Hur är det möjligt att alla journalister missat dessa röster i alla år


INVANDRING. Darko Crncevic har gjort några klipp från Joakim Lamottes direktsändning från våldets Malmö i går kväll.

Hur är det möjligt att Sydsvenskan, Kvällsposten, Sveriges Radio och SVT missat alla dessa röster och människor?  För att inte  tala om politikerna…

Glöm inte bort att detta är Malmö, arbetarrörelsens födelseplats där socialdemokraterna haft makten i över 100 år, de senaste åren med hjälp av Vänster- och Miljöpartiet.


38 responses to “Hur är det möjligt att alla journalister missat dessa röster i alla år

 • Lennart Karlsson

  Alla myndigheter och förvaltningar har efter beslutet att Muslimska Brödraskapet och Socialdemokraterna skall samarbeta för en ”mångfald i Sverige” (läs: islamisering) sänt ut direktiv 1999 att den som motsätter sig blir utan ekonomiskt stöd. Dessutom lovades Terrororganisationen (enligt FN) Muslimska Brödraskapet (MB) 5 platser i Riksdagen/Regeringen samt ett stort antal i Regioner och Kommunala Fullmäktige och särskilt utsedda med rätt ”Värdegrund” enligt MB/S utsågs till att leda myndigheter som MSB, Försvarsmakten och Polisen. Inkvotering av motsvarigheten som invandrade skall ges platser igenom inkvotering i dessa myndigheter!
  Folkgruppen Islamska Staten (folkgrupp enl. verkställd lag) återfinns alltså på Svenska våldsmonopols myndigheter (polis – Fsv – MSB).

  https://www.regeringen.se/49bb98/contentassets/8ac0fcf4398b41dd9136ad17053f3ef8/mangfald-ar-framtiden-sou-200750

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Årets julklapp – Eller vad f-n får jag för pengarna?”

  https://ledarsidorna.se/2017/12/arets-julklapp-eller-vad-f-n-far-jag-for-pengarna/

  Gilla

 • GgG44

  …..”hur är det möjligt………………..??? inse att de styrande gillar läget att sänka Sverige så fort som möjligt,många av de ansvariga kommer sedan att fly det sjunkande skeppet Sverige som Ruinfeldt gjort.
  Varje partiledare samt partistyrelsena är sönderlobbade av lobbister som nöter riksdagskorridorerna med uppgift att styra dem med destruktiva idér
  som skadar Sverige. Skulle man göra en utredning om lobbyismen så skulle man få fram oroväckande slutsatser om det………därför kommer det inte ske 🙂

  Gilla

 • Sleven

  Samtliga personer i Lamottes sändning lär väl nu vara registrerade hos vissa privata men också statsunderstödda underrättelsetjänster inom riket som fokuserar på ev. dissidenter.
  Högsta och enda prioritet skulle jag tro.

  Gilla

 • Ståfräs

  Enligt ZZåZZarna o kommunisterna är Malmö ett av världens, kanske världens bästa exempel på lyckad integration, stort djävla grattis alla PK o njut allt NI orkar!

  Gilla

  • Jag

   Haha! Malmö är en förlorad stad, Sveriges 3dje stad and gone/förlorad/koniec/Kaputt,! Hur många ord behövs? Närheten till kontinenten? Tacka såssarna för röstimporten!

   Gilla

 • Gunnar

  Det var inget bakhåll dom kände varandra innan .

  . så då är väl bara åka och hämta dom

  Gilla

 • Jack

  Jag skriver det igen, orden från tiden på journalisthögskolan, eller kommunisthögskolan, som han sa Janne Josefsson:
  – tidningarna ger ingen objektiv bild av samhället. Tidningarna får lägga vilken vinkel dom vill på nyheter. Tidningar har inget samhällsansvar.
  Sagt av lärare på ”kommunisthögskolan”.

  Gilla

 • Rolf

  Förnekelse. Prestige och rädsla över att ha haft fel i så mycket är de det handlar om.

  Gilla

 • Argus

  ”Journalister” lider i allmänhet av den psykiska sjukdomen ”rosa starr”. Man ser inte verkligheten som den är utan som de tycker att den borde vara. Man saknar erfarenhet ifrån verkligheten då de tenderar att bo i habitat med likasinnade, till exempel Södermalm.

  Gilla

 • ericr45

  ”…retarderade och verklighetsfrånvarande åtgärd”
  VAD förväntade du dig egentligen från en representant från detta mögliga och sjuka parti?

