Välkomna till klubben

INVANDRING. Enligt Hanif Bali (M), är Solna den enda kommunen som haft minskad etnisk och ekonomisk segregation de senaste 30 åren – av bl.a. DN och Tino Sanandaji. Då undrar man naturligtvis varför inte regeringen och media gör studiebesök i den kommunen. Är det inte exotiskt nog? 

3 thoughts on “Välkomna till klubben

  1. På SVT-text nyheter går att läsa:
    Storbritanniens försvarsminister Gavin Williamson anser att brittiska medborgare som stridit för IS inte ska få återvända till hemlandet utan istället ska lokaliseras och dödas, en enkel filosofi anser ministern en död terrorist kan inte orsaka skada i Storbritannien vilket naturligtvis är logiskt, det finns kloka politiker !
    Tur att öppenhjärtliga Sverige finns som välkomnar både IS-terrorister och andra kriminella från hela världen.

  2. Men oj, oj oj nu kokar det snart torrt innanför Fjollträskarnas pannben, begära att den nya adeln ska anstränga sig annars dras bidragen in. Det mina vänner, är tvärs emot vad en sann PK invånare i Fjollträsk anser!

  3. Men SKILLNADEN är, att Vellinge är SKÅNE och media gör ALLT för att framställa skåningar som rasister och förfärliga människor. Eftersom SD är största parti i Skåne… samma som Staffanstorp…. när Danderyd vill införa tiggeriförbud så blir det en liten notis, när Vellinge gör det så blir det direktsänd TV-debatt

Kommentera