Missnöje inom polisen efter friande våldtäktsdomen i Fittja

BROTTSLIGHET. Polisen har svårt att hinna med sexbrottsutredningar och efter den friande domen i fallet med den misstänkta gruppvåldtäkten i Fittja växer missnöjet inom poliskåren, rapporterar Expressen.

Under hösten har det funnits 50 outredda fall av våldtäkt bara i distriktet Stockholm syd.

– Det ligger i det man kan kalla för polissjälen att verkligen vilja hjälpa de här utsatta människorna på bästa sätt. När det inte går i den takt och omfattning som vi önskar så föds frustration, säger Manne Jönsson, som är chef för grova brott i området.

-Pettersson hörde i går statsminister Stefan Löfven i SVT säga att det är polisen som ska prioritera hur de använder resurserna. Jag undrar lite om det inte beror lite på hur människor röstar…

Låt oss titta litet på hur människorna i Fittja röstar. Adressen där gruppvåldtäkten som enligt tingsrätten inte var någon våldtäkt utan ett helt frivilligt samlag är Värdshusvägen 6.

De frikända männen som alltså varit med om ett frivilligt samlag är skrivna på:

Akhtar, Sohail – Värdshusvägen 8
Ali, Abdimalik – Värdshusvägen 10
Said, Amir – Värdshusvägen 14

Det är stor risk eller chans att de röstar på Stefan Löfven så de får vara i fred i ”sitt” område…

Domar, alltså fakta, inte statistik eller gissningar, domar. Det verkar som herr Löfvens väljare är rejält överrepresenterade.

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet 

11 thoughts on “Missnöje inom polisen efter friande våldtäktsdomen i Fittja

  1. Lövén sade att polisen måste prioritera upp våldtäkterna,
    Då måste de prioritera ned.
    306 konstaterade skjutningar har skett i Sverige hittills 2017. 41 personer har dött och 135 skadats.

  2. Så här sa dåvarande partiledare Mona Sahlin (S) när hon höll sitt sommartal i Fittja i Botkyrka år 2007.

    Delcitat

    ”Många av dem som har flytt till Sverige bor här i dag. Många av dem som inte röstar och som kanske inte har känt att politik spelar roll för dem bor också här. Många av dem som drabbas allra mest av orättvisor, av diskriminering, av rasism, bor här.

    Men här bor också kraften och här bor framtiden. Jag tror på allvar att det är här, i storstaden och i förorten, som framtiden på många sätt formas. Därför vill jag vara här, och därför måste politiken vara just här.
    Det är därför som socialdemokratin, mina vänner, inte bara ska vara här. Vi tänker inte lämna förorten. Vi är här för att stanna.

    Slut delcitat

    Hela Mona Sahlins sommartal år 2007 finns i text på länken nedan (Pdf-fil)

    http://digi.arbark.se/bibliotek/org/sap/ovrigt/2007/ms-sommartal-2007.pdf

    För er som orkar lyssna på dravlet … här finns talet på en YouTube-video:

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=FiAv5-toMSI&w=560&h=315%5D

    Inte mycket som stämmer idag med Mona Sahlins fantasi-visioner från år 2007. Att förorten Fittja fortfarande ligger i Botkyrka kommun sydväst om Stockholm … Ja, där fick Mona Sahlin åtminstone in ett rätt.

    Stort Grattis!

    • Varför sägs aldrig att vi svenskar är framtiden? Eller ska vi avskrivas efter det att vi skapat dåtiden och nutiden men inte är värda framtiden?

      • Vi usla svenskar måste förstå och bereda plats för framtidens människa, vi ska ju t o m integreras med muslimer, inte tvärtom. Otäckt politiskt budskap. Man måste verkligen vara totalt världsfrånvänd för att orka säga så fula saker om sitt eget folk.

  3. Jag är förvånad över att inte fler utsatta för brott,och sedan offer för spyan’s urusla organisation och vänstervridna domstolar,tar saken i egna händer. jag förordar det inte,men hade en närstående blivit utsatt för något liknande är jag inte säker på att jag låtit det bero.. dessvärre värkar det ju efter detta och liknande fall att medborgargarden o dyl fyller någon form av funktion. Jag gillar det inte,men dessvärre har vi nog inget val.

  4. Tyvärr räcker det inte för polisen att bara vara missnöjd detta bryr sig varken deras armbandschef Eliasson och föraktfulla politiker sig inte dyft om, de vurmar bara om en okontrollerad massinvandring och s.k stackars ensamkommande barn med skäggväxt som aldrig vet vilket år de är födda !!!

    • Jo, de vet. Första januari på ett skottår eller 1 januari ett vanligt år.

  5. Sverige är ett land med en polismakt och ett rättsväsende anpassat för ett etniskt homogent 1900-tals samhälle där brottsfall är de hände var nationella trauman som folk pratade om i åratal. Nu har ju landet ”öppnats upp” under ett par årtionden och förutsättningarna för att ”bygget” ska fungera friktionsfritt föreligger inte längre när hela grundfundamentet för samhället är på väg att rasa. Nyliberala globalister och kulturmarxistiska samhällsförstörare har gnuggat händerna länge men utfallet de hade tänkt sig verkar inte vara realistiskt.

    Lite ironiskt skriver jag, God jul alla utopister!

    • Men en sådan brottsling haffar polisen garanterat snabbt trots annars alltid resursbrist, då läggs inga utredningar på hög inte !!!
      Är skillnad på brottsoffer och brottsoffer, vissa är som alla vet heligare att skydda än andra.

Kommentera