SVT och nolltolerans

INSÄNDARE. Vi har självklart nolltolerans, bedyrar SVT-ledningen i parti och minut. Mot vad är oklart. Den så kallade SVT Sportprofilen, Daniel Nannskog, som enligt samstämmiga vittnesmål gjort sig skyldig till grova sexuella övergrepp och även tidigare polisanmälts för våldtäkt enligt Aftonbladet får jobba kvar på kanalen låter nu ledningen på SVT Sport meddela.

Ledningen säger sig ha förtroende för Sportprofilen. Den fryntlige programledaren Lasse Kronér på SVT är även han misstänkt och polisanmäld för sexuella ofredanden men där har SVT-ledningen valt en annan taktik för att lojalt värna om medarbetare Kronér; nämligen förhalande av frågan i hopp om att anklagelserna med tiden ska ebba ut.

När SVT-ledningen pladdrar om nolltolerans måste man således syfta på något annat område i verksamheten. Inte sexuella övergrepp. Där är SVT toleranta.

Anonym

8 thoughts on “SVT och nolltolerans

  1. Sen har man också olika syn på sexövergrepp.SVT har ett program som heter Veckans Brott.Jag har skrivit till programmet och programledaren och frågat varför man inte tar upp Sveriges värsta våldsbrott alla kategorier,gängvåldtäkten i Fittja.Fick inget svar. Då skrev jag till Leif GW och frågade.Han svarade att det var totalcensur att tala om detta brott.Det kommer inte att tas upp.Vi kan ju bara undra varför.Han talade också om att skulle han nämna detta så klipps det bort direkt.Programmet görs innan sändning.I min värld så är det en stor jä..la ynkedom att göra så mot tittarna. Vi betalar SVT och dess anställda genom våra licenspengar.Dom kallar det för Public Service!!!!

  2. En klok kvinnas ord behöver alla läsa. Ann Heberlein är en klok kvinna.

    ”Har vi tappat vår känsla för proportioner?”

    ”Har du tänkt på att vem som helst, när som helst, kan anklaga dig för precis vad som helst? Varje polisanmälan måste följas upp, hur orimlig den än är – och plötsligt sitter du, chockad, i förhör, anklagad för misshandel, trakasserier, olaga hot eller vad det nu kan vara.

    Blir du polisanmäld på falska grunder av någon som vill dig illa kan du ändå tacka din lyckliga stjärna att du inte blev uthängd på sociala medier istället. Polisen kommer nämligen med största sannolikhet att avskriva den lögnaktiga anklagelsen mot dig och det hela är ur världen.

    Om du blir anklagad på facebook, twitter eller instagram kan konsekvenserna bli förödande. Du ges ingen möjlighet att berätta din version, du får ingen försvarare, ingen rättegång – ingen som helst möjlighet att rentvå dig.

    Du får leva med anklagelsen resten av ditt liv, riskerar att bli av med din möjlighet till försörjning och tvingas se hur människor tar avstånd från dig.

    Det är du och skammen – skammen över något du inte gjort.”

    https://ledarsidorna.se/2017/12/har-vi-tappat-var-kansla-for-proportioner/

  3. Har man nolltolerans mot Jan Helin som när han var chef för Aftonslasken i åratal känt till Virtanens, Oisins, och Fadars aktiviteter och gjort ingenting. Han borde få sparken från SVT.

  4. SVT har nolltolerans mot sanningar och fakta, här levereras numera enbart lögner, fantasier och falska påståenden!
    Janne

  5. Stasi-TV har medverkat till att underbygga århundradets värsta hyckleri, och nu slår det tillbaka på dem själva med full kraft. Tanken var ju att, i vanlig ordning, plocka bort focus från de riktigt otäcka MENA-förbrytarna, men det visade sig snabbt att de själva for med lik i lasten. Den som gräver en grop………

Kommentera