12 thoughts on “Resa mot arbetslöshetens land

  1. Anledningen till att de dysfunktionella analfabeterna vill till Nordeuropa är ju att de inte är här för att arbeta. De är här för att dominera och suga ut sin försörjning från alla arbetande ”urinvånare”.

    • Och de blir först väl mottagna av ett öppenhjärtligt Nordeuropa som sedan gnäller och inser ett problem !
      Vem är mest korkad ?

  2. När jag tittade på Eurostats statistik för något år sedan berodde inte skillnaden på att nysvenskarna var sämre här än på många andra håll utan för att svenskarna hade högsta sysselsättningsgraden i EU. Kom sedan inte och säg att absurda skatter inte för något gott med sig. Dessa får svensken att jobba (ihjäl sig?).

    Fimpa alla bidrag nu och erbjud beredskapsjobb istället så blir det ordning på torpet. Min analys säger att långt ifrån alla kommer att förlika sig med det då de köpt en all-inclusive av flyktingsmugglarna. Låt oss hjälpa dessa hem så de kan reklamera resan.

  3. To lie and to cheat is despicable
    Is it a science today ?
    Maybe political …..

    * * * *
    The cowardly act of an ostrich
    Is to bury its head in the sand.
    That ”politician” – son of a bitch
    Buries his head in rock-solid land !

    MNN – May 2014

      • Svar nej, det är alltid hederliga infödda arbetande svenskar som står för notan !
        Kramgoa Ernman, Schyffert, Pascalidou och den övriga hycklande PK-familjen står för vurmandet och snyftande.

  4. Fast det finns väldigt lite jobb i Sverige, många företag har flyttat utomlands helt och hållet eller delar av företagen. 1991-1993 drog man ner på antalet tjänster inom offentliga sektorn, de jobben har aldrig kommit tillbaka. Samtidigt har Sverige haft massinvandring sedan 1992, utom 1994-1996.

    Man diskuterar aldrig hur många svenskar som har varit arbetslösa sedan 1992. Det är väldigt många svenskar som lämnat Sverige på grund av arbetslöshet sedan 1992. Jag känner många vanliga svenskar som är långtidsarbetslösa, men det pratar man aldrig om. 2005 träffade jag en svensk bekant som är högutbildad och arbetslös på stan, hon tyckte att Media vill göra arbetslösheten till ett invandrarproblem.

    Varje år sedan 1991 har svenskar flyttat utomlands och fått barn utomlands. Jag ser skolklasser på tunnelbanan och på stan där ingen är svensk. Det är många som tror att i framtiden kommer det inte att finnas några som bor i Sverige och har svenska efternamn.

  5. Jag undrar bara nu när alla asyltanter får ta hit sina anhöriga akumolerar de sjukvård så den hänger med. bostäder.polis , äldre vård, pensioner, osv
    Vad kostar en 5 barns familj?

    • Öppna hjärtan, och julgranen har väl inte brunnit upp, eller?
      God Jul från allas favorittomte! /Förräderik

Kommentera