Antisemit besöker Islamiska Förbundet

Islamiska Förbundet i Stockholm håller en konferens 24-26 december. Till denna har de än en gång bjudit in en antisemit. Han heter Abd al Khaleq al Sharif och är en högt uppsatt egyptier i det Muslimska Brödraskapet. Här kan ni ta del av hans tidigare utläggning om hatet mot judar:

The Jews are the most vile among the creatures of Allah

En annan muslimsk skriftlärd egyptier, Muhammad Hussein Ya´qub sammanfattar på 4 minuter under rubriken ”Jews Are Eternal Enemies of Muslims Regardless of Palestine” det avgrundsdjupa hatet mot judar där han bl a uppmanar till att ”bekämpa dem till dess att det inte finns en enda jude kvar på jordens yta”.

The Jews Are the Enemies of Muslims Regardless of the Occupation of Palestine

Antisemitism är inte något som är kopplat till Balfourdeklarationen 1917, staten Israels tillkomst 1948, krigen i vilka Israel har varit inbandade i med sina grannar eller Donald Trumps beslut 2017 om verkställighet av ett mer än 20 år gammalt Kongressbeslut om att flytta USAs ambassad till Jerusalem. Den har i stället sitt ursprung i 600-talet då ”profeten” Muhammed levde som stråtrövare, mördare, krigsherre och pedofil. Så här i juletid kan det vara på sin plats att jämföra Jesu vandel och förkunnelse med Muhammeds.

Antisemitismen är hämtad direkt ur Koranen och Sunna (traditionen) som består av Sira (biografier om Muhammed) och Haditerna (Muhammeds handlingar och ord). Enligt den nederländske och numera avlidne professorn i islamologi Hans Jansen, är antisemitismen i Koranen mer omfattande än i Hitlers Mein Kampf.

De båda egyptiska skriftlärda fabulerar alltså inte men använder sig av citat eller näst intill, av sådant som är skrivet i de muhammedanska skrifterna.

Den som önskar fördjupa sig i islams antisemitism kan ta del av följande av Andrew G. Bostom (MD, MS):

Artikeln i 4 delar ”Antisemitism in the Qur’an”

Artikeln i 4 delar “Antisemitism in the Hadith”

Föredraget ”Understanding the Islam in Muslim Jew Hatred”

Denna antisemitism har 7-klöverns politiker importerat till landet med odelat stöd av massmedia. Samma politiker och massmedia utmålar och jagar samtidigt en försvinnande liten skara nazister, som varande det allt överskuggande problemet vad avser antisemitism. Att som politiker vara född med svaga förståndsgåvor kan de inte rå för men det är ytterst svårt att förstå att de inte begriper det som de ser med sina egna ögon och det är också svårt att förstå hur de väljare tänker som har röstat på dessa politiker som för all framtid har förstört landet.

7 thoughts on “Antisemit besöker Islamiska Förbundet

  1. Feministregeringen, Jonas o hans kommunister bara älskar dessa hatande muslimer mer än sina egna nära o kära, PK hakar på, ursäkta men Sverige har blivit sinnessjukt in i själen

Kommentera