5 thoughts on “Criticize Islam and you will soon land on a death list

  1. Visst är olikheterna märkliga?
    Att uttrycka sig positivt om judeutrotningen är förbjudet och straffbart, troligen i hela Europa. (= naturligtvis med all rätt!)

    – Men att acceptera en hel folkgrupp, en sekt, som har direktiv från sin egen lagbok att skada, misshandla och döda alla som inte tillhör sin egen sekt, är helt OK och tillåtet.
    Det är t.o.m. vissa restriktioner i att påtala detta missförhållande.

    Med all rätt skyddar vi judiska folkgruppen från angrepp.
    Dock finns inget organiserat försvar för den grupp människor, ”infidels”
    eller ”otrogna”, som hotas i skrift och verklighet av angrepp, övergrepp och mord av den sekt som styrs av sin egen ”lagbok”.

    Vi är troligen många som har denna konkreta insikt om vår situation, vår verklighet.
    Vad som dock är ytterligare märkligt är att vi inte själva har motsvarande organisation, som den hotande sekten har.
    Är det kanske dags att vi skapar en organisation för vårt gemensamma försvar av vår egendom, våra närmaste, våra barn och våra liv?

    Vår regering, vår polismakt, SÄPO eller vårt försvar står uppenbart inte till vårt förfogande, d.v.s. vad som återstår är EGET INITIATIV!

    Jag har tidigare, utan märkbart gehör, framlagt förslaget att vi kan börja i små grupper under samlingsnamnet, som redan finns, men inte är låst,
    ”Grannsamverkan”.

    Organiserandet av det totala försvaret av vår kultur kommer att ta tid.
    Vi måste ändå börja för att nå målet innan det är för sent!
    Tiden verkar ha löpt ut att få hjälp av våra statliga institutioner så vi
    måste agera själva!

    Känner du dig trygg?
    Jag är rädd!
    Har du något bättre förslag?
    Ska vi kanske fly? => vi hat ju redan givit upp att skydda vår kultur.
    Värsta exemplet är att poliser kommer att tillåtas bära sopsäck över huvudet! — förfallet kan inte bli värre!

  2. Högerextrem för att någon inte vill ha ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan” och bjuda in araber och negrer till sitt land ?
    Orimligt att det ska sägas med förakt att någon står upp för sitt land och folk! Rasism är bara en floskel av vänstrnazisterna för att rättfärdiga att våra länder tas över av muslimer – se på Malmö och snart ser hela Sverige ut så….!
    Ingen är bättre än någon annan men varje folk måste stanna där de är och ta hand om sitt land och framförallt sina kvinnor, barn och äldre….Vi går en brutal undergång till mötes om vi inte kan stoppa EU:s planer på att förstöra väst….Vi måste ut ur EU!!

    • Geert Wilder är påläst och kan mycket, en bit in i intervjun säger Wilders:” Koranen har mer antisemitism (judehat) än Adolf Hitlers ”Mein Kampf”.
      Intressant, det visste jag inte, tror någon Stefan Löven vet det han påstår han kan mycket om nazism???

      • Det finns t.o.m siffror på det..
        Koran 37% hat mot judar
        Mein Kampf 7%

        Om MSB sköter sig borde statsministern veta , jag har själv skrivit till de det och fler fakta om islam … Jag är säker på att jag inte är den enda…

  3. Excellent , Geert Wilders is great ! En av de bästa intervjuer som jag har hört, han jobbar för fred och att älska sitt folk och sitt land.
    Han är inte ensam alla visegradländernas ledare jobbar i samma riktning———jag tror att vi i västeuropa kommer att få en ändring, tyvärr så blir nog Sverige det sista landet att förstå !

Kommentera