Europa: Julens islamisering

”En outhärdlig, ofrivillig underkastelse till islam” av Soeren Kern  •  25 december, 2017

  • Omteologiseringen av julen är baserad på den falska premissen att Jesus från Bibeln är samma person som Jesus (Isa) från Koranen. Den religiösa blandningen som ibland kallas för ”Chrislam” sprider sig i ett Väst som har blivit analfabetiskt när det gäller Bibeln.

  • En skola i Lüneburg sköt upp en julfest efter att en muslimsk elev klagade på att julsångerna i skolan inte var kompatibla med islam. Alexander Gauland, partiledare för antiinvandringspartiet Alternativ för Tyskland (AfD), sa att skolans handlingssätt var en ”outhärdlig, ofrivillig underkastelse till islam” och en ”feg orättvisa” mot icke-muslimska barn.
  • ”Ordet ’jul’, en symbol för vår tro och kultur, diskriminerar inte mot någon. Att stryka julens tecken garanterar inte någons respekt, skapar inte ett välkomnande och inkluderande samhälle, utan istället främjar det intolerans mot vår kultur, våra sedvanor, våra lagar och traditioner. Vi tror bestämt att våra traditioner måste respekteras.” – Milanbaserade politikern Samuele Piscina.

Årets julsäsong har markerats av islamrelaterade kontroverser i nästan varje europeiskt land. De flesta konflikter har genererats av Europas multikulturella politiska och religiösa elit som har gjort allt för att sekularisera julen för att försäkra sig om att muslimerna inte blir stötta av den kristna högtiden.

Många traditionella julmarknader har döpts om – Amsterdam vinterparad, Bryssels vinternöjen, Kreuzberger Wintermarkt, London Winterville, Munchens vinterfestival – för att projicera en multikulturell fasad av sekulär tolerans.

Ännu mer bekymmersamt är att försöken att islamisera julen blir allt fler. Omteologiseringen av julen är baserat på den falska premissen att Jesus från bibeln är samma person som Jesus (Isa) från Koranen. Den religiösa blandningen som ibland kallas för ”Chrislam” sprider sig i ett Väst som har blivit analfabetiskt när det gäller Bibeln.

Läs vidare

8 thoughts on “Europa: Julens islamisering

  1. TV4 hade igår ett långt reportage där Trump (förstås) kritiserades för att ha betonat ordet ”Christ ” i syfte att mobba muslimerna.

    Nu är det ju ingen nyhet (utom för svensk hat-TV) att man i USA säger ”Merry Christmas” vid jul.

    Jag blir så j-a trött på svensk hat-media!!

  2. Det går käpp rätt åt helvette. När vi som har några år på nacken som bibellärare, predikanter och diakoner dör bort, kommer det inte finnas någon kvar som kan föra över den kristna tron på nästa generation. Dom som är barn idag kommer med all sannolikhet att, med hjälp av politker, journalister och lögnare, att växa upp som troende muslimer. Så enkelt för islam, ingen evangelisering, bara låta det styrande packet sprida islambland människorna. Den som orkar och har tid ska studera Johannes Uppenbarelsebok, där finns detta skeende som en del av vägen fram emot slutet. Så det som Johannes såg på ön Pathmos omkring år 100 håller nu på att infrias

  3. Om det inte är samma Jesus i både bibeln och koranen, varför lämnade då muslimerna de helgedomar hyllande Jesus (och Maria) i fred, i samband med att de förstört kyrkor och annat med kristen koppling i Jerusalem?

    • Alla kristna kyrkor hyllar Jesus Kristus, annars är de inte kristna. I islam räknas Jesus som en profet som sa att Muhammed skulle komma. Islam står för det totalt motsatta mot Jesu lära, det finns inga kärleksbudskap, muslimer är Allahs slavar, inte Guds barn. Död, inte liv, är temat i koranen. En fullkomligt sanslös otäck lära.

  4. Muhammed rånade och skövlade allt som kom i hans väg så varför inte ”låna” personer och berättelser från redan existerande religioner?

    • Den som utger sig för att vara profeten Muhammed i islam, det verkar råda delade meningar om vem han var, har gjort en lika rubbad rip-of på Bibeln som mormoner och
      andra. Bara en massa jidder, fullt med klantänkande och våldsförhärligande och underkastelse. Läs koranen och bli chockad över att det kallas en helig skrift!

Kommentera