inget med Islam att göra…importera fler, det har inget med hat eller brottslighet att göra…

#PrayforParis – 7 januari 2015

#PrayforParis – 13 november 2015

#PrayforSanBernardino – 2 december 2015

#PrayforBryssels – 22 Mars 2016

#PrayforOrlando – 12 juni 2016

#PrayforNice – 14 juli 2016

#PrayforGermany

#PrayforWurzbrg – 18 juli 2016

#PrayforAnsbach – 24 juli 2016

#PrayforReutlingen – 24 juli 2016

#PrayforFrance – 26 juli 2016

#PrayforOhio – 28 november 2016

#PrayforBerlin – 19 december 2016

#PrayforIstanbul – 1 januari 2017

#PrayforLondon – 22 mars 2017

#PrayforStPetersburg – 3 april 2017

#PrayforStockholm – 7 april 2017

#PrayforDortmund – 11 april 2017

#PrayforParis – 20 april 2017

#PrayforManchester – 22 maj 2017

#PrayforLondon – 3 juni 2017

#och många, många fler, både före och efter…

13 thoughts on “Islam kostar…

  1. Synd att min kommentar inte fick komma med.
    Jag skrev bl.a. att ett besök på ICA Maxi ger en bra bild av situationen.

  2. Muslimer är inte redo för demokrati. Det är en omöjlig kombination. Dom behöver hårda diktaturer för att tyglas. Ett bra exempel är hur Daesh kunde växa sig starka när Saddam Hussein störtades.

  3. Vad är kostnaden för SÄPO att bevaka 2000 IS-terrorister som återvänt till Sverige.
    Det kostar med muslimer.

    • Kostar, men Sverige är ju enligt etablissemanget ett av världens absolut rikaste länder med outömmliga resurser så vad är problemet ?

  4. Att envisas med att förena islam med demokrati är som att försöka äta kakan och ha den kvar. Jag skulle önska att våra politiker gjorde (och vågade göra) en förutsättningslös utredning om islam och dess ideologi och konsekvenser istället för att vara naiva och säga att ”oj nu hände detta” efter varje terrordåd. Som det är nu är det mer som ett proxykrig mot den egna befolkningen.

  5. Demokrati i all ära men det är så uppenbart att islam inte är kompatibel med vårt samhälles värderingar, – islam borde klassas som en våldsideologi eller terroristideologi, citat som uppmanar till mord i många verser i koranen bevisar det. ”Koranen är mer antisemitisk än ”Mein Kampf” som Geert Wilders beskriver den.
    OM det INTE går att förbjuda islam så måste GRÄNSERNA TILL VÅRA LÄNDER STÄNGAS och muslimer uppmanas att söka sig till muslimska länder. BARNBEGRÄNSNING för dessa måste införas, de ska inte tillåtas komma och leva på bidrag och producera stora familjer! STOPP, STOPP, STOPP – STÄNG GRÄNSEN!
    Gör vi INTE något drastiskt nu kommer det ändå sjufalt värre i framtiden, dessa ger sig INTE utan kommer fortsätta mörda och spränga oskyldiga i luften, – ÅTERSTÅR ÄNDÅ BARA EN POLISSTAT!!

  6. Är EU så jävla dumma att i ena änden försvara muslimernas rättigheter och i andra änden försvara befolkningens liv på grund av att man vill vara en human stormakt. EU är inte dom ända som har misslyckats med att tämja denna ideologi som kallas religon för att bli accepterad bland folket. Historien ljuger inte men ändå så förnekas den som just en gammal historia.

  7. Hur ska de kunna stoppa ”svenska” Brysselbombare ”från Märsta”? Nice och Spendrupslastbilar? Sverige flyger ju in 20 jumbojets i veckan med islamic republic airlines bara till Arlanda…

  8. Vi har vetat länge att det här okontrolerade invandringen kostar.Svammel om att vi bygger broar inte murar hur många broar har byfånen byggt till SD,samarbete, värdegrund bara floskler och skitsnak.Vakna vikingar .Mvh Adolf

Kommentera