Barnäktenskap och sexköp

INRIKES. Regeringens utredare vill göra det svårare att erkänna barnäktenskap i Sverige, men det blir inget totalförbud. Samtidigt går regeringen går vidare med planerna på att göra sexköp utomlands olagligt, även i de länder där det är lagligt. 

– Att få stopp på den här människohandeln, vi talar ju om en sexuell slavhandel faktiskt, det har varit en av våra allra viktigaste prioriteringar, säger justitieminister Morgan Johansson (S).

-Pettersson tycker förvisso det är vidriga och viktiga saker men jag misstänker att en svensk justitie – och inrikesminister borde ha andra problem att ta tag i på hemmaplan…

Steget efter

9 thoughts on “Barnäktenskap och sexköp

  1. Förbjuda sexköp, men lagligt att sälja är för mig en helt oförklarlig tankevurpa.
    Men det har väl att göra med att vissa kvinnor vill äga sin kropp och själv bestämma lika som alla dessa preventivaborter.
    Jag är inte emot aborter men ett havandeskap på grund av slarv eller lathet ska inte kunna hävas med en abort. Föd barnet och låt någon få adoptera det.

  2. Undrar när pedofilerna i dårhuset Sverige får en egen ombudsman som ska ta till vara deras sjuka och vidriga intresse, det är väl snart bara den gruppen i detta land som saknar en inkvoterad, illröd vänstervriden och välbetald ombudsman ?
    Hur kan dessa låga grottmänniskor som ger sig på barn ha en plats i s.k civiliserade samhällen ? Ofattbart.

  3. Hur blev det nu med centerpartiets förslag om legalisering av djursex?
    Blev så tyst om det.

    • Marit Paulsen la sig alltid o sov liksom en uteliggar alkis mitt i EU parlamentet, vänsterfolket blev för avtända på kossan, och hennes ständiga idisslande

  4. Det är vidrigt att ha barnäktenskap. Självklart att jag är mot sexköp med, men barnäktenskap är så fruktansvärd och idiotisk. Man ska älska barnen på trevligt sätt och uppfostra barnen på rätt sätt.

  5. Hur kan NÅGON vilja tillåta pedofileri (barnäktenskap)? I något land…

    För om man är gift, är det underförstått att paret har sex. Och sist jag kollade var det faktiskt olagligt att ha sex med någon under 15….

  6. Man får väl göra ett undantag i lagen.
    Har man betalat med kameler
    så är köp av barnsex OK !

Kommentera