34 thoughts on “God jul till er alla

  1. GOD JUL på er alla ni fantastiska medkommentatorer och bloggadministratörer. Särskilt Mr. Tomteblogg himself. Pettersson med den röda tänkarlufvan, och hans Rudolfrenar med bjällerklang, som retar PK-grinchen, som hatar julen som ALLA ÄKT-vänsterländska traditioner. Bjällerklang är vårt signum, för vår protest mot den förstörelse och död som julhatarna står för. Vilket tar sig många uttryck i dagens samhälle. Vi står för den glädje och liv, och tindrande ögon, som julen står för. JULEN ÄR VI!!! Tänk på det! 🙂

  2. God Jul och Gott Nytt År önskar jag fantastiske Pettersson! Julhälsningar till alla smarta medkommentatorer.

  3. God jul till Pettersson & Co samt alla eminenta kommentatorer. Låt oss hoppas att jultomten ger oss alla en stor ångvält så vi kan jämna Migrationsverket, Löfvens hem, diverse skitförläggningar osv. med marken.

  4. Må julen fylla ditt hem med glädje, ditt hjärta med kärlek och ditt liv med skratt. God Jul !

    I wish you ALL Merry Christmas and Happy New Year!

  5. God Jul själv Pettersson och alla andra dissidenter i vårt land, låt oss hoppas på en stor förändring till det bättre 2018.

  6. God jul och gott nytt år till er som förtjänar det, till alla politiska motståndare önskar jag bara allt ont.

  7. Tack för alla,ingen tack till 87% som har röstat för Sveriges undergång.God jul.Mvh Adolf

  8. God Jul!

    Är på väg till ett julfirande för barn, som har föräldrar som är drogmissbrukare. Vi ska baka pepparkakor och göra julpynt och ha kul-jul med barnen. Mina barn är vuxna nu och på annat håll.

    Så jag känner mig faktiskt god i jul! 🙂

      • Tack för erbjudandet! Men vi har så många sponsorer att det var ett överflöd, likadant förra året. Godis, frukt, mat och julklappar. Det som blev över fraktades omgående till Stadsmissionen och julklapparna till barnavdelningen på sjukhuset, även i år.

        God fortsättning på julen! 🙂

  9. God jul på dig/er med som driver denna Sverigevänliga sajten. Den bästa och häftigaste, som får mig att hålla ut i rödgröna dårhuset. Var rädd om dig/er!

Kommentera