Alexander Bard är en idiot


Arg blatte: Alexander Bard HATAR falska anklagelser! Men det gäller såklart inte när han själv anklagar våldtäktsoffer för att ljuga – för att förövaren är en ”gentleman”. Och det är nämligen inte bara Cissi Wallin som ljuger om Virtanen, det är Virtanens övriga 20 offer också. Alla ljuger. För Virtanen är så snäll, och Bard har känt honom länge. Ser ni hur upplyst Bard är? Det är inte som att den där logiken ligger på dagisnivå eller nått.

Jag gillar inte Cissi Wallin. Hon har korkade åsikter och blockade mig på Twitter för nått jag inte ens kommer ihåg. Men det finns inget som säger att idioter inte kan bli våldtagna. Alexander Bard slutar inte hålla käften på Twitter om det här ämnet, och när han börjar direkt håna offret så får väl nån sätta dit honom.

Tidigare av Arg blatte på bloggen…

”AngryForeigner” comments:


8 responses to “Alexander Bard är en idiot

 • jgarn

  Överflödig, användbar till vad?

  Gilla

 • Cinna

  Tja, människor är ju nu inte enbart goda eller onda. Samma person kan ju hysa åsikter man tycker är vettiga och samtidigt hysa andra åsikter man tycker är rent förkastliga.

  Gilla

 • Argus

  Rent etymologiskt har Bard rätt. Våldtäkt kommer av taga med våld, det vill säga tvinga någon till samlag (ligga samman). Sedan har ordet våldtäkt gjort samma resa i globalismens tecken som många andra och kommit att inbegripa sexuellt tvång och könsumgänge med minderårig med mera.

  Nu vet inte jag vad som försegått mellan Cissi Wallin och Fredrik Virtanen och de är heller inte överens om det. Om vi går på Wallins beskrivning skulle det på tiden innan ordens devalverande kallats för sexuellt tvång. Det är i sig lika traumatisk och oförlåtligt men uppenbarligen inte stigmatiserande nog enligt feministpolitikerna.

  Jag skulle vilja påstå att Virtanen är en slusk och en ondsint människa och skulle troligen förtjäna att sitta inne. Problemet är att denna typ av brott är ytterst svåra att bevisa i motsats till den epidemi av överfallsvåldtäkter som sköljt över vårt land.

  Alexander Bard är en intelligent människa och borde insett att det går inte att föra filosofiska resonemang när debattens vågor är jättelika. Om inte annat borde han ha lärt sig av Björn Söder när han försökte reda ut nationalitet för något år sedan och fick löpa gatlopp för att en grupp som brukar särskilja sig inte tyckte om att bli kallad av Söder det de bruka kalla sig själva.

  (Ja, jag vet att jag betraktas som Motvalls kärring ibland men jag tycker att det är viktigt att vara stringent.)

  Gilla

 • Peter Kostin

  Tänk, jag fattar inte hur Angry Foreigner kan göra reklam för och drick ett av bolagets sämsta ölsorter.

  Gilla

 • Sekulär och etnisk svensk

  Bard är inkonsekvent och antagligen beror det på att han är en simpel opportunist. Han har ju dragit igång en ”mansrörelse” som ska ”hjälpa” män att komma i fas med sig själv och andra män. För att komma med i mansrörelsen måste man godkännas – vetting – först och det kostar pengar att vara med. Har sett att det finns sådana här rörelser bland annat i östeuropa med samma upplägg och de har formen av sekter och det kostar jättemycket pengar och tid som man skulle kunna lägga på sina nära och kära eller anspråkslös frihet. Så det Bard gör är bara att han imiterar vad andra gör och kallar sig själv innovatör, entreprenör, filosof etc. Hans filosofiska livsutblick är rotad i 1800-tals filologen Nietzsches tankar och idéer så hans filosofiska attityd är mer en mask han bär än något genuint och nytt som representerar den riktiga Alexander Bard.

  Gilla

  • Joy

   Håller med! När han i ett program satt och sa, eller om det var i en tidningsartikel, att barn i barnvagn med föräldrarna var det sjukaste och äckligaste han visste, då fick jag total avsmak för honom. Han sa något mer nedsättande om barn. Stackars hans föräldrar! Hur kan någon gå i Prideoch vara stolt över dessa hatiska, knepiga människor?

   Gilla

 • ossie

  Ibland är han riktigt vettig. Säger en del saker som PK folket får hicka av men sant. Han retar upp extremfeministerna så Zara ”Jag hatar” Larsson får rent spel.

  Gilla

 • Gus

  Kameleont ? Ulv i fårakläder.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: