Kommentarer igen


I går fick jag det tvivelaktiga nöjet att radera en hel del kommentarer. Det var sådana med grova könsord, skjut alla, in i en microvågsugn med honom, närmaste lyktstolpe passar osv. 

Dessutom en hel del om att judarna ligger bakom allt och att jag inte tål sanningen. Problemet är vems sanning? Mohammeds eller konspirationsteoretikernas?

Jag kallas nazist av vänstern, landsförrädare och kryptojude av nazisterna som givetvis är anonyma och tuffa.

Hur som helst får ni gärna skriva om att det är judarnas, Soros eller Bonniers fel fast inte på den här bloggen. Det finns forum där man diskuterar sådant och sånt som att jorden är platt. Jag tänker fortsätta radera sådant om jag ser det och inte gå in i en evighetsdiskussion. 

Judar är inte felfria, de är som svenskar och tycker olika. Soros har sina åsikter och Dror Feiler sina. Det borde inte vara så svårt att fatta.

Ett problem är ni som hela tiden byter signatur, man får vara anonym men när jag ser någon idiotisk kommentar skriven av någon person som sedan skriver något vettigt under en annan signatur så är risken stor att även den vettiga kommentaren försvinner eftersom jag ofta raderar fler kommentarer av samma författare (som ofta har olika signaturer). Jag har ingen möjlighet att lusläsa alla 300-400 kommentarerna varje dag.

För övrigt vill jag tacka alla som trots allt skriver vettigt och klokt, fortsätt gärna med det.

Pettersson

Regler och kommentarer


44 responses to “Kommentarer igen

 • Sisu

  Förmodligen planterade uttryck för att senare kunna stänga av dig även från WordPress.

  Gilla

 • Tor

  Stå på dej Pettersson. Antisemiter kan hålla sig till nassesidorna. Har alltid gillat din sída, och ditt engagemaang för judarna
  Tack 🙂

  Gilla

 • Lena L

  Jag tycker att det är fegt att ge sig på ”budbäraren” !

  Gilla

 • Torleif

  Skärpning här inne (framförallt till vänstertroll).

  Gilla

 • Lena L

  Pettersson .
  Många använder ”vpn” -tjänster efter att ha blivit ”jagade” i massmedia.
  Användarnamnet borde gå att skydda.

  Gilla

  • Pettersson

   Möjligt. Jag vet inte, bloggen är en hobby. Jag har arbete och familj samt andra intressen. Så tiden är begränsad liksom kunskapen.

   Pettersson

   Gilla

   • Lena L

    Pettersson :
    Mina kunskaper om detta är så begränsade att jag tyvärr inte heller kan hjälpa till.

    Gilla

   • HannaG

    Pettersson, jag hoppas att du förstår att de flesta av dina läsare uppskattar din insats jättemycket. Ibland undrar jag ”hur hinner han”? Ett stort tack.

    Gilla

 • Gus

  Trevlig bild med rörlig snö ! 👍🏼

  Gilla

 • bear

  Pettersson,Thank You For Your Service To Our Country.

  God Jul Till Er Alla.

  Liked by 1 person

 • Gus

  Som sagt, troll finns överallt …

  Gilla

 • ruben

  Har hört och läst en hel del judehat, som sällan haft någon verklig grund. Ovanligt ofta från de, som inte haft egna upplevelser av judars ev. missgärningar. Ungefär att judarna betraktas av judehatarna, som en enda homogen kropp. Om en jude gör fel, så kan man skuldbelägga alla judar eller om man misstycker vad Israel gör, så är det OK att straffa närmaste jude. En primitiv och fullständigt ovärdig inställning från moderna människor i demokratiska samhällen, tycker jag. Människofientliga och skadliga skurkar uppstår inom alla folkslag, sedan beror det på vad den kulturen ger för syre och handlingsutrymme till sina egna skurkar. Man kan utvidga uttrycket jude till människa för att spegla det absurda. Om en människa gör något fel,så kan man hämnas på vilken människa man vill. Man kan vara s.k. människohatare och tänka vad mycket ont människor åstadkommit genom historien, men hur skall man hinna med och leva om man skall hämnas all ondska? Det är bra mycket trevligare tänka på och ta efter alla dem, som byggt och förbättrat genom historien i smått och stort.

  Liked by 1 person

  • Anders76

   Att av en person ur en grupp dra slutsatser om hela gruppen är inte möjligt och därför helt felaktigt.
   Däremot kan statistik över grupper anses vara representativ om gruppens har minst en viss storlek.
   Frågan är ju om kritiken riktar sig mot em enskild person för vad denna person bevisligen gjort eller om kritiken riktas mot em hel grupp för vad en person ur gruppen gjort.
   Kritik riktad mot en grupp är att se som kritik mot gruppen och i de allra flesta fall inte mot varje enskild i gruppen, våldtäktsbenägenheten t.ex.

   Gilla

   • Anders76

    Om etniska svenskar skulle ha dragit på sig ett mycket dåligt rykte i ett visst land, måste jag som etnisk svensk räkna med vissa fördomar när jag besöker landet även fast jag inte har något gemensamt med dessa.
    När det gäller mig handlar det då om rena fördomar men när det gäller gruppen etniska svenskar (i detta scenario) inte.

    Gilla

 • Fredde

  Det somliga inte fattar när de skriver dumheter, är att detta sedan utnyttjas av dem som vill stoppa och baktala denna fria blogg.

  Korkade uttryck kommer publiceras i ett annat forum som exempel på hur ”nazistisk” Petterssons blogg är. (vilket den alltså inte är)

  Så, till alla dem som trollar här och på andra bloggar vill jag säga:
  SLUTA TROLLA!!

  Liked by 2 people

  • ossie

   Det är nog många som vill stoppa och baktala denna blogg som skriver vidrigheter som de kan visa upp likaväl som dem som ritar hakkors på skolor inte är några nazister utan Afa typer som bara vill kasta skulden på andra.

   Gilla

 • Dino

  Verkar vara svårt att uppföra sig värdigt även om jag inte gillar alla kommentarer så beter jag mig vuxet då hot om våld och annat inte hör hemma i ett forum oavsett vad man tycker.

  Läser Petterssons dagligen vissa inlägg tittar jag inte ens på andra tittar jag på en extra gång och jag förundras över hur vi människor kan bete oss

  Gilla

 • Mm

  Tack för att jag får skriva av mig på din blogg, när trycket pyser för mycket, tänka en gång till…

  Gilla

 • Argus

  Det är förståeligt men samtidigt kontraproduktivt. Mästare på att offentligt schavottera meningsmotståndare utan att de kan replikera utan att tappa ansiktet är engelsmännen. Jag tänker främst på Nigel Farage, Margret Thatcher och sir Winston Churchill. Farages mästrande av EU-kommissionen är rena pornografin för en som tycker att EU passerat alla gränser.

  ”Lady Nancy Astor: Winston, if you were my husband, I’d poison your tea. Churchill: Nancy, if I were your husband, I’d drink it.”

  När jag säger att det är förståeligt så tänker jag på vad många av dessa människor blivit utsatta för och när de försökt komma till rätta med det så har de blivit ifrågasatta och blivit kallade för allehanda olika saker av dem som ställt till det och som inte haft förmåga att inse vad de ställt till med. Det är då lättare för oss som har språket som arbetsredskap att författa en skrivelse på sjungande kanslisvenska där våra dyra politiker inte fattar att de blir idiotförklarade.

  Att vi ändå inte ska tolerera den typen av inlägg är först och främst för att dessa öppnar för angrepp från våra meningsmotståndare. Vi har fått höra till leda att vi som inte lallar med i MP(K):s politik saknar både utbildning och hyfs när sanningen är den rakt motsatta. Människor som vill ha ett bekymmersfritt liv och därför valt att inte delta i karriärstressen har också rätt till sin åsikt och de är mer utsatta än den tsunami av flyttningar som sköljt över oss då de i motsats till dessa inte har någon annanstans att ta vägen. Så Pettersson, det är god politik att hålla Sverige rent – även i kommentarsfälten.

  Gilla

 • Emil

  Att det finns forum för allt är så sant. Vem gagnas av att det skrivs opassande i kommentarsfälten? Knappast gagnar det oss själva, eller hur? Det spelar ingen roll hur arg man är eller vad man tycker och tänker inombords…kommentarsfält är ingen boxningssäck. [en boxningssäck är bra till att slå ur sig lite agg…]

  Gilla

 • Gus

  Troll finns överallt .

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Håller med det blir inte bättre av att använda massafula ord och våld av olika former.Vi måste försöka lösa Sveriges problem med fredliga medel så länge det går.Fast ibland är man frustrerad av alla vansinnigheter som man hör och läser om.Upp till kamp för bättre fosterland .Mvh Adolf

  Gilla

 • Bajen666

  Nu vet jag inte om just jag har blivit raderad men ibland blir man ju precis tokig av vad man läser härinne, som t ex den råa våldtäkten i Malmö häromdagen.
  Då brukar jag sätta på en kopp kaffe innan jag kommenterar och då lugnat ner mig en aning…eller så får man helt enkelt bita sig i tungan innan man kommenterar, för till syvende och sist så är det Pettersson som får skiten.

  Gilla

  • Grune

   Man får naturligtvis välja sina ord och absolut inte skriva at man vill mörda någon eller som jag såg uppmana folk till mord på viss person. Om man vill skriva om sådant kan man göra det på Facebook, för där förekommer ofta hot och hat har jag hört

   Gilla

 • Lena

  Pettersson :
  Det finns fler än en Lena, jag har inte orkat att bry mig på senare tid, måste nog byta namn.
  Såg igår två kommentarer under Lena som jag inte har skrivit och de var riktigt aggressiva.

  Gilla

 • age

  Det finns många människor som arbetar hårt och uppoffrar sig för oss andra.
  Alla går inte att räkna upp, men några exempel: Sjukvården, brandskyddet, poliser och alla arbetar i grupp.
  Vår Pettersson uppoffrar sig för oss, för vårt land, för vår information, för vårt nöje och för mycket mer!

  => Pettersson gör allt detta ensam! = Otrolig prestation!

  Vi är nog en mycket stor grupp som är glada, tacksamma och vill hedra vår förebild, Pettersson.

  TACK Pettersson!

  Liked by 1 person

  • Pettersson

   Pettersson är inte ensam. Över varje inlägg finns namnet på författaren.

   Liked by 1 person

  • Hanna

   Håller med, Pettersson är bästa ärligaste svenska nyhetssiten nu. Hoppas han orkar fortsätta och att läsarna med alltför dåligt språk biter sig i tungan och väntar 2 min innan de kommenterar!

   Gilla

   • Grune

    Vi måste vara rädda om Pettersson så att det Svenska folket har åtminstånde ett ställe att läsa sanningen på. Därför är det viktigt att ingen skriver sånt som kan tas som ett hot om livet eller dylikt.

    Gilla

 • Nobbe

  Helt rätt att radera vulgära inlägg.
  Sen misstänker jag dock att individer som Dror Feiler och Soros står varandra ganska nära i åsikter.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  HEJA PETTERSSON!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: