Samhället har fegat

ANTISEMITISMEN. Ni ser själva siffrorna nedan, det är något allvarligt fel i vårt samhälle. Det märkes även i går när moderatledaren Ulf Kristersson höll sitt jultal. Kristersson analyserade då antisemitismen, och nämnde ”infödda nazister” och ”invandrare från Mellanöstern” men glömde bort att nämna vänsterextremister. Moderatledaren legitimerar på så sätt vänsterns våld och hot.  

Minns Säpos beskrivning av våldsbejakande extremister. C:a 3.000 i Sverige, varav 2000 islamister, 800 vänsterextremister och ett par hundra högerextremister. De siffrorna har fått politiker och journalister att koncentrera sig på högerextremismen och totalt glömma de fridlysta muslimerna.

12 thoughts on “Samhället har fegat

  1. Lita aldrig på en Moderat eller rättare sagt Ny Moderat. De tillhör 7 -klövern dvs Dö och en röst på Nya Moderaterna är således en röst på Vänsterpartiet Kommunisterna, socialdemokraterna, Liberalerna, Centerdårarna eller de sk kristna Kristdemokraterna som nu tillhör Antjekrist.
    Miljöpartiet Mp är ett parti som jag vet folk som röstat på. De som röstat på Mp är människor som inte vill ta ställning utan flyta ovanpå likt lik.
    Ulv från Nya Moderaterna ännu ett knep för att få folk att tro att Sverige är en demokrati. Ulf Ulv du bör skämmas inför folket.

  2. Den politiskt välinitierade och luttrade åhöraren faller knappast till föga för den påpasslige moderatledarens djärva försök att återvinna förlorade medlemmars förtroende, då vi äger vetskap om att såväl regering som riksdag i flera avgörande hänseenden de facto kan definieras som vänsterextrem och där det icke existerar någon oppositionell vilja utöver den religiösa fanatism som återfinns i värdegrundsevangeliet.

    Den av etablissemanget vedertagna diskursen och politiskt korrekta narrativet medger visserligen ett fördömande av den antisemitism som löper amok inom de zoner som domineras av det destruktiva islamistiska inflytandet, men markeringen är endast en taktisk verbal manöver som inte inbegriper några praktiska åtgärder och där fördömandet förväntas alstra duktighetspoäng i de egna leden.

    Den sekulära religiositeten som håller de robotiserade regimslavarna i ett säkert grepp representerar ett komprimerat och multifaktoriellt resultat av den moderna tidens avkristning och avståndstagande mot det nationella kulturarvet, och har därmed finkrattat manegen för allehanda subversiv och demoraliserande verksamhet, inklusive den våldspräglade dödskulten islam samt det nu normaliserade och skamlösa judehatet.

    Vad ovan nämnda jultal beträffar hade Kristersson lika gärna kunnat deklamera ”Hej, tomtegubbar” och ”Små grodorna”!
    Andreas.

    • ……..förlåt men 🙂 använder du ngn form av ”kanslisvenska” konverteringsprogram?? du vinner mer på att skriva vardagsvenska istället för det du plitar ner ovan 🙂 ett tips bara

      • Tillåter mig medelst sedvanlig fräckhet nedteckna valda synpunkter i enlighet med vad själ, hjärta, intellekt och temperament påbjuder.
        Skulle sedan dessa spontana alster råka förarga någon, vill undertecknad å det varmaste rekommendera vederbörande att hoppa över till näste man i kommentarsfältet.
        Det obsoleta gamla salongsvraket hyser nämligen en passionerad kärlek till arkaiska lyrismer, kiasmer och formalia, oaktat hans kompositioner icke sällan ger upphov till veklagan.
        Där Svenska Akademien sviker, vore det väl själva fan om inte Andreas skall värna om språkets höghet!
        Densamme, till Er tjänst 🙂

  3. I brist på en lämpligare rubrik lägger jag här in en trevlig NYHET…..
    I Österrike sitter nu en demokratiskt vald regering bestående av ÖFP, (närmast M hos oss) tillsammans med FPÖ ( Österrikes SD) !
    I alla Europeiska socialistkretsar,och EU råder nu stor sorg.Lyssnade just till ZDF (tyska vänsterns TV-kanal) där stämningen var under nollstrecket.
    Samtidigt med denna glada nyhet rapporterades,att i Prag träffades i dag Tjeckiens nye ledare med Marine Le Pen,och Geert Wilders för samtal kring gemensamt arbete mot EU`s försök att förgöra vår kontinent.
    En bild från Krone med nye Statsministern,och nye försvarsministern:
    http://imgl.krone.at/scaled/1594519/vca6574/full

  4. På text tv står följande om gårdagens jultal.

    110 SVT Text Lördag 16 dec 2017 INRIKES PUBLICERAD 15 DECEMBER

    Kristersson (M): Svenska lagar gäller I Sverige talar man svenska, och här gäller svenska lagar.
    Det var Ulf Kristerssons budskap i sitt första jultal som Moderaternas partiledare.
    -Står man inte ut med individualism, jämlikhet och jämställdhet, ja, då är nog inte Sverige rätt land att skapa sig en framtid i, sade Kristersson.
    Det krävs i grunden inget konstigt för att börja lösa de problem som Sverige har, enligt den nye M-ledaren.
    -Utan bara att vi står upp för de värderingar som har lagt grunden för vår egen framgång, sade Kristersson.

    JAG TYCKER MIG KÄNNA IGEN VALFLÄSKET.

    Reinfeldts vallöften 2010.

    I Sverige gäller svensk lag.
    Medborgarskap som getts på felaktiga grunder, exempelvis genom falsk identitet, hot eller mutor ska återkallas.
    Den som får avslag på sin asylansökan ska inte kunna stanna kvar i landet.
    Utländska medborgare som dömts för grova brott ska utvisas.
    Invandrare ska inte ha rätt att fritt välja bostadsort.
    Tillräckliga kunskaper i svenska måste bli obligatoriskt.
    Vägen till Sverige kan inte enbart bygga på asylsökande och deras anhöriga.
    Reinfeldt skriver i sin Halvvägs ”politik är ett kontrakt man sluter med väljarna och detta skall man hålla”.

    VAD DET BLEV AV MODERATERNAS VALFLÄSK VET VI ALLA .
    INTE ETT ENDA ORD VAR SANT DEN GÅNGEN.

  5. Ser på serien ’Tyst vittne’, ett avsnitt om insmugglingen av folk som alla påstår sig vara Syrien. Hur sjuk hanteringen är och vilken typ av människor vi får in, in masse. Deprimerande att vi förvandlas till ett u-land, det finns ingen återvändo alls. Hat mot oss som tvingas se hur vårt land invaderas, om de inte får som de vill. Handlingen utspelas i England, men det skulle gärna vara i Sverige. Muslimer som slåss inbördes om vem som är Allahs slav och inte. Där den gode är slav! Vilken sjuk sekt islam är!

  6. Nazismen brukar ,felaktigt, beskrivas som en höger-företéelse. Nazism är ju en förkortning av national-socialism, och därför en avart av vänster-rörelsen. Med Göteborgs-incidenten i färskt minne, blev det ju fullständigt klart att de onda representerades av vänster-huliganerna. Och beträffande rasismen ,så finns den inte bland ur-svenskarna, utan är en företeélse mellan olika invandrar-grupper.

  7. Gaphalsen Ulf Kristersson har talat!
    Mannen som ungmoderat propagerade för ”fri invandring” och utan tvekan ingick i Fredrik Reinfeldts ”förrädarregering”!
    Återigen ett moderat ”stolpskott”!!!!!

    • Om moderaterna skall få röster måste de gå emot den här okontrollerade asylinvandringen, som är bevisat att den endast skapar elände.

Kommentera