  Gilla

 • ingemar

  Den enklaste svaret är väl att när man inte sysslar med journalistik (nyhetsförmedling) utan ren uppifrån influerad/styrd propaganda, så selekterar man aktivt ut och publicersr de åsikter som ryms i den trånga åsiktskorridoren.

  Gilla

 • Elsa

  Nu gäller samtycke.
  Tror svetsarn att lill-flickan i barnäktenskapet samtycker.
  Barnäktenskap är inte tillåtet i Sverige, men vad bryr sig svetsarn.
  Tror svetsarn att hon får behålla barnbidraget själv.
  Sådant är dubbelmoral.

  Gilla

  • ingemar

   Det Löven och co nu endast har för ögonen tycks vara EU, karriären och historieböckerna. Svenska folket struntar man i!

   Gilla

 • Elsa

  Polen har just höjt straffet för våldtäkt från 15-år till 25-år.
  På så vis slipper man ha förövarna ute och löpa fritt.

  Gilla

 • "Jag vågar inte skriva min sign. just nu"

  Lyssnar på Hassan från Rosengård..
  Han pratar rätt, men det kommer inte att ske någon förändring.
  ”Svenskarna är ett fegt och skitsnackande folk..” det redan har sagts av andra, flera gånger tidigare, jag bara håller med tyvärr..
  Här kommer ingen att slå blattar på käften för att försvara sin egen tjej, syrra, morsa, sitt eget land. Eller att utkräva revansch? Kommer aldrig i frågan. Just för att svenskar är ett fegt och skitsnackande folk.

  Se vad som sker med landet Sverige, samhället knullas sönder i ordets strikta mening, vad tror ni hur livet blir – för all framtid – för de människor som utsatts för våldtäkt? Deras anhöriga? Vad känner de? Uppgivenhet, vreda eller bara total maktlöshet? Eller allt samtidigt, dagar in dagar ut?
  Dessa sår kommer aldrig att läka.
  Det snart pågår ett (religions)krig för att trycka ned våra värderingar samt Kristendomen. Islam ökar okontrollerat, det finns nästan ingen idag som vågar stå upp för Sverige. För då ”halshuggs” dom.
  Fega mesar som låter detta ske i toleransens och moralismens namn! Det berömda svenska samhällets dagar är räknade.

  Gilla

 • age

  Journalister!
  Är deras inställning verkligen något att förvånas över?

  Ett tips: Lyssna till en god representant för kåren!
  Lyssna på Ring P1, när Täppas Fogelberg är programledare!
  Efter det är du inte förvånad över journalisternas inställning till
  samhället.

  Obs! Jag uttrycker ingen åsikt eftersom jag anger ett namn.
  Bilda dig en egen uppfattning!

  Gillad av 1 person

  • ericr45

   Täppas var verkligen på banan i måndags..
   En kvinna radade upp lögner och halvlögner och Täppas höll med..
   En annan tog icke-PK bilder ur verkligheten och direkt kom vänsterargumentet nr 1 från Täppas: Har du källa på det? Nån hatsajt kanske?

   Gillad av 1 person

   • age

    ”ericr45”
    Det går utmärkt att lyssna på alla gamla program på nätet.
    Går ju att spela in och dokumentera därifrån också.
    Har själv framfört åsikter till SR om denna programledares
    speciella taktik och teknik att hantera olika inringare.

    Gilla

  • jan

   Täppas mål är att rabbla mantrat ‘främlingsfientlig’ så många gånger som möjligt på 30 minuter…

   Gillad av 2 personer

   • age

    ”jan”!

    Ja, jag tycker t.o.m. att han använder hela
    ”röda ordboken” i det program han leder.

    Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Svenska modellen” har svårt för alla människors rätt till yttrande- och åsiktsfrihet.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Sverige har länge bedrivit en ansvarslös massinvandringspolitik, 2016 kom 160,000 asylsökande, mest unga män, av dem har endast 500 fått ett arbete. Att man kan söka asyl i Sverige utan att visa pass eller ID är en skandal, de flesta av dessa som kom har haft rätt att göra det i vårt land. Många av dem kommer från Iran men säger sig komma från Afghanistan. För att lämna dessa länder måste de haft ett pass, dessa pass samlar flyktingsmugglare in vid svenska gränsen.
  SVERIGE sätter sig i skiten, det blir omöjligt att utvisa dessa utan pass och ID, inte något land tar emot dem!
  Vi, Sveriges befolkning måste göra oss av med Miljöpartiet och Socialdemokraterna, OM vi vill ha ett eget land som heter Sverige måste vi säga ifrån nu, vi måste bli av med dessa flata menlösa politiker varav några borde definitivt sitta i fängelse för sina lögner!
  SVERIGEDEMOKRATERNA är naturligtvis ett självklart val 2018, på sikt måste vi få nya partier, verkligen bli kvitt dessa floskel-pratmaskiner som vill förstöra vårt land, bli en folkrörelse där några starka krafter kliver och tar plats och sparkar ner ”vänsterfeministerna” i hålet där de hör hemma!
  Mycket bra att dessa röster i Malmö kom till tals, – NU ÄR BOLLEN I RULLNING….
  Dags att göra upp en KRAVLISTA för Malmös befolkning…..-och övriga Sverige!!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Tyvärr finns det något som heter ”religioner”, dvs sagor utan verklighetsförankring, man ”tror” på Gud utan att ”veta”. Att ”veta” och ”tro” är två helt skilda saker, islam är mer än politiskt totalitär ideologi som med våld vill upprätta en ”religiös” diktatur byggd på koranen/sharia och skall givetvis tolkas av människor, dvs muslimer…..NU VILL KATOLSKA KYRKAN OCH SVENSKA KYRKAN + muslimerna blanda sig i politiken och uppmanar svenska politiker att ”öppna hjärtan” och ”öppna gränserna”. Dessa kallar sig ”kristna” men går bara satans ärenden och Svenska Kyrkan vägrar att ta upp slakten av kristna i mellanöstern, ex ringde man inte i kyrkklockorna när 13 kristna kopter från Egypten slaktades av IS. Svenska kyrkans ärkebiskop Antje Jackelens valspråk är ”allah akbar”. Allah Akbar = Gud är störst skrek muslimerna när de skar halsen av de kristna kopterna….
   Antje & Co. hör hemma i helvetet och dit borde de komma så fort som möjligt!! GÅ UR KYRKAN; DU SPAR MINST 2000:-KR/ÅR!!

   Gilla

 • Mm

  Sossarna, moderaterna, tokpartiet MP har redan skaffat sig sin röstboskap för att klara sig med att klamra sig fast vid maktens grytor. Kräken i Fittja, tycker det är skitkul att misshandla en utslagen och våldta, 20, 30 eller 40 som använde henne. Domstolen undrade säkert bara vad hon hade på sig, innan de slet av kvinnan kläderna och dunkade huvudet i betongen så att hon inte skulle få för sig att protestera. Eller visa avtalet om samtycke till sex eller visa armbandet som hon fått från den retarderade polischefen. Bara början gott folk, det var väl så här ni röstade och vill ha det…

  Gilla

 • Lokalinvånare

  ”Mer fritidsgårdar” är nog dem mest retarderade och verklighetsfrånvarande åtgärd i detta skede jag någonsin fått oäran att läsa. Man bara baxnar. Vilket FULLKOMLIGT haveri att detta fick uppmärksamhet i msm medans vad det vanliga, normala, folket på gatan inte fått något utrymme i msm att tala om.
  I all denna misär och jävelskap så känner jag dock ett hopp. Känslan av att något är påväg att hända.. Folket börjar kollektivt öppna sina sömniga ögon och det är fan ingen vacker syn vi möts av. Så jävla trist att det krävs tragedi på tragedi och att tåget redan spårat ur innan vi kollektivt drar i nödbromsen.

  Gillad av 1 person

 • Gus

  troligen EU.

  Gilla

 • Gus

  Journalisterna har en chef som har en chef. Den chefen har i sin tur en chef. Den chefen har Regeringen som chef. Vem som är Regeringens chef kan man bara fantisera om …

  Gilla

 • Norbert H

  Malmö var en fin stad en gång i tiden, det har folk som flytt staden berättat för mig.
  Nu bor man ju lindrigt sagt långt från Malmö men visst känns det sorgligt att en av Sveriges tre stora städer omvandlats till en smutsig och stinkande göl.
  Måste nog rätta mig och säga att samtliga tre är numera lika vidriga platser.

