Malmö först i Sverige med officiell intifada

TERRORISM. Hamas ”Islamiska Motståndsrörelsen”, är ett palestinskt politiskt parti, klassificerat som en terroristorganisation av bland annat EU, Israel, Japan, Kanada, USA, Egypten, Australien och Storbritannien. Nu rapporterar den kriminella muslimska terrororganisationen om att de har stöd i det socialdemokratiska kalifatet Malmö. 

Polisen tror dock att demonstrationerna i Malmö är spontana sammankomster…

32 thoughts on “Malmö först i Sverige med officiell intifada

  1. Oj oj oj,… min påhittade nyhetssändning (nedan) från SR p1 var uppenbarligen så verklig att 23 personer trodde på den och gav mig tummen ned.

    Ingen verkar fatta att det VAR I-R-O-N-I

    Hur mycket har ni druckit ikväll, egentligen, mina vänner….??
    ———————————————————————————

  2. Mår så dåligt av att mina skattepengar via Margot Wallström går till en terroristregim som vill utplåna grannen Israel. Vad säger regeringen om hatet i Malmö som uppmuntras av S vänner i Palestina?

  3. Miljöförstöringen att flyga hit kärnavfall, pensionärsrånare, via islamic republic airlines, och kalla sig miljöpartist är grovt bedrägeri

  4. Numera finns bara två positiva sidor kvar av Skånes f.d.residensstad.
    Först tågtunneln som går underjordiskt största delen av den skit som återstår,utan att passagerarna tvingas se eländet.
    Andra den nya motorvägssträckning som dragits på behörigt avstånd från deras främsta ghetton, i syd och sydväst ! 🙁

  5. Det vore skönt om man kunde lämna tillbaka Malmö till danskarna, men dom kommer att tacka nej efter det att våra styrande skitat ner stan så in i helvete.

  6. Obs – detta är INTE ironni

    ———————-
    idéhistorikern Henrik Bachner anser att det är en delförklaring till att antisemitiska uppfattningar ibland figurerar hos människor med rötter i Mellanöstern och arabvärlden. Samtidigt understryker han noga vikten av att inte generalisera.

    – Det här är frågor högerpopulistiska grupper gärna exploaterar för att misstänkliggöra muslimer i Sverige. Men antisemitism i Sverige är inte något som är isolerat till Malmö eller till grupper med rötter i Mellanöstern. Tvärtom finns problematiska föreställningar om judar inom olika grupper och opinioner i Sverige.

    https://www.hd.se/2017-12-09/konflikt-ger-naring-at-antisemitism

  7. ”Ja…. MEN – nu får vi inte glömma att det VERKLIGA hotet mot Malmös judiska befolkning kommer från alla lågutbildade manliga förtidspensionerade medelålders bukfeta alkoholiserade skrot-Volvo-körande SD-väljare runt om på den skånska landsbygden… de vars fars- och morfäder var med och röstade fram det bruna Skåne på 1930-talet…De spontana missnöjesuttryck vi ser i Malmö, vilka f.ö. är resultatet av Donald Trumps ensidiga krigsförklaring mot det palestinska folket, måste anses som helt naturliga acceptabla känslosvallningar när en så redan utsatt grupp som palestinierna ser hoppet om fred i Palestina grusas av USAs nyimperialistiska militärstrategi. /typ SR P1/

    • Du måste ha blivit arabifierad. Du ska vara glad åt svenska män som försöjer dig o malmö. Trump gör precis det han är vald för och exakt samma sak som tidigare presidenter, fast i mindre skal men bättre.
      Men du menar alltså att svenska åsikter på trettio-talet skulle vara sämre än det största problemet f.n. Den importerade bidragstagande, brottsbemängda våldtäkts-kulturen.
      Om du vill leva med dem följ gärna med dem tillbaks till var dem kommer ifrån.
      Men kasta inte skit på oss som värnar om demokratin. Om du vill bo med dem som har hakkors på väggen så sök upp dem från Gaza!

  8. Äh, det kommer att läggas ner. Varför skulle gullegrisarna och Sveriges framtid inte ha rätt till yttrandefrihet?

    • Rätt ????? Vad bryr dom sig om det ? Dom TAR förstås vad dom behöver och vi ser på och klappar i händerna…

      • Sant! Men våra rättsvårdande myndigheter kommer se detta som demonstrations- och yttrandefrihet bara.

  9. Ett hus som har blivit invaderat av råttor, kommer så småningom till en gräns där sanering ej längre hjälper. Då återstår bara alternativet att spränga hela rasket och jämna skiten med marken. Kan tänka mig att både Trump och Putin någon gång har övervägt detsamma med vårt land, eftersom vi, sedan länge har agerat islamisternas lilla gullegris och jihadisternas växthus.

  10. ”Flyktingarna” som ”flyr för sina liv”, tar med sig hela arsenalen av elände hit. De etablerar all den dynga de påstår sig ha flytt från. Är det inte hög tid att vakna och visa lite stake och kasta ut detta pack av lögnare !

  11. Våra folkvalda levererar !!! Hur är det möjligt att svenska folket vill ha detta i vårat land ??? Hjärntvättning till 100% !!!

  12. När jag var liten tyckte jag att ”Malmö” var ett konstigt namn på något som inte var en ö, nu är det snart en…..

  13. Vi närmar oss regeringens mål, att islamisera Sverige, med stora steg.

    Vi har muslimer omkring oss!
    Vi har muslimer intill oss!
    Vi har muslimer i vår regering!

    Jag är rädd!
    Men glad att jag är gammal.
    Tycker synd om alla yngre.
    Snart har vi sharialagar i vårt (f.d.) fosterland.
    Känner du dig trygg?
    Vill du ha Sverige kvar?
    Gör du något för det?
    Pratar du med dina vänner, grannar, arbetskamrater om det?
    Tiden rinner ut!
    Vårt land, Sverige!?
    Vårt fosterland!?
    Vårt hem!?

    Vad vill du?

  14. Det härligt med mångkultur, speciellt med den mångkulturella våldet och kriminalitet son bara eskalerar till oanade former.Vakna Sverige dags att återta vårt land innan det blir kalifat på riktigt.Mvh Adolf

Kommentera