24 thoughts on “Stefan, vad händer?

  1. Ja, då var vi framme vid nästa steg i islams övertagande av Sverige!

    Malmö måste nu betraktas som ockuperat av främmande makt!
    Malmö är nu en ”no- go zoom”, där polisen inte har makten att skydda
    medborgarna!
    Malmö är nu, vad regeringen kallar, ”särskilt utsatt område”.

    => Om vi hade en regering, som värnar om Sverige så hade regeringen utlyst undantagstillstånd i den ockuperade staden, Malmö!

    => Om vi hade en säkerhetspolis hade de tagit över den ockuperade staden, Malmö!

    => Om SÄPO funnits kvar hade SÄPO hanterat denna ockupation av en av sveriges största städer, Malmö!

    ::: Skyddet av individ måste hanteras av individen själv!
    D.V.S. det är dags att bygga upp medborgargarden, eller som jag
    brukar föreslå; ”Lokal Grannsamverkan”.

    Vi kan bli mycket starka om vi bildar små grupper!
    Vi kan bli mycket starka om vi inte annonserar vår existens!
    Vi kan bli mycket starka om vi arbetar tillsammans!

    Känner du dig trygg med utvecklingen i Sverige?
    Känner du dig trygg med det skydd som regeringen ger dig?
    Känner du dig trygg att SÄPO är nedlagt?

    Jag är rädd!

  2. Vad som händer i Absurdistan känner vi alla väl till…Det sjunker dagligen allt djupare ¨ner i dyn.
    Vad som hände i Hamburg/Veddel vid 1/2 6-tiden i kväll vet ni kanske inte ? En klantskallig islamsk terrorist hade byggt sig en rörbomb,fylld som vanligt med skrot.Gav sig iväg i S-Bahnan och önskade bli martyr mitt bland alla resande.Nu fungerade inte tändaren och där stod denne idiot med sin plastkasse.Steg av vid nästa station och fega som dessa svin är, ställde han från sig bomben vid en bänk.
    Först sedan han flytt platsen och alla passagerare lämnat perongen flög denna i luften med en smäll. Gamla rostiga skruvar och spik spreds över ett stort område.
    Nu söker polisen efter ”terroristen som misslyckades”…:
    https://www.berliner-kurier.de/image/29309536/2×1/940/470/9067c38f6460b69d8766d2be5e05a02a/dQ/symbolbild-polizei.jpg

  3. Det båtar föga att ställa detta maktpåliggande spörsmål till den humanitära stormaktens excellens – den inbillade landsfadern – då ingenting av det han hittills presterat varit till någon som helst gagn för svenska folket eller dess säkerhet, och där varje offentligt framträdande erinrar om hans oöverträffade förakt för normalbefolkningen.

    Tvärtom har den pompöst självgode portalgestalten för kriminalparadisets destruktionspolitik vidtagit en mängd otillbörliga tjuvknep, inklusive grundlagsmanipulationer, för att bekräfta sin obrottsliga lojalitet mot de dolda krafter som håller världen i ett järngrepp.

    Att den politiskt prostituerade och av finansaktörerna utvalde och hånflinande Löfvén skulle ägna konsekvenserna av våldsimportens vardagsterror och rättsväsendets samarbete med tungt kriminellt belastade den ringaste tanke, är avgjort ett stort skämt.

    Så avancerat är varken den kognitiva kapaciteten eller den vanföra moral med vilken vederbörande regeringschef stoltserar.
    Andreas.

  4. Man undrar ju ofta varför politiker snackar så mycket om vad som skall göras, men aldrig gör någonting. Kommer man som politiker på något bra sätt att göra något åt eländet så måste det förhandlas i flera år om ifall man skall genomföra det eller inte.Ofta blir det nej till förslaget då man kommit på att det strider mot något diskriminerande.

  5. Jag vet inte hur många gånger jag har påpekat att det görs ingenting för att stoppa våldet på våra gator och torg.Fortfarande har inte hänt någonting.Byfånen svamlar om samtyckelag men det riktiga problem blir olösta.Vad gör polisen?Bara de senaste dagarna har varit,våldtäkter ,skjutningar, stenkastning ,skadegörelse,knivskärning osv.När börjar man ta tag i Det?MVH Adolf

    • Dan E hinner inte trycka nya armband!! Det går fort nu med undergången! Dialogpolisen hinner inte tillaga korv fort nog – de har fullt upp att jaga Svenskar som är onyktra på krogen och utomhus!

    • De som inte personligen berörs av dagens anarki i det svenska samhället bryr sig naturligtvis inte om att vi det där s.k vanliga folket som politiker och det övriga välgödda etablissemanget i de finare salongerna kallar oss drabbas av eländet som de ställt till med och är ansvariga för !
      Det har och kommer alltid att finnas en maktelit som lever i en trygg verklighetsfrämmande värld på bekostnad av fotfolket idag är det politikerna som är adeln och gör som de vill precis som adeln gjorde på 1600 och 1700-talet gjorde i Sverige.
      För att några få rika ska kunna existera så måste det finnas många fattiga som drar det tunga lasset, i Sverige förväntar vi oss alltid att någon annan ska fixa saker och ting i andra länder tar medborgarna tag i problemet själva de väntar inte på politiker och myndigheter men vi har inte den traditionen utan är vana vid att styras uppifrån och då blir det som synes inget mycket gjort.

  6. Den yttersta ansvarige sitter säkert nu och äter pepparkakor, myser, dricker glögg och pratar om hur bra han har ordnat det i Sverige.

    Detta medans våra barn och kvinnor våldtas.

    Fy fan 😡
    Det går bra att åka runt i Sverige och skratta, flina och klappa likasinnade på ryggen, men ta ansvar och agera med kraft om våra våldtagna barn och kvinnor, det prioriteras inte.
    Detta då de vet vilka som ligger bakom, och det får ju inte komma fram, utan då får våra barn och kvinnor fortsättas att utsättas för detta avskyvärda brott i tysthet…..FY FAN 😡😡😡
    Media som inte agerar och inte säger sanningen är lika skyldiga.

  7. Feministregeringen fortsätter som strutsen, gräver ner huvudet istället för att agera med kraft och döma direkt till hårt straff.
    Det spelar ingen roll vilken hudfärg/religon du har, ett brott är ett brott och ska fördömas genom handling, inte genom tomt prat.

    Det har pratas nog ifrån ansvariga.
    Sanningen/ verkligheten är här…VAKNA!!!

    • Aktiebolaget Reinfeldt & Löven har mycket blod på sina händer. Det har dom fått med hjälp av indoktrinerade 87% av svenska folket som inte begriper sitt eget bästa.

  8. ”Vad hände?” Ja svaret är ingenting! Absolut ingenting hände för att undvika katastrofen! Å du var statsminister Stefan, du är ansvarig!

    • Men landsfader Löven bryr sig inte om ansvar för han har sitt på det torra, ingen kommer åt honom eller någon annan politiker heller !

      • Han och ministern som är ansvarig för landets säkerhet tillsammans med Svensk massmedia påstår ju att det är säkert i Sverige, Pyttsan!!!! Det är lätt för de ansvariga att säga som aldrig går utanför dörren utan att omge sig av massor med livvakter som är beredda att offra sina liv för knäppskallarna.

Kommentera