  Gilla

 • ossie

  Dom har inte missat nåt dom skiter helt medvetet i vad folk tycker, Dom behöver inte vara rädda de bor i säkra lugna områden. Vi är många som vägrar betala nåt för deras förljugna alster. Journalister är det lägsta som finns tom lägre än politiker.

  Gillad av 1 person

  • jgarn

   Svenska journalister är inte journalister i ordets rätta bemärkelse, de är något helt annat där ordet äckel är för snällt.

   Gilla

 • Fredde

  Oj, detta blir mycket jobb för Facebook att ta bort alla dessa som säger sanningen…

  För Svensson ska ju fortsätta invaggas i att allt är så bra, och att allt ont som händer är terror från SD…

  Gilla

 • odalkvinnan

  Jag kan upplysa om en nyhet. Den spanska Guardia Civil har sprängt en prostitutions och traffickingverksamhet av stora mått. Idag gjorde man razzia och slog till, de visade upp bostaden och högar med pengar. Den drevs av rumänska män. Operationen leddes av Guardia Civil och det finns grenar i Nederländerna Belgien och några EU länder till. Det var väl ett tillslag i Sverige av mindre omfång. Fast tiggeri och trafficking är inte organiserat från Rumänien enligt svenska medier, detta är då fake news från ledande polisorganisationer i Europa?

  Gillad av 1 person

  • SasjaL

   Beträffande tiggeri/trafficking, så är det flera orter i Sverige, bl.a. Göteborg, där det är kopplat till fordon med bulgariska registreringsskyltar. Vissa har setts mer eller mindre dagligen under längre perioder än ett halvår. Därefter måste fordonet vara inregistrerat i det svenska bilregistret.

   Gilla

   • Lagro

    Journalisterna har genomgått den kommunistiska högskolan (journalist högskolan) de är alltså stöpta i samma form.
    Media har samma agenda som passar in i den förda politiken av regeringen.
    De flesta tidningar uppbär också presstöd för att kunna verka och anpassar sig till det också.
    Därför kan påstås att media är styrd, det finns inte det fria ordet.
    När Gadaffi i Libyen föll såg nord Afrikanerna en möjlighet att betala smugglare och ta sig till Europa för en bättre framtid..
    När de landade på den Italienska kusten togs de in till Europa, därför de skickades inte tillbaka och många ville ta sig till Sverige som erbjöd generösa bidrag och permanenta uppehållstillstånd, som inte övriga EU länder gjorde utan där fick de temporära uppehållstillstånd.
    Afrikanska muslimländer och även andra muslimländer i Asien utsågs av regeringen till asylländer som gjorde att från sådana länder kan de söka asyl i Sverige.
    Nu är det känt att personer från muslimländer röstar S V MU, därför kan det påstås att det blev en röstimport som också passade journalisterna, som aldrig kritiserat den här asylinvandringen.
    Eftersom den här asylinvandringen är helt okontrollerat finns det ingen möjlighet att veta personernas bakgrund.
    Man kan påstå att den består av kriminella och lycksökare.
    2016 kom det in 160.000 asylinvandrare till Sverige inte enbart från Afrika utan totalt från alla muslimländer, som är utsedda till asylländer, av dem var det endast 500 personer som fick jobb.
    Många av de här länderna har en hög kriminalitet alla fängelser är fullpackade och en kriminell lever farligt också.
    I klan samhällen bildas gängkriminalitet och ledarna är mycket svåra att komma åt, det polisen gör i sådana länder är att de hamnar på svarta listan som gör att när de påträffas blir de likviderade, naturligtvis utan rättegång.
    Eftersom något sådant inte kan ske i Sverige har gängkriminaliteten emigrerat hit, som ger sig till känna varje dag och ökar hela tiden.
    Sverige har blivit ett paradis för gängkriminaliteten som polisen står maktlösa mot.
    Att få bukt med sådan grov kriminalitet är det inte korvgrillning, dialog och att vända andra kinden till som gäller, utan det måste till helt andra metoder.

    Gilla

   • Lagro

    Nu finns det en legal invandring till Sverige där personen måste lämna in ansökan till Svensk ambassad som sedan går till Migrationsverket.
    Personen kontrolleras mycket noga av berörda myndigheter innan uppehållstillstånd ges.
    Bland de legala invandrarna är arbetslösheten och kriminaliteten mycket låg.
    Det som myndigheterna och media gör är att de slår samman uppgifterna från legala och asylinvandrarna och kallar samtliga invandrare för att få bättre uppgifter gällande asylinvandrarna.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: